Виев Фулл Версион: Решити Молимо проверите мој форум, то је у реду?
Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
Хи .... газда
1) проверите моју форуму, то је у реду мој форуму (цутималаисиа.ми) интегришу са правилно вбтранслатор након надоградње на нову верзију?
2) Мој провајдер хостинга се жали да ме, моја база постао већи када сам користити плугин-а. Како да решим овај проблем?
Хи
1. Када сам нисам ваш форум управо сада видим само празне комуницирају. То је као форум је затворен, али без порука ... Молимо потврдите да је форум је жив и укључен.
2. Наравно да јесте - сада имате много више садржаја у овом тренутку. Сваки превод је кеширају. Можете да искључите кеш базе података, али то није препоручљиво. Захваљујући кеш вашег преводи су много, много брже.
Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
Хи шеф
проверите поново мој форуму
1) да је вбтранслатор је потпуно функционално у мојој форум са сваке сумње проблема?
2) то је мој форум након надоградње на нову функцију верзија правилно са другим плугин?
3) И место УРЛ овако за Форум главном домену ==> цутималаисиа.ми / форум без хттп:// је у реду \\?
4) Који информација морам овде место? Директоријум форума ==>??
5) УРЛ за праћење ван форуму директоријуму. Ја да скуп. Да ли је то тачно?
П / С: Хвала за вашу будућност објашњење.
Форум не ради у овом тренутку:
Упозорење: рекуире_онце (/ хоме / Макимус / публиц_хтмл / вб_дир.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / Макимус / публиц_хтмл / цонтент.пхп на линији 2
Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / Макимус / публиц_хтмл / вб_дир.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / Макимус / публиц_хтмл / цонтент.пхп на линији 2
Ово НИЈЕ вБЕТ питање - да пропустите потребан фајл вб_дир.пхп молим исправите.
О Вашем питања:
1. Не могу рећи када ваш форум не ради. Могу да провере обично након што почине да је ваш форум је поново ради
2. Ми не подржавамо друге плугин само вБЕТ. Не могу вам рећи да ли остале ваше плугин раде установе: 1. Ми не подржавамо друге плугин. 2. Не знам шта сте инсталирали. 3. Ја не знам сваки плугин је то могуће. Ако ћете наћи неке питање у вези са вБЕТ пишите и ми ћемо вам помоћи:)
3. Не могу да кажем јер је форум не ради. Да ли користите поддомена у ваш форум?
4.. Ја не знам, јер овај форум не ради. Ако користите Форум поддиректоријум у форуму УРЛ тада можете да ставите форуму директоријуму. Јасно је описано у опису параметара.
5. Ја не знам, јер овај форум не ради. Да ли желите да преведете било који страницама ван Директоријум форума? Ако јесте нит треба да буде укључен, ако не - да га искључите.
ПС. Знам да није било објашњења сте очекивали - ако ћу видети радног форуму Не могу да вам кажем детаље. Јавите ми када ће бити функционална.
Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Хаха ... сорри2. Правим решавање проблема јуче
Хи шеф
проверите поново мој форуму
1) Ја видим само неки језик који да изаберем да употребите за превођење раде, али се мудро када кликнем на другу картицу, као код куће картица за пример.
За укупну мој вбтранслатор не ради исправно. Како да се реши овај велики проблем?
2) Да. Ја користим цутималаисиа.ми / форуму да ставим форуму вБуллетин. И вабдванцед ЦМПС као моју почетну страницу, цутималаисиа.
3) За вБЕТ Кеш меморија (Бета). Који на најбољи и препоручује? Мемцацхе? КСЦацхе? ЕАццеларатор? АПЦ?
П / С: Хвала за вашу будућност објашњење.
У реду. Форум је сада ради, али не преводе. Како ја видим преводе линкови су у реду / форум / Да ли постоји скуп два пута ... Значи, морате погрешно подешавања.
Мислим да најлакше ће бити да ми је приступ АМ детаље администратора КП и ФТП. Онда сам може да провери га на месту.
1) Молимо детаље АМ приступ ћемо проверити Вашу конфигурацију.
2) Ипак нешто није у реду у вашој конфигурацији, јер превод везе под заставама су подељене - дупли / форум /
3) Ми не предлажемо неке посебне решење - ми не правимо рекламу за оне кеш технологије. Прочитајте најбоље решење за вас. Имајте на уму да неке од тих решења нису само кеш, већ и пре компајлера, што чини ваш ПХП много брже - за детаље проверите ових технологија на својим страницама или форума посвећених за ПХП
Хвала за приступ детаље.
Проблем са неисправним везама је због своје погрешне конфигурације. За директоријум параметар форум, подесите (без размака)
хттп: / / цутималаисиа .ми / форуму
Где је јасно описани:
Ако је ваш форум није везан за домен, али је у неким директоријум који се налази у УРЛ тада морате да га поставите овде. Сет са '/' на почетку и без икаквих '/' на крају, тј '/ форум'
Можете чак и да постоји јасан пример ... Зато вас молимо да поставите постоји одговарајућа вредност - за ваш форум је / форум
Такође, - зашто сте поставили било коју вредност за Форум главни домен? Да ли користите поддомена у ваш форум? Ако јесте - молимо дајте ми бар један пример под-домени користе на форуму. Ако не онда вас молимо да чисте вредност за овај параметар. Јасно је описао:
Подесите га само ако користите поддомена у ваш форум.
Такође - ниси подешен одговарајучи вБЕТ правила у хтаццесс фајл у вашем форуму директоријуму.. Ово је потребно ако желите да користите СЕО линкове. Овде ћете наћи тачан упутства за то:
Такође - када форума превод ће бити већ ради (прво провери пред одлазак на следеће кораке) које треба да урадите још 2 ствари:
1. Интегрисати вБуллетин да је то превод везе (видети РЕАДМЕ.хтмл у вБЕТ пакет за упутства)
2. Оставити да се преведе странице изван форуму директоријум (ваш главни страница је ван и зато што није форум, то захтева посебну интеграције) - овде ћете наћи упутства како да то урадите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг / 413-ФАК-2.хтмл # пост1546
Убрзо - нисте направили потребне кораке. Имајте на уму да ћемо вам дати све одговоре овде бесплатно - тако да можете да урадите сами потпуно бесплатно. Ипак ако осећате ово није твоја област, онда можете да нам платити 30 долара за интеграцију: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/интегратион-сервице.пхп
Ако желите да то сами урадите - сви упутство дато, молимо вас да само јелен тачно дате инструкције. Такође, молимо Вас да нас обавестите када завршите и описати резултате.
Шта је прогрес? Да ли вам је потребна друга савети?
Пошаљи ПМ и е-маил - још увек чека одговор. Ваш решења су већ описани - молим те необрађено и дају одговор о резултатима.
Ви и даље имате конфигурацију срушио и још увек нису добили никакав одговор од вас. Управо сам вам послати поруку вашем форуму. Ми заиста желимо да вам помогнемо:)
Још једном Вам послати поруку вашем форуму. Сте направили никакве промене на свим - ваш преводи су увек сломљена. Ми заиста желимо да вам помогнемо:) - контактирајте нас.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):