View Full Version: Atrisinātas Problēma ar vītni lapā komutācijas valodā
Hi,
vbet izskatās lieliski, bet man ir probleam uz pavedienu lapā
forums: mforum.nl
kad es mainīt tulkojuma lapu devās tukšu, uz kategoriju lapās šī problēma neeksistē
Lai kur es eju man info, ka man ir jābūt pieteicies. Un, kad es, neesmu es varu pārslēgties valodu bez jautājumu. Tātad, lūdzu, iedodiet man kādu pārbaudes kontu vai saiti uz lapu, kur man nav jābūt pieteikušamies, lai pārliecinātos, ka jūs esat rakstiski par.
Arī - Es redzu, ka Jums nav veikti vBSEO integrāciju, jo jūsu saites nav tulkota, tāpēc tas var būt iemesls jūsu problēmu. Lūdzu atmatu integrācija instrukcijas readme.html no vBET paketi. Lūdzu, apstipriniet to darīja atrisināt šo jautājumu.
hi,
I did mainīt vbseo failus, i pilnīgs sekot readme failu, varbūt man kaut kas ir aizmirsies?
Man ir izveidojuši forumu atvērta viesiem, es ceru, ka jūs varat atrast risinājumu.
Es arī neredzu tulkot URL sitemap (vbseo, es mainīts kods)
OK - tagad saites ir iztulkoti. Un es redzu jautājums - tas ir saistīts ar redirection (arī jūs varat redzēt to, izmantojot pēdējo ierakstu saites).
Vai esat pārliecināts, ka jūs veicāt atbilstošas izmaiņas booth vBSEO failus? Ja jā tad lūdzu PM man piekļūt informācijai par jūsu Admin CP un FTP - es to pārbaudīt uz vietas.
Jūs esat pasaules novirzot jautājums pat nav tulkots lapās un ar vBET invalīdiem (bot nav pilnīgi -. Man nav piekļūt jūsu htaccess failu formā FTP). Jūs varat redzēt uzklikšķinot uz saites, lai pēdējo post.
Jūs lauza viens vBSEO failu (aizstāts kodu, nevis nodot mūsu agrāk).
Es sūtu jums padomus, ko darīt, lai (to nevar darīt sevi):
- Komentārs vBET noteikumi
- Augšupielādēt oriģināls vBSEO failus (tie 2 edited)
- Un pārbauda, tas novirzīt problēma joprojām pastāv,
Ja jā - lūdzu, pārsūtiet to uz VB vai vBSEO komanda - ja Jums ir jautājums, kad vBET tiek pilnībā apturēta, tad tas nav vBET vaina.
Ja nē - lūdzu, integrācija atkal (uzmanīgi) un ļauj vBET vēlreiz.
Risināšana Jūsu redirection jautājumu atrisināt mainot valodas jautājumu, jo tur ir novirzīt.
Tāpat, lūdzu, iedodiet man savu. Htaccess faila saturam (pirms komentēšanas vBET noteikumiem), lai pārbaudītu to.
Es augšupielādēju visus failus no jauna, un darīja modifikācijas vbseo failus.
Es domāju, es kļūdījos ar header ("Location: $ fulluri");
thx, lai atrisinātu šo problēmu! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):