PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Özel Mesajlar metin boş tercüme

Taurus
13-07-10, 12:05
Tamam, çevrilen metni boş nerede Geçenlerde Özel mesajlar edilmiştir. Eksik. Ben küçük bayraklar ve her şeyi görmek ve orijinal metni görmek için tıklayınız. Ama çevrilen metni sadece gitti.

Geri kalan her şey gayet iyi çalışıyor.

Yardım için teşekkürler!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
"hayır" dedi.

"Misafir için kullanın Tam Dosya Cache" veya "Yoksayılır kelime" gibi herhangi bir BETA seçenekleri kullanıyor musunuz? Onu devre dışı bırakmayı deneyin ve tekrar kontrol PM.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
"hayır" dedi.

"Misafir için kullanın Tam Dosya Cache" veya "Yoksayılır kelime" gibi herhangi bir BETA seçenekleri kullanıyor musunuz? Onu devre dışı bırakmayı deneyin ve tekrar kontrol PM.

Hala benim forum tatili, çünkü misafirler için tam bir önbellek kullanarak değilim. Böylece değildir. Ve göz ardı deyişle. Kullanmayın.

EDIT: Ben sadece bu ÖS dün boş olduğunu geri gitti ve şimdi hepsi yeniden çalışmaya başlamıştı. **********. lol neden biliyorum, ama hey, yeniden iyi görünüyor yoktur. Sayesinde daha çevrilen metin ile yeni bir PM olsun ben burada güncellemek!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe deli.

Bu konu ile özel bir şey yapsaydım, Burada tarif edebilirim?
Tamam, bu yüzden zevk;)

Taurus
15-07-10, 01:47
Eh, biz burada tekrar!! Bugünden itibaren yapılmış bile ileti boştur. Metin tercüme yok! Ben orijinal dilinde görmek için tıklayabilirsiniz ama tercüme metin eksik!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1