View Full Version: Lahendatud Palun kontrollige minu foorum on see ok?
Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
Hi .... boss
1) palun vaadake minu foorum, see on ok mu foorumis (cutimalaysia.my) integreerida korralikult vbtranslator pärast i uuendada uus versioon?
2) Minu pakkuja hosting kurdavad mulle oma andmebaasi muutuvad suuremaks kui ma kasutada oma plugin. Kuidas seda probleemi lahendada?
Tere
1. Kui ma ei ole oma foorum just nüüd ma näen ainult tühi suhelda. See on nagu alafoorum on suletud, kuid sõnum ... Palun kinnita, et foorum on elus ja sisse lülitatud.
2. Muidugi see on - nüüd on palju rohkem sisu just nüüd. Iga tõlge on vahemälus. Saab välja lülitada andmebaasi vahemälu, kuid see pole soovitatav. Tänu vahemälu oma tõlked on palju, palju kiiremini.
Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
Hi boss
Palun kontrollige veelkord minu foorum
1) Kas see vbtranslator on täiesti funktsionaalselt minu foorum igasuguse kahtluseta probleem?
2) see on minu foorum järel uuendada uuele versioonile tööta korralikult teiste plugin?
3) I koht url niimoodi Forum main domeen ==> cutimalaysia.my / forum ilma http:// on see ok? \\
4) Mida info i peab andma siin? Forum kataloog ==>??
5) URL jälgimine väljaspool foorumit kataloogis. Seadsin jah. Kas see on õige?
P / S: Täname tulevikus seletust.
Teie foorum ei tööta hetkel:
Hoiatus: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / maximus / public_html / content.php on line 2
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening nõutav "/ home / maximus / public_html / vb_dir.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / maximus / public_html / content.php on line 2
See EI OLE vBET probleem - te jätate vajalik fail vb_dir.php palun parandada.
Sinu küsimustele:
1. Ei oska öelda, kui teie foorum ei tööta. Võin kontrollida selle üldiselt pärast sa endale, et teie foorum on jälle tööle
2. Me ei toeta teiste plugins ainult vBET. Ma ei saa teile öelda, ei muud pluginaid töötavad wel: 1. me ei toeta teiste plugins. 2. Ma ei tea, mis teil on installitud. 3. Ma ei tea, iga plugin võimalik. Kui leiad mõned seotud küsimus vBET palun kirjutage ja me aitame teil:)
3. Ei saa öelda, sest teie foorum ei tööta. Kas sa kasutad sub-domeenid oma foorum?
4. Ma ei tea, sest teie foorum ei tööta. Kui sa kasutad foorumis alamkataloogi foorumis URL siis paned seal foorumi kataloogis. See on selgelt kirjeldatud parameetrite kirjeldus.
5. Ma ei tea, sest teie foorum ei tööta. Kas soovite tõlkida ühtegi lehte väljaspool foorum kataloog? Kui jah ting peaks olema sisse lülitatud, kui ei ole - see välja lülitada.
PS. Ma tean, see ei olnud selgitus mida oodata - kui ma näen töötavad foorumis ma ei saa teile öelda üksikasju. Tahaksin teada, millal see olema funktsionaalne.
Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Haha ... sorry2. Ma teen tõrkeotsingu eile
Hi boss
Palun kontrollige veelkord minu foorum
1) Ma näen ainult teatavates keeltes, et ma valida kasutada tõlkida töötavad vaid targaks kui ma vajutan teistele vahekaarti nagu kodus vahekaart näiteks.
Üldise minu vbtranslator ei tööta korralikult. Kuidas lahendada see suur probleem?
2) Jah. Ma kasutan cutimalaysia.my / forum koht minu vBulletin foorum. Ja vabdvanced cmps etusivuksi, cutimalaysia.
3) vBET Memory Cache (BETA). Mis on parim ja soovitatakse? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?
P / S: Täname tulevikus seletust.
OK. Foorum töötab nüüd, aga tõlked ei ole. Nagu ma näen, tõlked lingid on vale / forum / on määratud seal kaks korda ... Nii et teil on vale seaded.
Ma arvan, et lihtsaim viis on PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP. Siis ma saan kontrollida, et koht.
1) Palun PM juurdepääsu üksikasjad me kontrollime sinu konfiguratsioon.
2) Siiski on midagi valesti sinu konfiguratsioonis sest tõlge linkide all lippe katki - double / forum /
3) Me ei soovita ühegi konkreetse lahenduse - me ei tee reklaami nendele cache tehnoloogiaid. Palun leida parim lahendus sulle. Pea meeles, et mõned neist lahendusi ei ole ainult vahemälu, vaid ka pre-koostajad, mis muudab teie PHP palju kiiremini - põhjalikum palun kontrollige neid tehnoloogiaid oma lehekülge või foorumeid pühendatud php
Tänu juurdepääsu üksikasjad.
Küsimus linkidest on, sest oma vale konfiguratsioon. Parameetri Forum kataloog, seate (ilma tühikuteta)
http: / / cutimalaysia .my / forum
Kui on selgelt kirjeldatud:
Kui teie foorum ei ole seotud domeeni, kuid see on mõnes kataloogis, mis on kantud URL siis tuleb seada see siin. Komplekt "/" alguse ja ilma "/" lõpus, st "/ foorum"
Sa isegi on olemas selge näide sellest ... Nii et palun määrata sinna sobiva väärtuse - oma foorumis on / forum
Samuti - miks sa loo väärtust Forum main domeeni? Kas sa kasutad sub-domeenid oma foorum? Kui jah - palun andke mulle vähemalt üks näide sub-domeenid kasutada oma foorum. Kui ei, siis palun puhas väärtus selle parameetri. See on selgelt kirjeldatud:
Määra ainult siis, kui te kasutate sub-domeenid oma foorum.
Samuti - sa ei kehtestatakse asjakohased vBET eeskirju. Htaccess faili oma foorum kataloogis. See on vajalik, kui soovite kasutada SEO lingid. Siit leiad täpse juhendi selline:
Samuti - kui foorumi tõlge juba töötavad (esimene check it enne läheb Järgmised sammud), mida tuleks teha veel 2 asja:
1. Integreerida vBSEO on tõlgitud linke (vt ReadMe.html sisse vBET paketi juhiseid)
2. Laske lehekülgi tõlkida väljaspool foorum kataloog (teie pealehel on väljas ja kuna tegemist ei ole foorumis see vajab erilist integratsioon) - siit leiad juhiseid, kuidas seda teha: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting / 413-faq-2.html # post1546
Varsti - sa ei tehtud vajalikke samme. Pange tähele, et me anname teile ühtegi vastust siin tasuta - nii et saate seda ise teha täiesti tasuta. Ikka kui te arvate, et see ei ole sinu ala, siis saate meile tasuma $ 30 integratsioon: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php
Kui soovite seda ise teha - kõik juhendid on olemas, siis lihtsalt sööti täpselt antud juhiseid. Samuti palun andke meile teada kui olete lõpetanud ja kirjeldada tulemusi.
Mis on edu? Kas sa vajad teiste nõuandeid?
Saada PM ja e-posti - ootab endiselt vastust. Teie lahendused on juba kirjeldatud - palun kesa need ja annab vastuse umbes tulemusi.
Sul on ikka oma konfiguratsiooni kukkus ja me ikka ei saanud mingit vastust sinult. Ma saadan teile sõnumi oma foorum. Me tõesti tahan sind aidata:)
Veel üks kord me saadame teile sõnumi oma foorum. Sa tegid mingeid muudatusi üldse - teie tõlked on ikka katki. Me tõesti tahan sind aidata:) - võtke meiega ühendust.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):