View Full Version: OMG shohin këtë përgjigje
bhanuprasad1981
24-01-10, 06:49
dje i mori të na kontaktoni email nga disa djalë finnish lexoni këtë përgjigje që tronditi mua: (: -
Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.
Thanks and peace.
Siç mund të shihni në përkthime të këtij Google forum janë kryesisht shumë të mira:) aq i mirë se njerëzit e shkruar në gjuhë të ndryshme mund të kuptohet njëri-tjetrin dhe të bëjnë diskutim:)
Natyrisht ai është ende përkthim automatik, por Google bën atë më mirë dhe më të mirë gjatë gjithë kohës:)
Ju mori një email nga një djalë - i parë i të gjitha ajo është një provë që e bëri vBET forum tuaj të dukshme në gjuhë të tjera ******: D Dhe me njerëz të rinj që po vijnë në forum tuaj ****** Njerëzit që wouldn 't të jetë kurrë atje, nëse nuk vBET.
Një djalë është i zemëruar, disa do të shkojnë vetëm në vend të tjera, disa do të klikoni reklamon, disa do të qëndrojnë - kjo ndodh gjatë gjithë kohës edhe në gjuhën tuaj origjinale. Por tani kjo ndodh më shumë, sepse ajo ndodh edhe për përmbajtjen e përkthyer. Kaq shumë po vijnë në forum tuaj, ndoshta disa do të jenë të zemëruar, por njerëzit ende më do të klikoni tuaj reklamon dhe do të ketë më shumë mundësi që më shumë njerëz do të qëndrojnë në forum tuaj.
Pra, të marrë mesazhet e lehtë të tillë - ajo mund të jetë djalë zemëruar nga konkurrenca e juaj të cilët thjesht nuk i pëlqen që forum juaj është më e lartë se një e tij në gjuhën e tij amtare;)
Fakti është - djalë gjetur ju në internet me përmbajtje të përkthyera. Dhe ka shumë më tepër njerëz që bën. Për mua kjo është vërtetë e madhe! : D: D: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):