bhanuprasad1981
24-01-10, 06:49
Vakar aš turiu susisiekti su mumis elektroniniu paštu kai suomių vaikinas skaityti šį atsakymą, kuris sukrėtė mane: (: -
Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.
Thanks and peace.
, Kaip matote šiame forume "Google" vertimų, yra daugiausia labai gera:) Taigi gerai, raštu įvairiomis kalbomis, kad žmonės gali suprasti vienas kitą ir diskusijas:)
, Žinoma, ji vis dar automatinio vertimo, bet "Google" leidžia geriau ir geriau visą laiką:)
Jūs turite vieną laišką iš kai vaikinas - visų pirma tai yra įrodymas, kad vBET jūsų forumą matoma kitomis kalbomis ******: D ir, kad nauji žmonės ateina į jūsų forumą ****** Žmonės nebūtu "t kada nors bus ten, jei ne vBET.
Vienas vaikinas pyksta, kai bus tiesiog eiti į kitą vietą, kai bus spustelėkite reklamuoja, kai liks - tai vyksta visą laiką, net savo originalo kalba. Bet dabar tai vyksta, nes tai vyksta taip pat išversti turinį. Todėl daugiau žmonių ateina į jūsų forumą, gal kai bus piktas, bet dar daugiau žmonių bus spustelėkite jūsų reklamuoja ir bus daugiau šansų, kad daugiau žmonių liks savo forumą.
Todėl lengvai tokie pranešimai - tai gali būti piktas vaikinas iš jūsų konkurentus, kurie tiesiog nemėgsta, kad jūsų forumas yra didesnė nei jo vieną savo gimtąja kalba;)
Tai yra - vaikinas jums išversti turinį internete. Ir yra daug daugiau žmonių, kurie daro. Man tai yra tikrai puiki! : D: D: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):