PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Soukromé zprávy přeloženého textu prázdné

Taurus
13-07-10, 12:05
OK, jsem v poslední době stále Soukromé zprávy, kde přeložený text jsou prázdné. Chybí. Vidím ty malé vlaječky a všechno, a já klikněte pro zobrazení původního textu. Ale přeložený text je prostě pryč.

Všechno ostatní funguje dobře.

Díky za pomoc!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
jste řekl "ne".

Myslíte si, používat jakékoliv BETA volby jako "Use celý soubor cache pro hosta" nebo "ignorované slovo"? Pokuste se vypnout a zkontrolovat hodin znovu.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
jste řekl "ne".

Myslíte si, používat jakékoliv BETA volby jako "Use celý soubor cache pro hosta" nebo "ignorované slovo"? Pokuste se vypnout a zkontrolovat hodin znovu.

Nejsem s využitím celé cache pro hosty, protože to ještě zlomí moje forum. A tak není, že. A ignoroval slova také. Nepoužívejte jej.

EDIT: Právě jsem se vrátil k těm, které byly hodin je prázdný včera, a teď se všichni znovu. lol **********. Nevím proč, ale hej, se zdá vše v pořádku znovu. Budu aktualizovat tady, když jsem si nového premiéra se přeloženého textu dovnitř Díky!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe, je to šílené.

Pokud jste něco zvláštního se tento problém vyřešit, můžete popsat to tady?
Ok tak, Enjoy;)

Taurus
15-07-10, 01:47
No, je to tady zase! Od dnešního dne dokonce dělal příspěvků je nyní prázdný. Žádné přeloženého textu! Mohu Kliknutím zobrazíte původní jazyk, ale přeloženého textu chybí!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1