PDA

View Full Version: OMG vidi ovaj odgovor

bhanuprasad1981
24-01-10, 06:49
Jučer sam dobio da nas kontaktirate e-mail od nekog tipa Finski pročitate ovaj odgovor koji me šokirao: (: -

Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

vBET
24-01-10, 19:39
Kao što možete vidjeti na ovom forumu Google prijevodi su uglavnom vrlo dobro:) tako dobro da ljudi pisanja u različitim jezicima mogu razumjeti jedni druge i učiniti raspravu:)

Naravno, to je još uvijek automatski prijevod, ali Google čini sve bolje i bolje vrijeme:)

Imaš jedan e-mail od nekog tipa - prije svega to je dokaz da je vBET napravio svoj forum vidljive na drugim jezicima ******: D i da novi ljudi dolaze na vaš forum ****** ljudi koji ne bi 't ikada biti tamo ako ne vBET.

Jedan čovjek je ljut, neki će samo ići u drugo mjesto, neki će kliknuti reklamira, neki će ostati - to se događa sve vrijeme, čak iu vašem izvornom jeziku. Ali sada se to dogodi više, jer to se događa i za prijevod sadržaja. Dakle, više ljudi dolaze na forum, možda neki će se ljutiti, ali još više ljudi će kliknuti reklamira i tamo će biti više prilika da više ljudi će ostati na vaš forum.

Tako se lako takve poruke - to bi mogao biti ljut dečko iz Vaše konkurencije, koji baš ne voli da je vaš forum je više nego jedan njegov u svom materinjem jeziku;)

Činjenica je - čovjek ste pronašli na internetu od strane prevedene sadržaja. A tu je mnogo više ljudi koji ne. Za mene to je stvarno velik! : D: D: D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1