PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشکل در صفحه تعویض زبان

xib
05-05-10, 22:16
سلام ،

فعال تصدی بزرگ به نظر می رسد اما من probleam در صفحه

انجمن : mforum.nl

هنگامی که من به ترجمه تغییر صفحه خالی رفت ، در صفحات رده این مشکل وجود ندارد

vBET
05-05-10, 22:30
هر جا بروم به من اطلاعات که من نیاز باید وارد سیستم شوید. من ، جز من نمی تواند زبان سوئیچ بدون مشکل. بنابراین برخی از حساب آزمون و یا به صفحه پیوند دارند جایی که من لازم نیست که به سیستم وارد شده است که شما در مورد نوشتن را به من بدهد لطفا.

همچنین -- می بینم که شما ادغام می باشد ساخته شده نیست ، زیرا لینک شما ترجمه نشده است ، بنابراین این می تواند به علت مشکل شما. لطفا دستورالعمل های ادغام آیش در readme.html از بسته فعال تصدی. لطفا تایید این مسئله آن را حل کند.

xib
05-05-10, 22:42
سلام ،

من تغییر فایل های بایگانی ، من به دنبال فایل README را کامل شاید من را فراموش کرده چیزی؟

من قرار داده اند به انجمن برای مهمانان باز ، من امیدوارم که شما می توانید راه حل را پیدا کنید.

من نیز هیچ ترجمه آدرس ها را در نقشه سایت را مشاهده کنید (باشد ، تغییر کد)

vBET
05-05-10, 23:45
OK -- در حال حاضر لینک هستند ترجمه شده است. و من این موضوع را -- آن است که به تغییر مسیر (همچنین شما می توانید آن را با استفاده از لینک های آخرین پست مراجعه کنید).

آیا شما مطمئن است که شما تغییرات مناسب در فایل های بایگانی غرفه ساخته شده؟ اگر بله پس لطفا PM اطلاعات بیشتر برای مدیریت CP شما و FTP دسترسی به من -- من بررسی آن را در محل.

xib
05-05-10, 23:49
THX! PM فرستاده

vBET
06-05-10, 01:00
شما باید جهانی هدایت مسئله حتی در صفحات ترجمه نشده است و با غیر فعال فعال تصدی (ربات به طور کامل نیست -- من هیچ دسترسی به خود را به صورت فایل htaccess تغییر نام دهید FTP). شما می توانید ببینید که بر روی لینک به آخرین پست کلیک کردن.
شما شکست یک فایل باشد (جایگزین کد به جای قرار دادن ما قبل از).

من به شما تذکرات به چه چیزی (نمی تواند آن را خودم انجام) ارسال :
-- نظر قواعد فعال تصدی
-- آپلود فایل اصلی می باشد (کسانی که ویرایش 2)
-- و بررسی موضوع تغییر مسیر هنوز وجود دارد

اگر بله -- لطفا آن را تشدید به VB یا بایگانی تیم -- اگر شما مشکل هنگامی که فعال تصدی کاملا غیر فعال و سپس آن را به گسل فعال تصدی نیست.

اگر نه -- لطفا مطمئن ادغام مجدد (با دقت) و فعال کردن فعال تصدی دوباره.

حل مشکل تغییر مسیر خود را به مسئله تغییر زبان حل کند ، چرا که تغییر مسیر وجود دارد.

همچنین شما محتوای فایل htaccess تغییر نام دهید (قبل از اظهار نظر قواعد فعال تصدی) آن را تایید کنید.

xib
06-05-10, 01:21
من آپلود شد دوباره تمام فایل ها و انجام تغییرات در فایل های بایگانی.

من حدس می زنم من ساخته شده به اشتباه با هدر ("محل سکونت : $ fulluri") ؛

THX برای حل این مشکل! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1