Виев Фулл Версион: Решити Проблем на конац страна пребацивање језика
Хи,
вбет изгледа сјајно, али имам проблеам на конац страница
Форум: мфорум.нл
кад промени превод страница је празан, на страницама категорија овај проблем не постоји
Гдје год одем добијем информације да ми Морате бити пријављени. И када сам, м не могу пребацити језика без проблема. Зато молим вас дајте ми неки рачун тест или линк на страницу где не морам да се пријављени да бисте видели да пишете о томе.
Такође - Видим да нисте направили вБуллетин интеграција, јер ваша веза нису преведени, тако да то може бити узрок вашег проблема. Молим вас угар упутства интеграције у РЕАДМЕ.хтмл од вБЕТ пакета. Молимо потврдите није га реши проблем.
Хи,
Ја сам мењају вБСЕО фајлове, ја сам потпуно прати РЕАДМЕ фајл можда сам заборавио нешто?
Ја сам ставио на форум отворен за госте, надам се да можете наћи решење.
Видим ни превести УРЛ адресе у Ситемап (вБуллетин, сам променио код)
У реду - сада везе преведени. И не видим проблем - то се односи на преусмеравање (такође можете видети користећи последњу поруку везе).
Да ли сте сигурни да сте направили одговарајуће измене у кабини вБуллетин датотеке? Ако јесте онда вас молимо АМ ми приступ детаљима за администратора КП и ФТП - Ја ћу проверити га на месту.
Имате глобални проблем чак и на преусмеравање није превео страна и са вБЕТ инвалида (БОТ не у потпуности -. Немам приступ хтаццесс фајл облику ФТП-а). Можете да видите што ћете кликнути на везе на последњу поруку.
Сломила један вБуллетин фајл (заменио код уместо ставили нашу раније).
Ја вам послати назнаке шта да (не може да уради сам):
- Коментар правила вБЕТ
- Уплоад оригиналне вБуллетин фајлове (оне 2 едитед)
- И проверите да ли преусмеравање проблем и даље постоји
Ако јесте - молимо да ескалира у ВБ или вБуллетин тим - ако имате проблем када вБЕТ је потпуно онемогућен онда то није вБЕТ грешка.
Ако не - молимо вас да поново интеграција (пажљиво) и омогућити вБЕТ поново.
Решавање ваше преусмеравање питање ће решити проблем промене језика, јер постоји преусмеравање.
Такође, молим вас дајте ми вашу хтаццесс фајл садржај. (Пре коментаришући вБЕТ правила) да бисте га потврдили.
ја отпремио поново све фајлове, и да ли измене у вБСЕО фајлове.
Претпостављам да сам направио грешку са хеадер ("Лоцатион: $ фуллури");
ТХКС за решавање овог проблема! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):