Orijinalini görmek için tıklayınız: OMG bu yanıtı bakın
bhanuprasad1981
24-01-10, 06:49
-: (: dün ben bu yanıt beni şok okumak bazı Fin adam e-posta bize ulaşın
Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.
Thanks and peace.
Bu forumun, Google çeviriler de görebileceğiniz gibi, esas olarak çok iyi:) Yani iyi insanlar farklı dillerde yazılı birbirimizi iyi anladığımızı ve tartışma yapabilir:)
Tabii ki yine otomatik çeviri, ancak Google her zaman daha iyi ve daha iyi hale getirir:)
Bazı adam bir e-posta var - her şeyden önce BB diğer dillerde forumu görünür yaptığı bir kanıtıdır ******: D Ve bu yeni insanlarla foruma geliyor ****** İnsanlar olsam 'değilse BB hiç değil.
Bir adam kızgın olduğunu, bazı başka bir yere gidecek, bazı reklamını tıklayın kalacak bu orijinal dilinde bile her zaman olur. Tercüme içerik için de olur, çünkü Ama şimdi, daha fazla olur. Bu yüzden daha fazla insan foruma geliyor, belki biraz öfkeli olacaktır, ancak hala daha insan, daha fazla insan forum kalacak daha fazla şans reklamını olacak tıklatın.
Bu kadar kolay bu tür mesajları almak rekabet kızgın adam sadece forum onun kendi dilinde daha yüksek olduğunu sevmez olabilir;)
Aslında adam içeriği tarafından tercüme Internet bulundu. Ve yok çok fazla insan var. Benim için bu gerçekten harika! : D: D: D: D: D: D: D: D: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):