מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר אנא בדוק בפורום שלי זה בסדר?

Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
היי .... הבוס

1) אנא בדוק בפורום שלי, זה בסדר בפורום שלי (cutimalaysia.my) להשתלב כראוי עם vbtranslator לאחר שדרוג לגרסה החדשה?

2) ספק האירוח שלי להתלונן עלי, מסד הנתונים שלי להיות גדול יותר אחרי שאני להשתמש plugin שלך. כיצד לפתור את הבעיה הזו?

vBET
02-06-11, 15:29
היי

1. כשאני לא בפורום שלך עכשיו אני רואה רק לתקשר ריק. זה כמו בפורום סגור, אך בלי הודעה ... נא לאשר בפורום חי מופעלת.
2. כמובן שזה - עתה יש לך תוכן הרבה יותר עכשיו. תרגום כל במטמון. אתה יכול לכבות את המטמון באתר אבל זה לא מומלץ. הודות במטמון תרגומים שלך הרבה, הרבה יותר מהר.

Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
היי הבוס
אנא בדוק שוב בפורום שלי

1) זה vbtranslator הוא פונקציונלי לחלוטין בפורום שלי עם בעיית ספק?

2) האם זה הפורום שלי לאחר שדרוג לתפקד כראוי את הגירסה החדשה עם תוסף אחר?

3) אני url מקום כזה עבור הדומיין הראשי בפורום ==> cutimalaysia.my / פורום ללא http:// זה בסדר? \\

4) איזה מידע אני צריך מקום כאן? פורום ספרייה ==>??

5) כתובת אתר למעקב מחוץ מדריך בפורום. אני מגדיר את כן. האם זה נכון?

P / S: תודה על ההסבר שלך בעתיד.

vBET
03-06-11, 22:00
הפורום שלך לא עובד ברגע זה:

אזהרה: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / home / maximus / public_html / content.php על הקו 2

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / maximus / public_html / vb_dir.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') בבית / / maximus / public_html / content.php על הקו 2
לא זו הבעיה vBET - אתה מתגעגע vb_dir.php הקובץ הנדרש בבקשה לתקן את זה.

על השאלות שלך:
1. לא ניתן לדעת מתי הפורום שלך לא עובד. אני יכול לבדוק את זה בדרך כלל אחרי שאתה מתחייב כי בפורום שלך פועל שוב
2. איננו תומכים תוספים אחרים רק vBET. אני לא יכול להגיד לך האם התוספים האחרים שלך עובדים wel: 1. אנו לא תומכים תוספים אחרים. 2. אני לא יודע מה שהתקנת. 3. אני לא יודע תוסף אפשרית. אם תמצאו כמה הנושא קשור vBET בבקשה לכתוב נעזור לך:)
3. לא ניתן לומר כי הפורום שלך לא עובד. האם אתה משתמש תתי תחומים בפורום שלך?
4. אני לא יודע כי הפורום שלך לא עובד. אם אתה משתמש ב-URL בפורום בתיקיית בפורום אז אתה מכניס שם מדריך בפורום. זה מתואר בבירור בתיאור פרמטר.
5. אני לא יודע כי הפורום שלך לא עובד. האם אתה רוצה לתרגם את כל הדפים מחוץ מדריך בפורום? אם כן ניט צריכה להיות מופעלת, אם לא - לכבות אותו.

PS. אני יודע שזה לא היה הסבר שציפית - אלא אם אני אראה הפורום עובד אני לא יכול להגיד לך פרטים. תודיע לי מתי זה יהיה פונקציונלי.

Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Haha ... sorry2. אני עושה בעיות אתמול

היי הבוס
אנא בדוק שוב בפורום שלי

1) אני רואה רק שפה מסוימת אני בוחר להשתמש לתרגם עובדים אלא להיות חכם כאשר אני לוחץ על הכרטיסייה אחרים, כמו כרטיסייה בבית למשל.
במשך הכוללת vbtranslator שלי אינו פועל כראוי. כיצד לפתור את הבעיה הזו גדול?

2) כן. אני משתמש cutimalaysia.my / בפורום מקום בפורום vBulletin שלי. וגם vabdvanced cmps כדף הבית שלי, cutimalaysia.

3) עבור זיכרון מטמון vBET (בטא). על איזה הוא הטוב ביותר & המומלץ? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: תודה על ההסבר שלך בעתיד.

vBET
04-06-11, 20:32
אישור. הפורום הוא עובד עכשיו אבל לא תרגומים. כפי שאני רואה קישורים תרגומים טועים / בפורום / מוגדר שם פעמיים ... אז יש לך את ההגדרות הלא נכון.

אני חושב שהדרך הקלה ביותר תהיה לי גישה PM הפרטים CP Admin שלך FTP. אז אני יכול לבדוק אותו על המקום.

1) יש גישה PM הפרטים נוכל לבדוק את התצורה שלך.
2) עדיין יש משהו לא בסדר בהגדרות שלך, כי קישורים התרגום תחת דגלים שבורים - כפול / בפורום /
3) אנחנו לא מציעים שום פתרון מסוים - אנחנו לא עושים פרסומת עבור אותן טכנולוגיות המטמון. אנא מצא את הפתרון הטוב ביותר עבורך. זכור כי כמה פתרונות אלה אינם מצבורי אלא גם מראש מהדרים, מה שהופך את PHP שלך הרבה יותר מהר - לפרטים נא לבדוק אלו טכנולוגיות הדפים שלהם או בפורומים ייעודיים עבור php

vBET
06-06-11, 01:42
תודה על הפרטים גישה.

הבעיה עם קישורים שבורים בגלל התצורה טועה שלך. במדריך פורום פרמטר, תגדיר (ללא רווחים)

http: / / cutimalaysia .my / פורום
איפה זה מתואר בבירור:

אם הפורום לא קשור לתחום אבל זה במדריך חלק אשר כלול ב-URL אז אתה חייב להגדיר את זה כאן. הגדר עם "/" בהתחלה ללא כל '/' בסוף, כלומר "/ פורום"
אתה אפילו דוגמה מובהקת שם ... אז בבקשה להגדיר שם הערך המתאים - עבור הפורום הוא / פורום

כמו כן - למה להגדיר כל ערך עבור תחום הפורום הראשי? האם אתה משתמש תתי תחומים בפורום שלך? אם כן - בבקשה לתת לי לפחות דוגמה אחת של תת תחומים בשימוש בפורום שלך. אם לא אז בבקשה לנקות ערך עבור פרמטר זה. זה מתואר בבירור:

הגדר היא רק אם אתה משתמש תת דומיין בפורום שלך.

כמו כן - אתה לא לקבוע כללים vBET המתאים בקובץ htaccess בספרייה בפורום שלך.. זה נחוץ אם אתה רוצה להשתמש בקישורים SEO. כאן תמצאו הנחיות מדויקות לגבי זה:

כמו כן - כאשר התרגום בפורום יהיה כבר עובדים (הראשון לבדוק את זה לפני שהולכים הצעדים הבאים) אתה צריך לעשות עוד 2 דברים:
1. שלב vBSEO להיות מתורגם קישורים (ראו readme.html בחבילה vBET לקבלת הוראות)
2. אפשר לתרגם עמודים מחוץ מדריך הפורום (הדף הראשי שלך הוא בחוץ כי זה לא הפורום זה צריך שילוב מיוחד) - כאן תוכלו למצוא הוראות איך לעשות את זה: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting / 413-faq-2.html # post1546

זמן קצר - לא עשה הצעדים הדרושים. שים לב כי אנו נותנים לך כל התשובות כאן בחינם - כך שאתה יכול לעשות את זה בעצמך לגמרי בחינם. ובכל זאת אם אתה מרגיש שזה לא באזור שלך, אז אתה יכול לשלם לנו 30 $ עבור אינטגרציה: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

אם אתה רוצה לעשות את זה בעצמך - כל הוראות מסופקות, אנא ההוראות שניתנו בדיוק בור פשוט. כמו כן, אנא יידע אותנו כאשר תסיים ולתאר את התוצאות.

vBET
09-06-11, 01:29
מה זה התקדמות? אתה צריך רמזים אחרים?

vBET
15-06-11, 16:31
ראש הממשלה שלח דוא"ל - עדיין מחכה לתגובה. הפתרונות שלך מתוארים כבר - אנא בור אלה ולתת מענה על התוצאות.

vBET
28-06-11, 16:46
עדיין יש לך את התצורה שלך התרסק ואנחנו עדיין לא קיבלתי שום תגובה ממך. אני רק לשלוח לך הודעה בפורום שלך. אנחנו באמת רוצים לעזור לך:)

vBET
11-07-11, 02:03
עוד פעם אחת אנחנו שולחים לך הודעה בפורום שלך. אתה לא עשה שום שינויים בכלל - תרגומים שלך עדיין שבורה. אנחנו באמת רוצים לעזור לך:) - אנא פנה אלינו.

vBET
06-08-11, 19:20
עבודה עכשיו.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1