Teljes verzió megtekintése: Megoldott vBET 3.3.4 teljesítmény probléma
vBET 3.3.4 frissített, hanem a teljesítmény probléma. szerver terhelés 50 és 60
Saját fórumot napi uniqie hit: 100.000
Saját adatbázis 6 GB
Unload plugint szerver terhelés alatt
Töltsön plugint szerver terhelés nagyon nagy
3.3.3 verzió nem volt ilyen probléma, de be frissített 3.3.4 probléma kezdeni
Megjegyzés: leti az angol tudásom
VBulletin 3.8.5
Vbseo 3.3.2
Ez furcsa. Te be a Full File Cache a számára? Ha igen - meg tudja erősíteni, hogy a cache fájlok jönnek létre? Ha nem - kérjük, egészítse ki a megfelelő jogosultságokkal a cache könyvtárat.
Továbbá kérjük, melyik változat vBSEO használ (ha van ilyen), és ellenőrizze a webmester eszközök van valami átirányítási hurok. Ez az egyetlen dolog, ami jön nekem, hogy lehet oka az ilyen magatartás néhány átirányítás hurok. Azt is ellenőrizze magát kézzel néhány lefordított oldalak, archívum, stb -, és tudassa velünk, ha néhány oldalt, ami nem működik.
Sajnálom - Én csak megjegyezte, hogy írtál vBSEO verziót, és megütött. Az egyik felhasználó már megjegyezte, végtelenített átirányítás ezen vBSEO változata. Frissítés vBSEO 3.5.1 megoldotta a problémát. Ezért kérjük, frissítse a vBSEO és valószínűleg ez megoldja a problémát. Is -, akkor PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP-, és találok megoldást erre a vBSEO verzió.
Probléma megoldva. vbseo upgrade 3.5.1:)
köszönöm
OK, így:) Még mindig fogalmunk sincs, hogy miért átirányítás hurkok esetén az előző vBSEO változatban, de azt hiszem, hogy a legjobb tipp, hogy készül frissíteni. Örülök, hogy rendben van most:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):