View Full Version: Rezolvate Problemă pe pagina fir de comutare limbi
Bună,
vBET arata grozav, dar am o probleam pe o pagină fir
Forum: mforum.nl
atunci când am schimba la o traducere a mers pagină goală, pe paginile de categorii această problemă nu există
Oriunde mă duc mă meciului că am nevoie să fiţi conectat. Şi când mă, nu mă pot comuta limbi fără cauză. Asa ca te rog da-mi un cont de test sau legătură într-pagină în cazul în care nu trebuie să fie conectat pentru a vedea care vă scriu despre.
De asemenea, - Văd că nu aţi făcut vBSEO integrare, deoarece link-urile dvs. nu sunt traduse, astfel încât acest lucru poate fi cauza de problema. Vă rugăm să necultivate instrucţiuni de integrare în readme.html din pachet vBET. Vă rugăm să confirmaţi făcut-o rezolva problema.
hi,
Am făcut modifica fişierele vbseo, i complet urmaţi fişierul readme Poate am uitat ceva?
Am pus pe forum pentru deschis pentru oaspeţi, sper puteţi găsi o soluţie.
I se vedea, de asemenea, adresele URL nu traduce în sitemap (vbseo, am schimbat codul)
OK - acum link-uri sunt traduse. Si vad problema - aceasta este legată de redirectare (de asemenea, îl puteţi vedea utilizând link-uri ultimul mesaj).
Sunteţi sigur că le-aţi făcut modificările corespunzătoare în cabina de fişiere vBSEO? Dacă da, vă rugăm să PM-mi detaliile de acces pentru dvs. Admin CP şi FTP - voi verifica-l pe loc.
Ai problemă globală redirecţionarea chiar şi pe paginile nu traduse şi cu handicap vBET (bot nu complet -. Eu nu au acces la dvs. htaccess formularul FTP fişier). Puteţi vedea-l faceţi clic pe link-uri la ultimul post.
Ai rupt-un singur fişier vBSEO (cod înlocuieşte în loc de afişezi noastre înainte).
Vă trimit informatii de la ceea ce face pentru a (nu o pot face eu):
- În comentariu normele vBET
- Încărca fişiere originale vBSEO (cele editate 2)
- Şi check nu emite redirecţionare încă mai există
Dacă da - vă rugăm să-l escaladeze pentru echipa vB sau vBSEO - dacă aveţi problema cand vBET este complet dezactivat, atunci aceasta nu este vina vBET.
Dacă nu - va rugam sa va integrare din nou (cu atenţie) şi pentru a permite vBET din nou.
Rezolvarea problema redirectare va rezolva problema limbii în schimbare, pentru că există redirecţionare.
De asemenea, vă rog da-mi de conţinut htaccess. Fişier (înainte de a comenta normele vBET) pentru a le verifica.
Am încărcat toate fişierele din nou, şi a făcut modificări în fişierele vbseo.
Cred că am făcut o greşeală cu antet ("Locul de amplasare: $ fulluri");
thx pentru rezolvarea acestei probleme! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):