מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר vBET 3.3.4 ביצועי בעיה

rootksk
23-06-10, 10:24
vBET 3.3.4 משודרג אבל הבעיה הביצועים. שרת עומס על 50 & 60

בפורום היומית שלי פגע uniqie: 100.000
באתר שלי 6 GB

ביטול שרת לטעון תוסף רגיל
תוסף טען העומס על השרת גבוהה מאוד

גרסה 3.3.3 לא היו בעיות כאלה פנימה אבל משודרג להתחיל 3.3.4 בעיה

הערה: אנגלית sory שלי

Vbulletin 3.8.5
VBSEO 3.3.2

vBET
23-06-10, 18:17
זה מוזר. האם מופעלת מטמון קובץ מלא לאורחים? אם כן - אתה יכול לאשר כי הקבצים במטמון נוצרות? אם לא - נא להוסיף את ההרשאות המתאימות במדריך המטמון.

כמו כן בבקשה לדעת איזו גירסה של vBSEO אתה משתמש (אם בכלל) לבדוק ב-Webmaster Tools שלך יש לך לולאות ניתוב. זה רק דבר שבא לי זה יכול להיות הגורם להתנהגות כזו כמה לולאת ניתוב מחדש. כמו כן, בדוק את עצמך באופן ידני כמה דפים מתורגמים, ארכיון וכו '- יידע אותנו אם אתה מוצא כמה עמודים אשר לא עובד.

vBET
23-06-10, 19:53
סליחה - אני רק לציין כי כתבתם את הגרסה vBSEO וזה פגע בי. אחד המשתמשים שלנו כבר ציין הניתובים מחדש שישנם כרך בגירסה זו vBSEO. עדכון הבעיה נפתרה vBSEO 3.5.1. אז בבקשה לעדכן vBSEO שלך קרוב לוודאי שזה יפתור את הבעיה. כמו כן - אתה יכול PM לי גישה פרטים CP Admin שלך FTP, ואני יכול למצוא פתרון עבור גירסה זו vBSEO.

rootksk
24-06-10, 12:20
הבעיה נפתרה. vBSEO לשדרג ל 3.5.1:)

תודה

vBET
24-06-10, 12:26
אישור כך:) עדיין אין לנו מושג למה אלה לולאות הניתובים מחדש שישנם מתרחשת vBSEO בגירסאות קודמות, אבל אני מניח כי הרמז הטוב ביותר הוא לשדרג עשה. אני שמח שזה בסדר עכשיו:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1