PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Konu sayfasında Sorun dilini değiştirme

xib
05-05-10, 22:16
Merhaba,

BB harika görünüyor ama ben bir konu sayfasında bir probleam var

forum: mforum.nl

i bir çeviri sayfası kategori sayfalarında bu sorunu yok, boş gitti

vBET
05-05-10, 22:30
Her yerde ben oturum açmanız gerekir bilgi almak gidin. Ve ben; m sorunu olmadan dilini değiştirmek değil. Benim hakkında yazılı olduğunu görmek için oturum açmış olmanız gerekmez bazı test hesabı ya da bir sayfaya link veriniz.

Ayrıca - bağlantılar tercüme olmadığından, vBSEO entegrasyon vermedi olduğunu görmek, bu konunun neden olabilir. BB paketi ReadMe.html nadas entegrasyon talimatları olun. Bu sorunu çözmek teyit edin.

xib
05-05-10, 22:42
merhaba,

Ben vbseo dosyalarını değiştirmek, ben belki de ben bir şey unuttum benioku dosyasını takip tamamlamak?

Misafirler için açık forum koydum, ben bir çözüm bulabilirsiniz umuyoruz.

Ben de (vbseo i kodu değişti), site haritası hiçbir tercüme url'ler

vBET
05-05-10, 23:45
Tamam şimdi bağlantıları çevrilir. Ve ben soruna bakın (aynı zamanda son yazılan bağlantıları kullanarak görebilirsiniz) yönlendirmesi ile ilgili.

Standında vBSEO dosyaları gerekli değişiklikleri yaptığını emin misin? Evet sonra PM lütfen bana Admin CP ve FTP erişim - Ben yerde kontrol eder.

xib
05-05-10, 23:49
thx! PM gönderdi

vBET
06-05-10, 01:00
Hatta tercüme değil sayfalarında ve BB devre dışı (- Ben htaccess dosyası formu FTP erişimi tamamen bot) ile küresel yeniden yönlendirme sorunu var. Bunu son yazılan linklere tıklayarak görebilirsiniz.
Bir vBSEO dosya kırdı (yerini kod yerine önce koymak).

Sana (kendim yapamaz) ne ipuçları göndermek:
- BB kuralları yorum
- Orijinal vBSEO dosyaları (bu 2 düzenlenmiş) upload
Ve onay yönlendirme sorun hala var

Eğer cevabınız evet ise BB veya vBSEO takım iletin lütfen - BB tamamen devre dışı bırakıldığında sorun varsa o zaman BB hatası değildir.

Hayırsa - yeniden entegrasyon (dikkatle) ve BB lütfen etkinleştirin.

Var yönlendirme çünkü yönlendirme sorun çözme, değişen dil sorunu çözmek olacaktır.

Ayrıca bana bunu doğrulamak için. Htaccess dosya içeriğinin (BB kuralları yorumlama önce) veriniz.

xib
06-05-10, 01:21
i tüm dosyaları tekrar yükledi ve vbseo dosyalarını değişiklikler yaptı.

Ben header ("Konum: ABD doları fulluri") bir hata yaptım sanırım;

Bu sorunu çözmek için teşekkürler! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations