PDA

Zobacz pełną wersję: OMG zobaczyć odpowiedzi

bhanuprasad1981
24-01-10, 06:49
wczoraj mam kontakt e-mail z niektórych fińska facet przeczytać odpowiedź, która mnie zaszokowała: (: -

Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

vBET
24-01-10, 19:39
Jak widać na tym forum tłumaczenia Google to przede wszystkim bardzo dobre:) Więc dobrze, że ludzie piszący w różnych językach rozumieli się nawzajem i uczynić dyskusji:)

Oczywiście nadal jest automatyczne tłumaczenie, ale Google sprawia, że coraz lepiej cały czas:)

Masz jeden e-mail z jakimś facetem - przede wszystkim jest to dowód, że vBET dokonaniu forum widoczne w innych językach ******: D A to nowi ludzie przychodzący do forum ****** Ludzie które wouldn 't zawsze tam, jeśli nie vBET.

Jeden facet jest zły, inne po prostu iść w inne miejsce, niektórzy kliknij reklamuje, niektóre pozostaną - tak się dzieje cały czas, nawet w języku oryginalnym. Ale teraz to zdarza się, ponieważ zdarza się także, tłumaczonych treści. Więc więcej ludzi przychodzi na swoim forum, może ktoś będzie zły, ale wciąż więcej ludzi kliknij reklamuje i nie będzie większa szansa, że więcej ludzi będzie zawsze na swoim forum.

Więc weź łatwy takich wiadomości - może to być zły facet od konkurencji, którzy po prostu nie podoba się, że forum jest wyższa niż jego w jego ojczystym języku;)

Faktem jest - facet znaleźć można w Internecie przez przetłumaczoną zawartość. I jest o wiele więcej ludzi, którzy nie. Dla mnie to jest naprawdę super! : D: D: D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1