PDA

View Full Version: Rezolvate Mesaje Private tradus textul necompletat

Taurus
13-07-10, 12:05
OK, am fost recent obtinerea Mesajele private în cazul în care textul tradus sunt necompletate. Lipseşte. Văd steguleţe şi totul, şi eu pot face clic pentru a vedea textul original. Dar textul tradus este doar dus.

Orice altceva funcţionează bine.

Multumesc pentru ajutor!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
ai spus "nu".

Nu folosiţi orice opţiuni BETA cum ar fi "Cache Fişier Utilizaţi complet pentru clienţi" sau "cuvânt ignorate"? Încercaţi să-l dezactivaţi şi să verificaţi din nou PM.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
ai spus "nu".

Nu folosiţi orice opţiuni BETA cum ar fi "Cache Fişier Utilizaţi complet pentru clienţi" sau "cuvânt ignorate"? Încercaţi să-l dezactivaţi şi să verificaţi din nou PM.

Eu nu sunt utilizaţi cache-ul complet pentru oaspeţi, pentru că se rupe tot forumul meu. Deci nu este asta. , Iar cuvintele, de asemenea, ignorat. A nu se folosi.

EDIT: Tocmai am dus înapoi la cele de PM care au fost martor ieri, iar acum toate sunt de lucru din nou. lol **********. eu nu stiu de ce, dar hei, se pare că totul este bine din nou. Eu va actualiza aici când primesc un mesaj nou cu textul tradus inch Vă mulţumim!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe, e nebunie.

dacă ai făcut ceva special cu această problemă, poţi să-l descrie aici?
Bine, aşa, bucuraţi-vă;)

Taurus
15-07-10, 01:47
Ei bine, aici vom merge din nou! Începând de azi chiar şi mesajele postate este acum gol. Nr tradus text! Pot să faceţi clic pentru a vedea limba originală, dar textul tradus lipseşte!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1