Žiūrėti pilną versiją: vBET 4.2.3 ir 3.3.6 Released
Hi:)
Šiandien mes turime 2 spaudai.
SVARBU atnaujinti vBET 3.3.6 PASTABA: Per atnaujinti, prašome importuoti produkto failą, ir tada įkelti failus. Kad visi - tiesiog jungiklis, kad tie 2 žingsniai:)
vBET 3.3.6 greitai po 3.3.5 - tik sprendžiant viena didelė problema su Svečių talpyklos - Todėl dabar Svečių talpyklos yra ignoruojami uždraustas IP adresus, taip pat kitos klaidos atveju.
Daugelis pokyčių vBET 4.x. Ji buvo šiek tiek laiko nuo paskutinio paleidimo, bet ačiū, kad jums taip jau naudojamas ir ištaisyti sprendimai. Svarbiausia Svečių talpyklą, bet ten yra daug daugiau. Taip pat keletą klaidų ištaisyti ir kai optimizavimas. Žr. toliau.
Naujas:
Viso failų talpyklos svečiams
Ne su vBSEO TVS skyriai, tačiau palaiko visose kitose vietose, ir visai vB kai naudojamas su draugišku URL
Konfigūruojami failų talpyklos laiko gyventi
Konfigūruojami failų talpyklos laiko gyventi mažiau atitinkamus puslapius
Konfigūruojama nustatyti mažiau atitinkamus puslapius
Konfigūruojama puslapių ignoruojamas failų talpyklos Svečiai
Numatytas užduotis pakviestieji talpyklos valymas
Svečių talpyklą išsaugo zip išėjimo vBulletin "GZIP HTML Output" variantas yra įjungtas
Administracinė priemonė: cache siurbliai - leidžia išvalyti pažymėtą talpyklą pasirinktomis kalbomis
CSS Sprite paramos vėliavomis - dabar visų valstybių vėliavomis, priima tik vieną prašymą
"Versti" Alt "atributai" img žymes (vaizdai aprašymas galimybė)
Galimybė ne versti turinio kodas HTML tegus
Ignoruojamas žodžiai / sakiniai (palaiko: Pranešimai, grupės žinutes, lankytojų pranešimai Paveikslėlio komentarai, dienoraščiai, asmeninius pranešimus)
Nepermatomas ignoruojami žodžiai jau esamus pranešimus (palaiko: Pranešimai, grupės žinutes, lankytojų pranešimai Paveikslėlio komentarai, dienoraščiai)
Optimizacija:
Ankstesnės peradresuoti neteisingas URL vBSEO (temas ir tinklaraščiai) + draugiškų URL
Svečių talpyklos (žr. informaciją Naujas skyriuje)
Greičiau pavadinimų vertimas, vBSEO
Klaidas ištaisyti:
TVS blokai rodo pavadinimai su langtitle ir "..." originalus tekstas
Nuorodos su specialiųjų simbolių, tokių kaip + "arba"
Išvalytas nėra išverstas srityje laiškų
Apibrėžta rež už vBSEO
Crasch VB be autorinių teisių
span nesilaikantiems kai kurie maketai
Versti langtitle atsakyti į pranešimą
Taupymo užsakymą profilis srityse pagal išverstą puslapį
Skaldyti langtitle ilgą pavadinimų auto "Re:" parinktį
Multi langtitle nepermatomas
Meta aprašymas "turinys
Pašalinti kodą
Parse pavadinimas visame pasaulyje
Naujas pranešimas nukreipti
Šablonai pasikeitė (dėl CSS nepaisant vėliavos):
vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_flags
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 dar kartą redaguoti?
bhanuprasad1981
12-08-10, 10:55
bet konfliktų su vb mod 4.2.3 svečių talpyklą vboptimize Pro?
Sveiki!
Yra naujų aplankų šią versiją, nes, palyginti su ankstesne versija.
Ką man daryti su senais aplankus mano forumas root?
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 dar kartą redaguoti?
Nr Tol, kol jums nereikės atnaujinti vBSEO (tokiu būdu pašalinti pasikeitė kodą) jums nereikia integruoti vėl:)
bet konfliktų su vb mod 4.2.3 svečių talpyklą vboptimize Pro?
Mes neturime, bet pastebėjau, konfliktų. Atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju, jei pažymi, bet galite tiesiog išjungti Svečių talpyklą ir praneškite mums apie tai - mes dirbsime, kad tokiu atveju:)
Sveiki!
Yra naujų aplankų šią versiją, nes, palyginti su ankstesne versija.
Ką man daryti su senais aplankus mano forumas root?
Ar nieko su senais aplankus - tiesiog nusiųsti visas turinys įkėlimo aplanką. Tai pakeis senus failus ir pridėti naujų. Taip pat tuo atveju, jei norite naudoti Svečių Talpykla - prisiminti apie atitinkamas privilegijas talpyklos aplanką, kuriame rasite visų užuominų aprašymas atributas tekinimo Svečių talpyklos.
Radau keletą klaidų: Aš verscuht išvalyti talpyklą:
Warnung Taryba: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [functio.require kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / admincp2/misc.php (2067): eval () " d kodas (Zeile 9)
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes) / admincp2/misc.php (2067): eval ( linija 9) d kodą
Mano admincp katalogą buvo pervadintas.
Su aktyvuota priimančiosios cache:
2-Ratų Planeta - Alles Rund um das Tiuningas von ZweirädernWarnung: filemtime (): Stat nesėkminga [kelias] / vbet_guestcache/de/_index_php18.zip [kelias] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php (Zeile 53)
Warnung Taryba: Cannot modify header information - antraštes already sent by (output started at [kelias] / / class_core.php: 4551) [kelias] / / functions.php (4935 Zeile)
Gaunu klaidos po perrašyti visus failus. Prašome help asap:
Fatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_global_start () in / home / xxx / public_html / global.php (29): eval () 'd kodą on line 25
Fatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_global_start () in / home / xxx / public_html / global.php (29): eval () 'd kodą on line 25
Aš naudoju naujausia vBulletin 4 ir naujausia versija apie vBet
Turiu nustatyti šią problemą. Tai, ką aš padariau:
Aš negalėjau patekti dėl šios klaidos admin panel, tada aš neįgaliesiems visus įskiepių define ("DISABLE_HOOKS", true); ir nuvyko į administratoriaus valdymo meniu ir perrašė produkto XML pirma ir tada įkelti failus iš įkėlimo aplanką.
Jis veikia:)
Modernizuotos, kad naujausia ir geriausia vBulletin ™ Versija 4.0.6
Naujovinami iki vBET 4.2.3.
Nr klausimus.
Naudojant naujausias vBSEO ir vB Optimizuoti.
Dėka Mates,
Kadangi atnaujinimo į 3.3.6 vakar gaunu nukreipti klaida bandant peržiūrėti pranešimų:
Puslapis nėra tinkamai nukreipiant
"Firefox" aptiko, kad serveris yra nukreipti prašymą šiuo adresu taip, kad niekada nebus užbaigti.
* Ši problema kartais gali sukelti negalią ar atsisakyti priimti
Slapukai.
Aš bandė kliringo visus slapukus, aš bandė įvairius parametrus Kalbos slapukas laiko gyventi (3600 ir didesnis, -1 tariamai išjungti) ir nieko darbai ... išskyrus išjungti Įskiepiai, kuriuos turiu dabar. .. Aš tikrai norėčiau gauti šį fiksuoto ASAP lol
Aš naudoju vB3.8.6 su vBSEO
O ir taip pat ... Aš taip pat bandė valyti talpyklą gavau šios klaidos:
Įspėjimas: Neteisėtas kompensuoti tipas isset ar tuščias [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 107 on-line
Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 109 on-line
Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114
Su aktyvuota priimančiosios cache:
Aš asmeniškai būtų dar vienas variantas gzip talpyklos failus. I dont naudoti gzip PHP, nes mano www serveris (litespeed / nginx) rūpinasi jo. Jis atlieka savo darbą greičiau ir suspausti taip pat statinius, pavyzdžiui, CSS ir JS failus. , Jei gzip buvo įjungtas talpyklos būtų daug mažesnis.
PS.
Wypas;)
kamilkurczak
13-08-10, 10:59
Aš naudoju naujausia vBulletin 4 ir naujausia versija apie vBet
išbandyti šį sprendimą: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/929-big-mess-new-post.html
kamilkurczak
13-08-10, 11:09
Sveiki Lissa,
prašau, Ar galite parašyti ir paaiškinti savo problemą gera sriegiu, nes čia sunku atsakyti į visas žinutes.
Siūlau Trikčių diagnostika vBET 3.x Plugin / MOD mūsų forume
Ačiū
3.3.6 Įspėjimas: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd kodą 9 eilutė
užsakymą admincp aplanką i naudoti adminasdf0e3
3.3.6 Įspėjimas: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd kodą 9 eilutė
Jūs ne pilnas instaliavimas. Prašome įkelti VISUS failus iš įkėlimo aplanką į savo serverį. , Jei tai nebus išspręsti problemą, prašome atidaryti naują temą skyrių "Trikčių diagnostika.
Aš taip pat turi šią problemą, tai atsitiko, jei jūsų admin panel aplanko ne / admincp /
išspręsti šią problemą, aš naudoju tai, jei jūs galite padaryti tai geriau prašome pasidalinti
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> ieškoti, įjungti "matinis, ignoruojamas žodžių esamus pranešimus" be kabučių
viduje, kad įskiepiai rasti 2 kartus šį
DIR. "/ Admincp /
pakeisti kiekvieną jiems, tai duos teisingą administratoriaus valdymo meniu aplanką, jei jūs nenaudojate / admincp / aplankas
DIR. "/". $ VBulletin-> config ['Įvairūs'] ['admincpdir "]. "/
Įspėjimas: Neteisėtas kompensuoti tipas isset ar tuščias [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 107 on-line
Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 109 on-line
Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114
aš taip pat gaunate šį klaidos pranešimą po valymo talpyklos nuo admin panel, bet atrodo kaip baigtas valyti, vis dar cant rasti, kaip ją išspręsti Valymo duomenų bazės talpyklą, tikiuosi, šį klaidos pranešimą nėra didelių problemų, arba nieko
aš taip pat gaunate šį klaidos pranešimą po valymo talpyklos nuo admin panel, bet atrodo kaip baigtas valyti, vis dar cant rasti, kaip ją išspręsti Valymo duomenų bazės talpyklą, tikiuosi, šį klaidos pranešimą nėra didelių problemų, arba nieko
Prašome pradėti naują temą apie tai klaidas skyriuje. Mes galėsime valdyti thiss klausimas. Ačiū! :)
Aš taip pat turi šią problemą, tai atsitiko, jei jūsų admin panel aplanko ne / admincp /
išspręsti šią problemą, aš naudoju tai, jei jūs galite padaryti tai geriau prašome pasidalinti
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> ieškoti, įjungti "matinis, ignoruojamas žodžių esamus pranešimus" be kabučių
viduje, kad įskiepiai rasti 2 kartus šį
pakeisti kiekvieną jiems, tai duos teisingą administratoriaus valdymo meniu aplanką, jei jūs nenaudojate / admincp / aplankas
Taip pat prašome atidaryti naują hread klaidas skyriuje. Anksčiau maniau, kad si tik neteisingas montavimas, bet matau, kad tai vyksta iš naujo. Prašome aprašyti naują temą, kaip į repdoruce problemą.
kitawanita
06-09-10, 12:33
Sveiki, man reikia nusipirkti Pro sumontuoti.
Ar galite man padėti?
Techninė mokėjimo?
Thx
Sveiki, man reikia nusipirkti Pro sumontuoti.
Ar galite man padėti?
Techninė mokėjimo?
Thx
Norėdami užsisakyti montavimo darbai, eikite čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
Suderinamas su vBulletin 3.5.2?
Taip pat norėčiau žinoti, jei ji yra?
yra vBSEO saugumo pleistras šalia naują vBSEO variantą, jei dont wanna atnaujinti vBSEO, kiti vBSEO versija yra atnaujinami per pleistras
hm jaučiu vBSEO per greitai pradėti naują versiją
vBSEO 3.5.2
Išleidimo data: Rugsėjo 10, 2010
vBSEO 3.5.1 PL1
Išleidimo data: 2010 rugpjūčio 2 d.
Aš nusprendžiau dar naudojate vBSEO 3.5.1 PL1, tik įkeltas iš naujo 3.5.1 vBSEO lopas PL1 paketą iš vbseo.com parsisiųsti srityje
i dont wanna atnaujinti vBSEO 3.5.2 ir Neturite laiko dabar, tai gali būti skausmas, vėl integruoti naujas vBSEO versija vbet kaip Htaccess arba kai kurios funkcijos gali būti ne darbo, jie visada atnaujinti jos versiją, kiek laiko mes visada reikia jų laikytis ir iš naujo integruoti su kitais mod kaip vbet, man pakanka, nes ilgai saugumo klausimas yra lopas vBSEO 3.5.1 PL1
Sveiki, aš įdiegta vBSEO 3.5.2. Tas pats pokyčiai vbet kaip visada. Viskas veikia be problemų. Krikščionių Sveikinimas
Sveiki, aš įdiegta vBSEO 3.5.2. Tas pats pokyčiai vbet kaip visada. Viskas veikia be problemų. Krikščionių Sveikinimas
Patvirtinimo labai ačiū! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):