PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Lütfen forumuna bakın ok?

Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
Yüksek .... patronu

1) benim forumu kontrol edin, ben yeni sürümü yükselttikten sonra benim forumu (cutimalaysia.my) vbtranslator ile düzgün bir şekilde entegre ok?

2) bana şikayet My sağlayıcı barındırma, veritabanı i eklentisi kullanımdan sonra büyüyebilir. Bu sorunu çözmek için?

vBET
02-06-11, 15:29
Selam

1. Şu anda hiçbir forumumuzu olduğumda ben sadece boş bir iletişim bakın. Bu forum kapalı olduğu gibi, ama mesaj olmadan ... Forum canlı ve açık teyit edin.
2. Tabii ki şimdi şu anda çok daha fazla içerik var. Her çeviri önbelleğe alınır. Veritabanı önbellek kapatabilirsiniz, ama tavsiye edilmez. Çeviriler önbelleği sayesinde, çok daha hızlı.

Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
Merhaba patronu
benim forumu tekrar kontrol ediniz

1) vbtranslator herhangi bir şüphe sorunu ile benim forum tamamen işlevsel?

2) Diğer eklentisi ile düzgün bir şekilde yeni sürümü işlevi yükselttikten sonra benim bir forumdur?

3) Ben Forum ana etki alanı için ==> http:// olmadan cutimalaysia.my / forum Tamam, bu gibi bir yerde url \\

4) Ne bilgi ben burada yerleştirmeniz gerekir? Forum dizini ==>???

5) forum dizininin dışında URL izleme. Evet ayarlayın. Doğru mudur?

P / S: gelecekteki açıklama için teşekkürler.

vBET
03-06-11, 22:00
Forum şu anda çalışmıyor:

Uyarı: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.include]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok on line 2 / home / maximus / public_html / content

Fatal error: require () [function.include]: '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php' (/ usr / local / lib / php 'include_path ='.:/ usr / lib / php) gerekli açılış Başarısız on line 2 / home / maximus / public_html / content
Bu BB sorun DEĞİLDİR - Gerekli dosya vb_dir.php özledim düzeltin lütfen.

Sorularınızı hakkında:
1. Forumu çalışma olmadığı zaman söyleyemem. Forumu tekrar çalışma olduğunu taahhüt genellikle sonra bunu kontrol edebilirsiniz
2. Biz diğer eklentileri sadece BB desteği yok. Diğer eklentileri wel çalışıyoruz. Söyleme: 1. diğer eklentileri desteği yok. 2. Ben ne yüklü bilmiyorum. 3. Her eklenti mümkün bilmiyorum. ): BB yazınız ve size yardımcı olacak ilgili bazı sorun bulacaksınız
3. Forumu çalışma değildir, çünkü söyleyemem. Forumdaki sub-domain kullanıyor musunuz?
4. Forumu çalışma değildir, çünkü bilmiyorum. Forum URL altdizin forum kullanıyorsanız, o zaman orada forum dizine koydu. Bu parametre açıklamasında açıkça tarif edilir.
5. Forumu çalışma değildir, çünkü bilmiyorum. Forum dizinin dışında herhangi bir sayfa çevirmek istiyor musunuz? Evet nit değilse, açık olmalıdır, bunu kapatmak.

PS. Beklenen bir açıklama olduğunu biliyorum çalışma forum göreceksiniz sürece ayrıntıları söyleyemem. Fonksiyonel olacak bana bildirin.

Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Haha ... sorry2. Ben dün giderme

Merhaba patronu
benim forumu tekrar kontrol ediniz

1) Ben diğer sekmesine tıkladığınızda ama bilge olmaya çalışan sadece ben çevirmek için kullanmak için seçtiğiniz belli bir dilde, örneğin ev sekmesi gibi.
Genel için benim vbtranslator düzgün çalışmıyor. Bu büyük sorunu çözmek için?

2) Evet. Ben, benim vbulletin forum yer cutimalaysia.my / forum kullanın. Ve benim Anasayfam, cutimalaysia vabdvanced cmps.

3) BB Önbelleğinizi için (BETA). Olan en iyi ve tavsiye edilir? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: gelecekteki açıklama için teşekkürler.

vBET
04-06-11, 20:32
Tamam. Bu forum şu an çalışıyor ama çeviriler değildir. Gördüğünüz gibi çeviriler bağlantılar forum / yanlış / iki kez orada ... Böylece yanlış ayarları var.

Ben en kolay yolu, bana Admin CP ve FTP erişim ayrıntıları PM olacak düşünüyorum. Sonra yerine kontrol edebilirsiniz.

1) yapılandırma kontrol PM erişim bilgilerinizi olun.
/ Çift / forum - bayrakları altında çeviri bağlantıları kırık nedeniyle 2) Yine yapılandırmasında yanlış bir şey yoktur
3) Biz herhangi bir özel çözüm önermek yok biz bu önbellek teknolojiler için reklam yapmazlar. Lütfen sizin için en iyi çözümü bulmak. Php için adanmış kendi sayfaları ya da forumlarda bu teknolojileri kontrol Ayrıntılı bilgi için lütfen bu çözümleri PHP çok daha hızlı yapar sadece önbelleklerini değil, aynı zamanda ön derleyicileri, olduğunu aklınızdan çıkarmayın

vBET
06-06-11, 01:42
Erişim ayrıntılı bilgi için teşekkür ederiz.

Kırık linkleri konu yanlış yapılandırma nedeniyle. Parametre Forum dizini için (boşluk bırakmadan)

http: / / cutimalaysia .my / forum
Nerede net bir şekilde açıklanmıştır:

Forum etki alanına bağlı ama URL dahil bazı dizinde değil, o zaman buradan ayarlayabilirsiniz ZORUNLU. Başında ve sonunda herhangi bir '/', yani '/ forum' olmadan '/' ile Set
Hatta orada açık bir örnek var ... Yani orada uygun bir değere ayarlayın lütfen forum / forum

Ayrıca neden Forum ana etki alanı için herhangi bir değer? Forumdaki sub-domain kullanıyor musunuz? Eğer evet ise - bana forumda kullanılan sub-domain en az bir örnek veriniz. Aksi takdirde daha sonra bu parametre için temiz değeri lütfen. Açıkça tarif edilir:

Forum sub-domain kullanarak sadece ayarlayın.

Ayrıca - size uygun BB kuralları vermedi htaccess dosyası forum rehberi. SEO bağlantılar kullanmak istiyorsanız bu gereklidir. İşte bunun için kesin talimatlar bulacaksınız:

Ayrıca forum çeviri zaten çalışma olacak (ilk sonraki adımlar gitmeden önce kontrol) ne zaman 2 şey daha yapmak gerekir:
1. VBSEO (talimatlar için BB paketi ReadMe.html görmek) bağlantıları çevirdik entegre
2. Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting: - forum dizini (ana sayfa dışında olan ve bu forumu çünkü özel bir bütünleşme ihtiyacı) dışında sayfaları çevirmek için izin verin burada bunu nasıl talimatlar bulacaksınız / 413-sss-2.html # post1546

Kısa bir süre gerekli adımları vermedi. Böylece tamamen ücretsiz kendiniz yapabilirsiniz - Lütfen dikkat burada ücretsiz herhangi bir yanıt verecektir ki. Yine de, bu alanı değildir düşünüyorsanız bize entegrasyonu için 30 $ ödemek: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

Eğer kendiniz yapmak isterseniz tüm talimatları, sadece nadas tam olarak verilen talimatlar için lütfen. Ayrıca bitirmek ve sonuçları tanımlamak bize bildirin.

vBET
09-06-11, 01:29
Ilerleme nedir? Diğer ipuçları ihtiyacım var mı?

vBET
15-06-11, 16:31
PM ve e-posta gönder - hala yanıt bekliyor. Çözümler zaten açıklanan Lütfen nadas bu ve sonuçları hakkında cevap vermek.

vBET
28-06-11, 16:46
Hala yapılandırma düştü ve biz hala sizden herhangi bir yanıt alamadım. Ben sadece forum mesaj göndermek. Biz gerçekten yardım etmek istiyorum:)

vBET
11-07-11, 02:03
Bir kez daha biz forum mesaj göndermek. Tüm hiçbir değişiklik yapılan çeviriler hala kırık. Biz gerçekten yardım etmek istiyorum:) - lütfen bize ulaşın.

vBET
06-08-11, 19:20
Artık çalışıyor.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1