PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş BB 3.3.4 Performans Sorunu

rootksk
23-06-10, 10:24
BB 3.3.4 yükseltilmiş ancak performans sorunu. 50 & 60 sunucu yükü

My forum günlük uniqie hit: 100.000
My veritabanı 6 GB

Eklenti sunucu yükü, normal Boşaltma
Yük eklenti sunucu yükü çok yüksek

3.3.3 Sürüm in böyle bir sorunları vardı ama 3.3.4 sorunu başlatmak için yükseltilmiş

not: sory benim ingilizce

Vbulletin 3.8.5
Vbseo 3.3.2

vBET
23-06-10, 18:17
Bu garip. Konuklar için tam Dosya Önbellek açık mı? Eğer cevabınız evet ise önbellek dosyaları oluşturulur doğrulayabilirim? Aksi takdirde önbellek dizininde uygun ayrıcalıklar ekleyin.

Ayrıca, herhangi bir yönlendirme döngüleri var mı, (eğer varsa). VBSEO hangi sürümünü kullanarak anlatmak ve webmaster araçları kontrol ediniz. Bu bazı yönlendirme döngü böyle bir davranışa neden olabilir Bana gelen tek şey. Ayrıca, arşiv vb kendiniz elle çevrilen bazı sayfaları kontrol edin ve çalışmayan bazı sayfa bulursanız bize bildirin.

vBET
23-06-10, 19:53
Üzgünüz - Ben sadece vBSEO sürümü yazdı ve bana isabet kaydetti. Bir kullanıcının zaten bu vBSEO sürümü ilmekledi yönlendirmeleri kaydetti. Sorun çözüldü vBSEO 3.5.1 güncelleyin. Bu yüzden lütfen vBSEO güncelleme ve büyük olasılıkla bu sorunu çözecektir. Ayrıca - PM bana Admin CP ve FTP detayları erişebilir ve bu vBSEO sürümü için bir çözüm bulabilirsiniz.

rootksk
24-06-10, 12:20
Sorun çözülmüş. 3.5.1 için vbseo yükseltme:)

teşekkür ederim

vBET
24-06-10, 12:26
Tamam yani:) Yine de biz, daha önceki vBSEO sürümlerinde bu yönlendirmeleri döngüler neden oluşur hiçbir fikrim yok, ama bu iyi bir ipucu yapılan yükseltme varsayalım. Sevindim şimdi tamam:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1