PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Problem na stronie gwint przełączania języków

xib
05-05-10, 22:16
Hi,

vBET wygląda świetnie, ale mam probleam na stronie gwint

forum: mforum.nl

kiedy i zmiany tłumaczenie strony pustkę, na stronach kategorii ten problem nie istnieje

vBET
05-05-10, 22:30
Gdziekolwiek pójdę mam informacji, że muszę być zalogowany. A kiedy, nie m mogę przełączyć się języków bez problemu. Więc proszę dać mi trochę konta testowego lub link do strony, gdzie nie musisz być zalogowany, aby zobaczyć, że piszesz o.

Również - Widzę, że nie wykonane integracji vBSEO, ponieważ linki nie są przetłumaczone, więc może to być przyczyną problemu. Proszę daniele instrukcje integracji readme.html z pakietu vBET. Proszę potwierdzić czy to rozwiąże problem.

xib
05-05-10, 22:42
hi,

I nie zmienia plików vbseo, i zakończyć po pliku readme może i zapomniałem o czymś?

Włożyłem forum otwarte dla gości, mam nadzieję, że można znaleźć rozwiązanie.

Widzę też nie tłumaczyć adresy URL w mapie witryny (vbseo, i zmienił kod)

vBET
05-05-10, 23:45
OK - teraz linki są tłumaczone. I widzę problemu - jest to związane z przekierowaniem (także można zobaczyć za pomocą Ostatnia wiadomość).

Czy na pewno wprowadzone odpowiednie zmiany w kabinie plików vBSEO? Jeśli tak, to proszę mnie PM dostęp szczegółów dotyczących Admin CP i FTP - będzie to sprawdzić na miejscu.

xib
05-05-10, 23:49
thx! PM wysłany

vBET
06-05-10, 01:00
Masz problem globalny przekierowanie nawet nie przetłumaczonych stron i osób niepełnosprawnych vBET (bot nie całkowicie -. Nie mam dostępu do htaccess formie FTP). Można je zobaczyć klikając na linki do ostatniego postu.
Złamałeś jeden plik vBSEO (zastąpiony kod zamiast umieścić nasz wcześniej).

Ja was posyłam wskazówki co zrobić, aby (nie może to zrobić sam):
- Komentarz zasady vBET
- Przesłać oryginalne pliki vBSEO (te 2 edycji)
- I sprawdzić, czy problem nadal istnieje przekierowania

Jeśli tak - prosimy o eskalacji do zespołu BB lub vBSEO - jeśli masz problem, gdy vBET jest całkowicie wyłączony, to nie jest vBET winy.

Jeśli nie - prosimy o integracji ponownie (ostrożnie) i umożliwiają vBET ponownie.

Rozwiązywanie problemu przekierowania rozwiąże problem zmiany języka, bo tam jest przekierowanie.

Także proszę mi dać swoje. Zawartość htaccess (przed komentując vBET zasady), aby je zweryfikować.

xib
06-05-10, 01:21
i przesłane wszystkie pliki ponownie, a nie zmiany w plikach vbseo.

Myślę, że zrobiłem błąd z header ("Location: $ fulluri");

thx za rozwiązanie tego problemu! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations