PDA

View Full Version: Lahendatud vBET 3.3.4 jõudluse probleem

rootksk
23-06-10, 10:24
vBET 3.3.4 uuendada, kuid jõudluse probleem. server koormus 50 & 60

Minu foorum päev uniqie tabanud: 100,000
Minu andmebaas 6 GB

Unload plugin server koormus normaalne
Load plugin server koormus väga kõrge

3.3.3 versiooni ei olnud selliseid probleeme sisse, kuid täiendatavad 3.3.4 probleem start

Märkus: tagav mu inglise

VBulletin 3.8.5
Vbseo 3.3.2

vBET
23-06-10, 18:17
See on kummaline. Kas sisselülitatud mõõtu Cache külalistele? Kui jah - kas kinnitate, et cache failid on loodud? Kui ei - palun lisada asjakohaseid privileege cache kataloogis.

Samuti palun öelda, milline versioon vBSEO te kasutate (kui üldse) ja kontrollida oma Webmaster Tools on teil ümbersuunamine silmuseid. See on ainus asi, mis kuulub mulle, et võiks põhjustada sellist käitumist mõned ümbersuunamine silmus. Kontrollima ka ise käsitsi mõned tõlgitud lehekülgi, arhiiv jne - ja andke teada kui olete leidnud mõned leht, mis ei tööta.

vBET
23-06-10, 19:53
Vabandust - ma lihtsalt märkida, et kirjutasite vBSEO versioon ja see tabas mind. Üks meie kasutaja juba märgitud looped Ümbersuunamisi selle vBSEO versiooni. Update vBSEO 3.5.1 lahendatud probleem. Nii et palun uuendage vBSEO ja tõenäoliselt see lahendab probleemi. Lisaks - te võite PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP ja ma ei leia lahendust selles vBSEO versiooni.

rootksk
24-06-10, 12:20
Probleem lahendatud. vbseo uuendada 3.5.1:)

aitäh

vBET
24-06-10, 12:26
OK nii:) Ikka me ei tea, miks need Ümbersuunamisi silmuseid tekib eelmistel vBSEO versioone, kuid ma arvan, et parim vihje on tehtud upgrade. Tore, see on OK nüüd:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1