Επιστροφή στο Forum: Solved Παρακαλώ ελέγξτε το φόρουμ μου είναι εντάξει;
Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
Γεια σου .... αφεντικό
1) παρακαλούμε να ελέγξετε το φόρουμ μου, είναι εντάξει φόρουμ μου (cutimalaysia.my) να ενσωματώσουν κατάλληλα με vbtranslator μετά από την αναβάθμιση στη νέα έκδοση;
2) τον πάροχο φιλοξενίας μου παραπονιούνται για μένα, η βάση δεδομένων μου να γίνει μεγαλύτερη μετά θ χρήση plugin σας. Πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα;
Γεια
1. Όταν δεν είμαι φόρουμ σας αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο κενό επικοινωνίας. Είναι σαν το φόρουμ είναι κλειστό, αλλά χωρίς μήνυμα ... Επιβεβαιώστε ότι το φόρουμ είναι ζωντανός και ενεργοποιημένη.
2. Φυσικά είναι - τώρα έχετε πολύ περισσότερο περιεχόμενο αυτή τη στιγμή. Κάθε μετάφραση είναι cached. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την cache της βάσης δεδομένων, αλλά αυτό δεν συνιστάται. Χάρη στην μνήμη cache μεταφράσεις σας είναι πολύ, πολύ πιο γρήγορα.
Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
Γεια σου αφεντικό
παρακαλούμε να ελέγξετε και πάλι το φόρουμ μου
1) είναι vbtranslator είναι εντελώς λειτουργικά στο φόρουμ μου με οποιοδήποτε πρόβλημα αμφιβολία;
2) είναι το forum μου μετά την αναβάθμιση στη νέα έκδοση λειτουργεί σωστά με τους άλλους plugin;
3) I url μέρος όπως αυτό για τον τομέα Forum κύρια ==> cutimalaysia.my / forum χωρίς http:// είναι εντάξει; \\
4) Ποιες πληροφορίες οφείλω να πραγματοποιηθεί εδώ; Φόρουμ καταλόγου ==>?;
5) εντοπισμό URL έξω από τον κατάλογο φόρουμ. Έθεσα ναι. Είναι σωστό;
P / S: Ευχαριστώ για το μέλλον σας εξήγηση.
Φόρουμ σας δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή:
Προειδοποίηση: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο / home / maximus / public_html / content.php στη γραμμή 2
Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') in / home / maximus / public_html / content.php στη γραμμή 2
Αυτό ΔΕΝ είναι vBET θέμα - παραλείπετε απαιτείται vb_dir.php αρχείο παρακαλώ διορθώστε το.
Σχετικά με τις ερωτήσεις σας:
1. Δεν μπορείτε να πείτε όταν το φόρουμ σας δεν λειτουργεί. Μπορώ να το ελέγξει συνήθως μετά την δέσμευση ότι το φόρουμ σας λειτουργεί και πάλι
2. Δεν υποστηρίζουμε άλλα plugins μόνο vBET. Δεν μπορώ να σας πω κάνει άλλα plugins σας λειτουργούν wel: 1. δεν υποστηρίζουμε άλλα plugins. 2. Δεν ξέρω τι έχετε εγκαταστήσει. 3. Δεν ξέρω κάθε plugin είναι δυνατόν. Αν θα βρείτε μερικά θέματα που συνδέονται με vBET παρακαλούμε γράψτε και εμείς θα σας βοηθήσουμε:)
3. Δεν μπορείτε να πείτε γιατί το φόρουμ σας δεν λειτουργεί. Είστε χρησιμοποιώντας υπο-τομείς στο φόρουμ σας;
4. Δεν ξέρω γιατί το φόρουμ σας δεν λειτουργεί. Αν χρησιμοποιείτε το φόρουμ υποκατάλογο στο URL φόρουμ μετά βάζεις εκεί καταλόγου φόρουμ. Δεν περιγράφεται με σαφήνεια στην περιγραφή των παραμέτρων.
5. Δεν ξέρω γιατί το φόρουμ σας δεν λειτουργεί. Θέλετε να μεταφράσει τις σελίδες εκτός του καταλόγου φόρουμ; Εάν ναι το NIT θα πρέπει να ενεργοποιηθεί, αν όχι - να την απενεργοποιήσετε.
PS. Ξέρω ότι δεν ήταν εξήγηση που αναμένεται - εκτός και αν θα δω εργασίας φόρουμ δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Επιτρέψτε μου να ξέρω πότε θα είναι λειτουργική.
Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Haha ... sorry2. Κάνω αντιμετώπιση προβλημάτων χθες
Γεια σου αφεντικό
παρακαλούμε να ελέγξετε και πάλι το φόρουμ μου
1) Θεωρώ ότι μόνο ορισμένα γλώσσα που έχω επιλέξει να χρησιμοποιήσει για να μεταφράσει εργάζονται, αλλά να γίνει σοφός, όταν κάνω κλικ στην καρτέλα Άλλες, όπως η Κεντρική καρτέλα για το παράδειγμα.
Για συνολική vbtranslator μου δεν λειτουργεί σωστά. Πώς να λύσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα;
2) Ναι. Χρησιμοποιώ cutimalaysia.my / forum για να τοποθετήσετε το φόρουμ vBulletin μου. Και ΔΕΑ vabdvanced ως αρχική σελίδα μου, cutimalaysia.
3) Για Cache Μνήμη vBET (BETA). Ποιο είναι το καλύτερο και συνέστησε; Memcache; XCache; EAccelarator; APC;
P / S: Ευχαριστώ για το μέλλον σας εξήγηση.
OK. Το φόρουμ λειτουργεί πλέον, αλλά όχι μεταφράσεις. Όπως βλέπω μεταφράσεις συνδέσεις είναι λάθος / forum / βρίσκεται εκεί δύο φορές ... Έτσι, έχετε λάθος ρυθμίσεις.
Νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος θα είναι να μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP. Τότε μπορώ να το ελέγξετε για τον τόπο.
1) Παρακαλούμε τα στοιχεία εισόδου μμ θα ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας.
2) Ακόμα υπάρχει κάτι λάθος με τις ρυθμίσεις σας, επειδή συνδέσεις μετάφραση υπό σημαίες είναι σπασμένα - διπλό / forum /
3) Δεν προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη λύση - δεν κάνουμε διαφήμιση για εκείνες τις τεχνολογίες cache. Παρακαλούμε να βρουν την καλύτερη λύση για σας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από αυτές τις λύσεις δεν είναι μόνο κρύπτες, αλλά και προ-compilers, γεγονός που καθιστά PHP σας πολύ πιο γρήγορα - για λεπτομέρειες απευθυνθείτε τεχνολογιών αυτών σε σελίδες ή χώρους που τους αφιερώνεται για php
Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης.
Το θέμα με κατεστραμμένες συνδέσεις είναι λόγω του λάθος τις ρυθμίσεις σας. Για κατάλογο Forum παράμετρο, που έχετε ορίσει (χωρίς κενά)
http: / / cutimalaysia .my / forum
Σε περίπτωση που περιγράφεται με σαφήνεια:
Αν το δικό σας φόρουμ δεν συνδέεται με τον τομέα, αλλά είναι σε κάποιο φάκελο που περιλαμβάνεται στο URL τότε θα πρέπει να το θέσετε εδώ. Σετ με "/" στην αρχή και χωρίς να '/' στο τέλος, δηλαδή "/ forum»
Έχετε ακόμη υπάρχουν σαφείς παράδειγμα ... Επομένως, σας παρακαλώ που υπάρχει κατάλληλη τιμή - για το φόρουμ σας είναι / forum
Επίσης - γιατί έχετε ορίσει καμία αξία για Forum κύριο τομέα; Είστε χρησιμοποιώντας υπο-τομείς στο φόρουμ σας; Εάν ναι - παρακαλώ δώστε μου τουλάχιστον ένα παράδειγμα από τους επιμέρους τομείς που χρησιμοποιούνται στο φόρουμ σας. Αν όχι παρακαλώ στη συνέχεια, καθαρίστε τιμή για αυτήν την παράμετρο. Είναι περιγράφεται με σαφήνεια:
Ρυθμίστε τη μόνο εάν χρησιμοποιείτε υπο-τομείς στο φόρουμ σας.
Επίσης - δεν έχετε να θεσπίσουν κατάλληλους κανόνες vBET στο htaccess στον κατάλογο φόρουμ σας.. Αυτό είναι απαραίτητο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε SEO συνδέσεις. Εδώ θα βρείτε ακριβείς οδηγίες για αυτό:
Επίσης - όταν μετάφραση φόρουμ θα είναι ήδη εργάζονται (πρώτα να το ελέγξετε πριν πάτε για τα επόμενα βήματα) που πρέπει να κάνετε 2 ακόμα πράγματα:
1. Ενσωματώστε vBSEO να έχουν μεταφραστεί σχέσεις (βλ. readme.html σε vBET πακέτο για οδηγίες)
2. Αφήστε να μεταφράσουν σελίδες εκτός καταλόγου φόρουμ (κύρια σελίδα σας είναι έξω και επειδή δεν είναι το φόρουμ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη ενσωμάτωση) - εδώ θα βρείτε οδηγίες πώς να το κάνουμε: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting / 413-faq-2.html # post1546
Λίγο - που δεν έκανε τα απαραίτητα μέτρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα σας δώσουμε καμία απάντηση εδώ για δωρεάν - έτσι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εντελώς δωρεάν. Ακόμα, αν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι περιοχή σας, τότε μπορείτε να μας πληρώσετε $ 30 για την ένταξη: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php
Αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας - παρέχονται όλες οι οδηγίες, παρακαλώ μόνο σε αγρανάπαυση ακριβώς δώσει οδηγίες. Επίσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όταν ολοκληρώσετε και να περιγράψει τα αποτελέσματα.
Ποια είναι η πρόοδος; Μήπως χρειάζεστε άλλες συμβουλές;
Send PM και email - εξακολουθεί να περιμένει απάντηση. Οι λύσεις που σας έχει ήδη περιγραφεί - παρακαλώ αγρανάπαυση εκείνες και να δώσει απάντηση σχετικά με τα αποτελέσματα.
Μπορείτε ακόμα να έχουν τις ρυθμίσεις σας συνετρίβη και εμείς ακόμα δεν πήρε καμία απάντηση από εσάς. Θέλω μόνο να σας στείλει μήνυμα με το φόρουμ σας. Θέλουμε πραγματικά να σας βοηθήσει:)
Για ακόμα μια φορά σας στέλνουμε το μήνυμα από το φόρουμ σας. Μπορείτε δεν έκανε καμία αλλαγή σε όλα - οι μεταφράσεις σας εξακολουθεί να σπάσει. Θέλουμε πραγματικά να σας βοηθήσει:) - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):