PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Google Translate API kapatma veya ödenecektir? Farketmez - BB diğer API'leri destekler

bjornstrom
27-05-11, 11:14
Bunu gördün mü?
Google Translate API - Google Code (http://code.google.com/intl/sv/apis/language/translate/overview.html)

Google Translate API 26, Mayıs 2011 itibariyle resmen onaylanmaz. Geniş kötüye kaynaklanan önemli ekonomik yükü nedeniyle, her gün başına yapabilir isteklerin sayısı sınırlı olacak ve API 1 Aralık 2011 tarihinde tamamen kapatmak olacak. Web sitesi çevirileriniz için, size Google Translate Eleman kullanmak için teşvik ediyoruz.

vBET
28-05-11, 12:07
Bu bilgiler için çok teşekkür ederiz. Biz detayları ile kontrol edecektir.
Şimdi hızlı cevap vermek. Google Çeviri (Google Translate Element) için alternatif bir yol verir Gördüğünüz gibi biz yakın orada bakacağız.
Ayrıca, eğer alternatif bir yol (Google Translate Element) durumda Google, API kapattıktan sonra mümkün destekleyen çeviri yapmak için BB diğer çeviri hizmetleri için bakacağız, daha sonra yeterli olmayabilir olacağını lütfen unutmayın.

Yani kısaca biz BB canlı tutmak için elimizden geleni yapacağız:)

Herkes BB destek varsayalım diğer çeviri hizmetleri hakkında önerileriniz varsa, o zaman gelin çekinmeyin lütfen. Biz her neyse, yine de kullanıcılar tarafından gerekli çözümler vermek için her zaman daha iyidir, bizim kendi arıyor yapar:)

magmf
29-05-11, 01:59
bu gerçekten üzücü: (BB lütfen tutmak bize bu konu hakkında güncel ....

CThiessen
29-05-11, 17:57
Merhaba,
Google açıkladı Çeviriler için API şunlardır:

Bahar temizliği için bizim bazı Apı - resmi blog Google Code (http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html)

Önemli: Google Translate API 26, Mayıs 2011 itibariyle resmen onaylanmaz. Geniş kötüye kaynaklanan önemli ekonomik yükü nedeniyle, her gün başına yapabilir isteklerin sayısı sınırlı olacak ve API 1 Aralık 2011 tarihinde tamamen kapatmak olacak. Web sitesi çevirileriniz için, size Google Translate Eleman kullanmak için teşvik ediyoruz.
Hristiyan

vBET
29-05-11, 20:16
Biz zaten farkında (neden konuları birleştirildi) bu cevaba bakınız:

Tabii ki durum hakkında haberdar tutacak. - Ben Google ve diğer çeviri API tarafından verilen isteğe bağlı çözüm gibi biz keşfetmek için diğer bazı seçenekleri önce yazdığı gibi.

vBET
30-05-11, 10:30
Google Translate Element - Ben sadece Google tarafından verilen alternatif bir çözüm ile bazı testler yaptı ve gerçek BB işlevlerini desteklemek için yeterli değildir. Öncelikle tüm fikir sayfasına yılında inşa edilmiş ve herhangi bir sayfayı yeniden olmadan talep üzerine çeviriler yaptı. Peki bu çözüm, farklı diller için URL değiştirmek ve indeks gibi sayfa (sonuç endeksli olmayacağını Google Translate Elemanlar belgelerinde açıkça anlatılmıştır) yapmayacağız.

Eleman kapsamı Google Translate API kullanmak mümkün olacağını öğrenmek için Google Translate Eleman Hizmet Koşulları bakıyordu. Bu hizmet için TOS bulundu vermedi ve Google Translate Eleman dışında API / yasal mümkün olsaydı ben bu kullanım şüphe - Google çeviri API kapatmaya karar verdi.

Şu anda ben, alternatif çeviriler API'leri aramaya başladım. Zaten nasıl bir fikir değişiklikleri basit hale getirmek için BB yapılandırmasını değiştirmek için var. Bu yüzden diğer çeviri teknolojileri bulmak, biz sadece desteklenen çeviriler için listeleri seçmek için onay kutularını değişecek böylece her dil için ayrı çeviri hizmeti seçmek mümkün olacak. Bu şimdi bir fikirdir. Biz bunun üzerinde çalışmak ve olanakları ve sınırlamaları (diğer çeviriler API Hizmet Sözleşmesi de dahil olmak üzere) kontrol eder.

Biz bu alanda herhangi bir haber hakkında hemen size bilgi verecektir.

vBET
30-05-11, 10:52
Oh evet - bir şey zor olacak bütün çeviri. Google çoğu dil verdi. Diğer API çok dillerde destek yok, bu yüzden bazı kombinasyonlar çeviriler muhtemelen kaybolacaktır. Biz hala ayrıntıları ile kontrol etmeniz gerekir.

MOGmartin
30-05-11, 12:44
Oh evet - bir şey zor olacak bütün çeviri. Google çoğu dil verdi. Diğer API çok dillerde destek yok, bu yüzden bazı kombinasyonlar çeviriler muhtemelen kaybolacaktır. Biz hala ayrıntıları ile kontrol etmeniz gerekir.

Mate, yahoo API oldukça birkaç langauges destekler, google biri olarak "neredeyse" iyi.

Biz bir ay önce iki görüşme yaptı;)

vBET
30-05-11, 13:48
Mate, yahoo API oldukça birkaç langauges destekler, google biri olarak "neredeyse" iyi.

Evet;) Şu anda öncelikleri önemli ölçüde değişti;) Sonra diğer motorlar destekleyen komplikasyonları çok ve son kullanıcıya hiçbir şey vermeyip sadece küçük bir şeydi, bu yüzden gerçek gelişmeler üzerinde çalışıyordu. Şimdi diğer çeviri API destekleyerek, BB için en önemli şey:)

Ayrıca durumda bazı dillerde çeviriler API tarafından kısmen destekleniyor olacak - en kötü durum senaryosu biz sadece çift çeviri yapacak. X değil Y İngilizce çeviri olarak desteklenmektedir Yani, o zaman çift çevirisi yapılmış olacaktır. Tabii ki böyle bir yaklaşım şekilde yazdım, kalite ve performans düşer bu en kötü senaryo. Biz hala, diğer API'leri olasılıkları kontrol etmek için var.

vBET
30-05-11, 14:01

Sadece yahoo kontrol edilmeli ve herhangi bir API bulundu ... Sadece bir araç yahoo babelfish. Buraya bakınız: Yahoo Babel Fish - Metin Çeviri ve Web Sayfası Çeviri (http://babelfish.yahoo.com/free_trans_service) - çeviri yer veya çeviri menü olarak eklenebilir. Bu yüzden Google Translate Elemanı olarak aynıdır. Kaçırdığımız bir şey var, o zaman lütfen yahoo Çeviri API link gönderebilirsiniz.

vBET
30-05-11, 14:51
Biz BB lisanslarının satışı geçici olarak devre dışı bırakılır. Çeviriler desteklemek için alternatif bir çözüm kadar kullanıcılar ile dürüst olmak gerekirse daha fazla lisans satmaz.

Biz alternatif bir çözüm bulmak için yarım yıl var ve ben bunu umuyorum. Yine de bu çok zaman şu anda biz satıyoruz tutmaya karar verdi. BB diğer bazı çeviri API desteği tekrar satacak.

tavenger5
31-05-11, 15:57
MS gibi birine sahiptir: Microsoft ® Tercüman Araçları (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

magmf
31-05-11, 16:41
doğru görünüşte HTTP (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff512419.aspx) kullanabilirsiniz

magmf
31-05-11, 16:45
burada da daha fazla bilgi Microsoft ® Tercüman Geliştirici Teklifleri (http://www.microsofttranslator.com/dev/)

norku
01-06-11, 10:58
Gerçekten siz, yakında farklı bir API (mükemmel) mod transfer edebilmek umuyoruz. Benim üyeleri BB daha fazla kullanıyor ve kesinlikle dil tesisin nedeniyle yeni üye (eski üyeler mesaj alma) çekmek. Bununla birlikte, Google belirsiz Ben açıkçası biraz TOS henüz böyle kullanılmasına izin rağmen bu forumların cezalandırmak başlar endişe duyuyorum API kapatılması için bir sebep verdi çünkü. Gibi kısa bir sürede API dökümü ise o zaman belki onlar da TOS değiştirmek ve büyük bir sorun hepimizin terk olabilir.

vBET
02-06-11, 21:14
BB, satın almak mümkün kılan pek çok kez sorulan şu anda olduğundan BB satış yeniden. Satın almak isteyen herkes, 1 Aralık 2011 Google çeviri API kapalı olacak ve BB şu anda çeviri desteklemek için alternatif bir yol olmadığını farkında bu yüzden hala satın alma sayfasında açık bir uyarı eklendi.

Burada satın alma sayfasında bir bildirimde awailable:

UYARI: 1 Aralık 2011 Google çeviri API sağlamak duracaktır. Biz diğer servisleri tarafından çevirileri desteklemek için çalışıyoruz. Burada bizim ilerleme hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz: Google çeviriler API kapatır

Biz çeviriler için alternatif bir çözüm yok kadar BB satan engellendi, ama biz zaten BB satın almak için izin istendi. (Birçok kullanıcı lisans okumaz) iş yapmak için bir yol değildir müşteri lisans bile bu konuda katılıyorum, biz dürüst şirket ve ürün satan yakında sona geleceği olduğunu düşünüyorum. Bunun için istendi Çünkü biz uyarı ile BB için satış yeniden. Farkında olun - 1 Aralık Google çeviri API kaldıracaktır. Biz bundan sonra olacak ya da biz de herhangi bir alternatif çeviri API kaç dilde bulacaksınız şimdi söyleyemem. Ve herhangi bir hata önlemek için burada BB lisans parçasıdır: BB Google Çeviri Servisi kullanarak çalışır ve bunu kullanmak için izin verilmelidir. BASİT Podbielski Michał size halinde herhangi bir iade verir forum / bloke Google Çeviri Hizmetleri başka bir şekilde yasaklanmış ya da sınırlı ise.
Yani hiçbir geri ödeme yapılmayacaktır. Biz şu anda bunun yasal olarak mümkün garanti edemeyiz diğer API'ler ile çevirileri desteklemek için elimizden geleni yapacağız, ne de kaç dil desteklenecektir.

Şimdi Satın Al kullanmak hala bunun farkında olmak, satın almak istiyorsanız lütfen! (Http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php) bağlantı.

vBET
02-06-11, 21:17
Merhaba. Bu alanda diğer tüm şeyleri Hakkında - olanakları vb. Yazdığı gibi, biz ilerleme hakkında bilgi verecektir. Şu anda ayın başında var, bu yüzden bazı ek görevler yapılması gerekiyordu. Gerçek müşterilerin konuların yanı sıra, alternatif çeviri çözüm bulmak en yüksek önceliğe sahip. BB için herhangi bir diğer özelliği şu anda ilgili değildir.

vBET
02-06-11, 21:24
... Google belirsiz Ben açıkçası biraz TOS henüz böyle kullanılmasına izin rağmen bu forumların cezalandırmak başlar endişe duyuyorum API kapatılması için bir sebep verdi çünkü. Gibi kısa bir sürede API dökümü ise o zaman belki onlar da TOS değiştirmek ve büyük bir sorun hepimizin terk olabilir.

Bu konuda endişe olmaz - Google bildirimde açıktır: 1 Aralık 2011, sadece kadar artık sadece günlük isteklerinin sayısı ile ilgili sınırlama olacak API kullanılabilir.

Bu açık ve resmi olarak bir şey daha geride var ve arkasında bir şey ayarlamak için hiçbir anlamı yoktur. Google sadece kapatma API istedikleri zaman, ve onlar bu 1 Aralık ve her şeyi önceden planlanan yapmak istiyorum. Şahsen ben büyük bir karmaşa ve hiçbir gerekçe ile kesmek için hiçbir anlam ifade görüyoruz. Google gibi ortağı, şu anda pek çok kişi (sadece farklı forumlarda insanların reaksiyonları hakkında etrafa bakmak) çok puan kaybetti, Google'a güvenebileceklerini ek nedenler vermek için hiçbir anlamı yoktur.

Jncocontrol
04-06-11, 06:30
Bu konuda endişe olmaz - Google bildirimde açıktır: 1 Aralık 2011, sadece kadar artık sadece günlük isteklerinin sayısı ile ilgili sınırlama olacak API kullanılabilir.

Bu açık ve resmi olarak bir şey daha geride var ve arkasında bir şey ayarlamak için hiçbir anlamı yoktur. Google sadece kapatma API istedikleri zaman, ve onlar bu 1 Aralık ve her şeyi önceden planlanan yapmak istiyorum. Şahsen ben büyük bir karmaşa ve hiçbir gerekçe ile kesmek için hiçbir anlam ifade görüyoruz. Google gibi ortağı, şu anda pek çok kişi (sadece farklı forumlarda insanların reaksiyonları hakkında etrafa bakmak) çok puan kaybetti, Google'a güvenebileceklerini ek nedenler vermek için hiçbir anlamı yoktur.

Bazı aydınlatıcı yeni

http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html

GÜNCELLEME 3 Haziran: Çevir API önerilmeyişine ilan etmesinden bu yana gün içinde, biz burada bir yorum ile (inanın bana, onların her biri okuma) ve başka pek çok ifade, tutku ve ilgi gördük. Endişelerinizi gidermek için çok çalışıyoruz ve güncelleştirilmiş bir planı Translate API ücretli bir sürümü sunmak için serbest olacaktır paylaşmak için mutluyum. Lütfen bizi izlemeye devam edin, biz en kısa sürede tam bir güncelleme sonrası edeceğiz.

vBET
04-06-11, 20:13
Bu iyi bir haber olduğunu, en azından hâlâ pek çok çeviriler yol olacaktır. Sağlar fiyat uygun olacaktır umut ... Neyse biz bu haberleri daha fazla dedikodu, çünkü diğer çözümler hakkında soruşturma yapılmış olacaktır.

Bile gerçek durumu hakkında ne düşündüğünü herkes eklemek için bir şey varsa, size herhangi bir bilgi için teşekkürler:) sadece yazmak.

Jncocontrol
05-06-11, 12:47
Bu iyi bir haber olduğunu, en azından hâlâ pek çok çeviriler yol olacaktır. Sağlar fiyat uygun olacaktır umut ... Neyse biz bu haberleri daha fazla dedikodu, çünkü diğer çözümler hakkında soruşturma yapılmış olacaktır.

Bile gerçek durumu hakkında ne düşündüğünü herkes eklemek için bir şey varsa, size herhangi bir bilgi için teşekkürler:) sadece yazmak.

Ben bir sorun olmalı sanmıyorum, Google ürünleri milyonerler için demek değildir.

MOGmartin
06-06-11, 14:06
Michal,

Gecikmiş cevap için özür dilerim - Ben geçen hafta tatil edildi.

Wp-robot google, yahoo veya bablefish (yapılandırma seçenekleri) ya da bunların uygulanmasını arkadaşı bir göz atın kullanarak autotranslates unutmayın görünüyor.

En iyi dileklerimle

martin

vBET
06-06-11, 17:07
Teşekkürler - Bunu araştıracağız. Şu anda 'yeni bir umut var - Google çeviri API kapalı olmayacak sadece ücretli bir iddia. Başka hiçbir API kadar birçok dilde verir, çünkü bu önemlidir. Yine de biz yeni bir Google stratejisi hakkında hiçbir bilgi vardır, çünkü şimdi, diğer olanaklarını araştırmak.

tavenger5
06-06-11, 22:18
BB hala gerekirse ikincil bir serbest çevirmen kullanmak için yeteneği ile birlikte Google API kullanmak eğer iyi olurdu. Benim için ödenen google API değerinde olacaktır.

vBET
06-06-11, 23:25
Yazdığı gibi, biz de diğer olasılıkları kontrol edecektir. Her zaman başkalarının size ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz ve diğer hizmet tarafından desteklenen bazı çeviriler için Google kullanabilirsiniz. Bu gideceğiz.

vBET
08-06-11, 15:24
Sonraki ek çeviri API nasıl işleneceğini, fikir basit bir parametre eklemek için mümkün olduğu Google tarafından çevrilen her şeyi, ya da diğer API olmak istiyorsun karar verebilirsiniz.

Böyle bir çözüm, hala tüm dillerde kullanmak için izin ve düşük maliyetler (Google Çeviri API ödenecektir). Ayrıca yapılandırma önemsiz olacak - sadece tek bir parametre. Ve belirli bir çeviri hizmeti seçmek için (bazı çeviri fazla 2 seçeneğiniz var.) Isteyenler için sağlayıcı çeviri haritalama ile basit php dizi var. Fazla 1 sağlayıcı Google farklı kullanmak mümkün olacak php Yorum nerede bu notu olacaktır. Yani orada yapılandırma dosyasını açabilirsiniz Google (böyle bir dil için başka sağlayıcılar) ve diğer sağlayıcısı tarafından tercüme edilecektir tarafından tercüme edilmelidir göreceksiniz tek ve başka ne özel çeviri destekler. Sadece her dil için anahtar dil kodu olacak haritası olacaktır ve değer sağlayıcı olacaktır.

Sadece ucuz çeviriler istediğiniz detayları hakkında kim umurumda değil - sadece bir seçenek açın. Kimler detayları istiyor ve detaylı seçimler sadece uygun php tablo başka bir dize değişiklikleri yapın.

Bu gerçek bir fikir nasıl diğer çeviri API'leri desteği eklemek için.

Herhangi bir yorum takdir:)

vBET
08-06-11, 16:28
MS gibi birine sahiptir: Microsoft ® Tercüman Araçları (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

Bu harika bir alternatif gibi görünüyor. Ben 35 dil desteklenmektedir. Ve tüm çeviri tüm görünüyor. Terms of Service - daha yakından bakmak olacak.

vBET
08-06-11, 16:55
Michal,

Gecikmiş cevap için özür dilerim - Ben geçen hafta tatil edildi.

Wp-robot google, yahoo veya bablefish (yapılandırma seçenekleri) ya da bunların uygulanmasını arkadaşı bir göz atın kullanarak autotranslates unutmayın görünüyor.

En iyi dileklerimle

martin

Evet wp-robot yahoo bablefish (bu bir çözümdür) çeviriler için kullanabileceğiniz bilgiler bulundu. Bu konuda benim işyerinde bu konuda not aldı ve ben daha fazla araştırmak. Eğer bu alanda herhangi bir ek bilgi varsa burada veya PM veriniz. Teşekkürler:)

vBET
08-06-11, 16:58
BB hala gerekirse ikincil bir serbest çevirmen kullanmak için yeteneği ile birlikte Google API kullanmak eğer iyi olurdu. Benim için ödenen google API değerinde olacaktır.

Lütfen buraya bakın:
Bu harika bir alternatif gibi görünüyor. Yine de biz lisans bilgilerini kontrol etmek için var. Hem de ücretsiz, fakat kendileriyle iletişim hakkında bazı ek not var, bu yüzden adaptör tabaka olarak BB ile ücretsiz Microsoft API kullanmak mümkün olacak temas ve açıklığa kavuşturacaktır.

vBET
09-06-11, 01:33
Biz sadece birkaç soru ile, Microsoft Çeviri API sayfasında, Microsoft tarafından verilen e-posta adresine posta gönderebilirsiniz. Biz lisans kontrol edilmeli ve herhangi bir sınırlama bulundu, ama biz doğru yerde bakıyordu ve bir şeyler özledim vermedi emin olmak istiyorum. Bu nedenle şu anda açıklama bekliyor BB Microsoft Çeviri API kullanmak yasal olacaktır.

Biz sizi haberdar edeceğiz:)

vBET
09-06-11, 18:29
Biz zaten nasıl diğer çeviri hizmetleri desteklemek için bir çözüm var ve bazı servis tüm tüm dillere tercüme etmeyin bile nasıl hallederim.

Şu anda biz sadece kodlama bitti ve biz, bugün / yarın test başlayacak. Bu şimdi Google ile sadece test olacak, ancak test ve çalışma olacak, o zaman yeni hizmetler ekleyerek oldukça kolay olacak - 4 yöntemleri ile sadece yeni bir sınıf.

Gerçek çözüm, sadece Google ile çalışmak açık hala bu dil algılama varsayar ama olması durumunda, gerekli ve diğer API'ler biz de bu alanda uzatacaktır böyle bir imkanı sağlayacak.

Biz hala BB kendi Çeviri API kullanma olanağı hakkında Microsoft yanıt bekliyor. Hizmet Koşulları herhangi bir sınırlama önce yazdı, ancak bundan emin olmak istiyorum. Herhangi bir sınırlama olacak, o zaman biz bazı geçici çözümler düşünmek. BB dinlenmek için sadece yükleme ve çalışma - ücretsiz Microsoft Çeviri API kullanımı ile dosya gibi. Ya da böyle bir şey - göreceğiz. Öncelikle Microsoft Çeviri API şeyler cevabı gerekiyor:)

vBET
09-06-11, 21:38
Yeni kod zaten test ve çalışma. Bu noktada oldukça kolay bir şekilde diğer çeviri hizmetleri desteği eklemek için hazırız. Biz alternatif bir çözüm hayata geçirdik zaman sizi haberdar edeceğiz:)

vBET
10-06-11, 02:05
Ben resmi olarak onaylamak: Biz, alternatif Çeviri API desteği çözüm var.

Bu noktada zaten Microsoft Çeviri API kullanan (hala bazı özel karakterler ile bazı küçük konular, ama çözülecek) çözüm çalışma var.

Hepimiz biraz sorunları yakın ve iyi test sonraki sürümünde dahil olacak:)

vBET
12-06-11, 12:33
Biz, forum, blog, CMS, RSS kanalları, blog RSS kanalları ve arşiv Microsoft tarafından yapılan çeviriler test ettik. Bu iyi çalışıyor:) Biz de zaten yapılandırmaları BB sonraki sürümünde diğer çeviriler API'leri destek olacak, bu kadar çabuk ekledik! :)

Microsoft çeviriler ne kadar önbelleğe alabilir - Bu noktada sadece birkaç küçük şeyler gibi. Nasıl kredi (logo, sadece metin) gösterilmesi gerekir. Ve böylece. Bu yüzden bir sonraki sürümü çok yakın:)

Tüm müşterilerimizin iyi uyku Google, ücretsiz API'leri kullanmak mümkün olacak ödenecektir bile alternatif var. Şimdi tek alternatif Microsoft, ancak gerekli olacak gibi biz yeni API'ler kolayca ekleyebilirsiniz. Biz bize kolayca eklemenize izin verir daha genel çözümü yaptı:)

vBET
13-06-11, 00:57
Ben sadece Microsoft Translation API (http://www.microsofttranslator.com/dev/tou/) tüm TOS okuyun ve sonuçları önbelleğe alma hakkında herhangi bir sınırlama bulundu. Belki bir şey özledim. Microsoft Çeviri API için önbelleğe alma olasılığı hakkında kimseye bir şey bulundu mu?

norku
14-06-11, 14:38
Harika bir haber çocuklar. Aferin:)

vBET
15-06-11, 14:58
Beta sürümü bugün yapacak mümkündür. Microsoft çeviriler desteklemek için kod tam ve test edilir. Şimdi sadece bu bölge dışında bir şey kontrol ediyoruz.

Wulf
03-08-11, 16:42
Microsoft çeviri entegrasyonu için şu anki durumu nedir? Kullanmak için Microsoft BB mümkün çeviri sürümü kabul eder?

vBET
03-08-11, 19:14
Şu anda BB zaten Microsoft Çeviri ile entegre edilmiştir. Bu çok Şu anda, zaten vBET4.x altında Microsoft Çeviri API ile BB kullanabilirsiniz. ): Elbette BB 3.x için de Microsoft Çeviri API desteği eklemek vBulletin 3.x ile henüz kullanmak değildir, ancak vBulletin 4.x - BB 3.x sürümü için henüz uygulanmadı.

cesarica
29-08-11, 17:19
Google Code resmi blogu (http://googlecode.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) - iş için artık açık Google Translate API Ücretli sürümü

Çarşamba, Ağustos 24, 2011
Google Translate API ücretli sürümü artık iş için açık

Jeff Chin, Ürün Müdürü

Mayıs ayında, ücretsiz Translate API v1 önerilmeyişine açıkladı. Bugün, işletmeler ve ticari yazılım geliştiriciler için Google Translate API ücretli bir sürümü sunuyorsanız. Google Translate API, Google en son makine çevirisi teknoloji erişmek için programlı bir arayüz sağlar. Bu API, 50 + dilleri arasında çeviri (2500 den fazla dil çiftleri) destekler ve Google bulut altyapısı ve büyük ölçekli makine öğrenme algoritmaları ile mümkün olmaktadır.

Translate API ücretli sürümü önceki sürümleri kullanım kısıtlamaları birçok kaldırır ve artık ticari ürünler kullanılabilir. Çeviri, (veya yaklaşık 500 kelime / sayfa varsayarak doları 0.05/page) çevrilen metin bir milyon kişi başına $ 20 (M) karakterler maliyeti. 50 M karakter / ay kullanımı için API'ler konsol üzerinden online kayıt yaptırabilirsiniz.

API Konsol projeler oluşturulur ve önce Çevir API V2 bugün başladı Geliştiriciler 100K karakter / gün bir nezaket sınırı 1 Aralık 2011 tarihine kadar ya da kendi projeleri için fatura etkin hale getirinceye kadar almaya devam edecektir.

Akademik kullanıcılar için, Google Translate için Google Translate Araştırma API Üniversitesi Araştırma Programı aracılığıyla ücretsiz erişim sunmaya devam edecektir. Web sitesi çevirileriniz için, size, bütün web sitelerini kullanmak için ücretsiz olmaya devam edecektir, Google Web Sitesi Tercüman gadget kullanmak için teşvik edin. Buna ek olarak, Google Translate, Tercüman Toolkit, ****** ve Android ve Chrome, Gmail içinde çeviri özellikleri çevirmek için mobil uygulamalar vb tüm kullanıcılar için kullanılabilir olması için hiçbir ücret ödemeden devam edecektir.

Jeff Chin Google Translate Ürün Müdürü. O zaman, yolculuk Jeff öğrenme ve yerel dilde konuşmaya çalışıyor ve iyi yerel restoranlar ve yemek yiyecek bulma sahiptir.

vBET
29-08-11, 19:33
Bu bilgiler için teşekkür ederiz. Biz değişiklikler, bir sonraki sürüm için BB kod yapmak için gerekli ne olduğunu kontrol edecektir.

BB zaten şimdi ücretsizdir ve 35 dilde destekleyen Microsoft Çeviri API desteklediği dikkat ediniz. Yani isterseniz sadece Google ödenen sadece ücretsiz çeviriler kullanın veya karıştırın ve nerede mümkün ödenir ücretsiz kullanabilirsiniz.

cesarica
29-08-11, 19:55
Ben bu durumu araştırmak ve bu çok basittir:
Biz aynı kodu kullanabilirsiniz.

vBET
29-08-11, 20:15
Hala - (uzun istekleri, tek isteği daha fazla sorgular) daha iyi bir performans ile kullanmak mümkün bu yüzden bazı sınırlamalar farklı olduğu bilgileri vardır. Bu yüzden oraya gitmek ve her şeyi kontrol edin:)

vBET
31-08-11, 04:59
Böylece aynı çeviriler için tekrar tekrar ödemek zorunda kalmazsınız - İyi haber artık Google sonuçlarını depolamak için izin olmasıdır. Biz önbellek temizleyici ve aynı zamanda bazı BB parametrelerin açıklaması için varsayılan BB yapılandırma değiştirmek zorunda kalacak. Ben şimdi vBET3.x serbest bırakmak için planlanmıştır ama zaten birçok çeviri API için hazırlanmış vBET4.x ilk içine değişiklikleri içerecek şekilde daha kolay ve hızlı olacak biliyorum. Biz sadece ilk Google API (ücretsiz bir) 1 Aralık kaybolur ve daha sonra sadece sadece bir BB parametresini değiştirerek v2 geçene kadar kullanmaya olanak tanıyor "başka bir" çeviri API. Kullanabilirsiniz.

Ayrıca iyi bir haber fiyatlar 1 milyon karakter başına 20 $ oldukça adil olmak gibi görünüyor. Kaç karakter bir forum olacak söyleyemem, ama yine de oldukça iyi olacak gibi görünüyor. Neyse biz zaten ücretsiz Microsoft Çeviri API desteği. Yani Microsoft Çeviri API tarafından desteklenen tek dil kullanılıp kullanılmayacağını de daha ucuz ya da ücretsiz olması her zaman bir alternatif vardır.

Biz hala emin değil ve Google dil algılama nasıl şarj olur, aynı zamanda çeviri olarak sayılır ya da ücretsiz olacak. Ama biz konuyu ve biz herhangi bir değişiklik hızlı tepki verecektir:)

vBET
31-08-11, 14:35
Çünkü Google Çeviri API v2 BB lisans küçük bir değişiklik yapılmış olacaktır gerçekten kozmetik - Hizmet Google Çeviri API v2 Şartlar yeni bir bağlantı addinng. Ve v1 sonra googlr Çeviri API v1 TOS bağlantıyı kaldırmak kapalı olacaktır. BB kullanım kurallarını hiçbir şey değişiklikleri sadece Google'ın lisans başvuruları claning:)

moman
01-09-11, 21:58
Google v2 api 3.x kullanıcıları için hazır olacak? Ayrıca, tüm BB kurulum yükseltmek zorunda kalmamak için, bu bir yama olarak serbest olacak? Aksi takdirde, el ile yükleme talimatları sağlanabilir? Ayrıca, microsoft API entegre etmek kolay olacak?

moman
01-09-11, 22:21
Ayrıca, şu anda kaç karakter alıyorsanız anlamaya kolay bir yolu ne olurdu? Hergün önbellek verileri 4Gb hakkında alıyorum, ve biz, bunun% 40 (1.6GB) orijinal metnin olduğunu farz edersek, google benim için 1600 milyon karakter tercüme olduğu anlamına geleceğini?

Bu durumda olsaydı, ödenen Programlama Arayüzü (API) bir seçenek olmaz!

vBET
02-09-11, 09:03
Google v2 api 3.x kullanıcıları için hazır olacak? Ayrıca, tüm BB kurulum yükseltmek zorunda kalmamak için, bu bir yama olarak serbest olacak? Aksi takdirde, el ile yükleme talimatları sağlanabilir? Ayrıca, microsoft API entegre etmek kolay olacak?

Tabii ki vBET3.x Microsoft Çeviri API ve Google Çeviri API v2 destek olacak:) vBET4.x Microsoft Çeviri API ile sadece ilk ve açıklandığı gibi Google Çevirisi API v2 (eklemek için çok kolay oldu neden olduğunu şimdi BB. :)) yeni bir çeviri API desteği eklemek çok kolay. Google Çeviri API v1 kapalı olacaktır önce BB 3.x tüm bu değişiklikler olacaktır. Biz 3.x kullanıcıları hakkında hatırlıyorum:)

vBET
02-09-11, 09:06
Ayrıca, şu anda kaç karakter alıyorsanız anlamaya kolay bir yolu ne olurdu? Hergün önbellek verileri 4Gb hakkında alıyorum, ve biz, bunun% 40 (1.6GB) orijinal metnin olduğunu farz edersek, google benim için 1600 milyon karakter tercüme olduğu anlamına geleceğini?

Bu durumda olsaydı, ödenen Programlama Arayüzü (API) bir seçenek olmaz!

Bu, Google ile kaplıdır - Google Kontrol Paneli da limitleri var ayarlayabilirsiniz (tarihin grafik) tercüme edildi kaç karakter görebilirsiniz. Yani biz BB yinelenen değil:
1. Google zaten var
2. Sunucu tarafında bu performansı üzerinde olumsuz etkileri olurdu

moman
02-09-11, 16:36
V1 api google raporlar alabilir miyim, ya da sadece v2?

Geçiş olacak gibi Sesler microsoft API elle değişiklik yapma konusunda planlama, ama şimdi yeni bir sürüm / yama doğru yapıldığını, böylece gelene kadar bekleyecek.

Microsoft belgelerine göz atıyordum ve dil algılama desteği gibi görünüyor, bu, BB, aynı zamanda dil algılama microsoft API yoluyla destek olacağını anlama geliyor?

Düzenleme: microsoft API uygulanması ve (büyük bir değişiklik değil, sadece functions.php değiştirmek zorunda kaldı) iş gibi görünüyor, ancak çeviriler, öyle görünüyor ki google dan bu çok daha kötü: (Ayrıca kendi algılama gibi görünüyor bir puan vermez bummer böylece Ücretsiz olsa da, iyi!

vBET
03-09-11, 10:55
Raporlar sadece Google Çeviri API v2 mevcuttur. V1 için değildir ve bu API 1 Aralık 2011 kapalı olacaktır, bu nedenle bu alanda bir şey yapmak için hiçbir anlamı yoktur.

Bu andan dil algılama, sadece Google Çeviri API (stand sürümleri) tarafından desteklenmektedir. Biz Microsoft desteği de ekleyebilirsiniz - biz burada bazı sorunlar görüyorum çünkü biz henüz bunu vermedi. Microsoft Çeviri API daha fazla dilde (sadece Google tarafından desteklenen bu), sonra da Microsoft Çeviri API dil tespit etmek mümkün olmayacaktır açık olacak, eğer öyleyse, daha az desteklediği diller. Yani diğer bir deyişle - Microsoft Çeviri API dil algılama desteği ekleyebilirsiniz, ancak Microsoft desteklenen sadece dillerde kullanımı sadece bunu kullanabilirsiniz. Daha sonra Google kullanılan bir dil kullanın, aksi takdirde algılama Microsoft tarafından desteklenen diller için işe yaramaz. Bu nedenle biz başından itibaren niçin bu yapılandırma karmaşıklaştırır. Tabii ki şimdi Microsoft Dil Algılama için destek eklemek bu kadar çok müşterinin sadece serbest çeviriler sopa olacağının farkında.

Burada hiç acele sürece Google Çeviri API v1 çalışıyor hala ücretsiz dil algılama olabilir. Bunun için ilk önce biz yeni vBET3.x sürüm için gidin ve diğer çeviri API için orada desteği ekleyin. Sonra Microsoft Dil Algılama için destek ass.

NOT: şu anda vBET4.x çevirileri ve algılama için ücretsiz Google Çeviri API v1 için Microsoft kullanabilirsiniz. Böylece geçiş ile beklemek zorunda değilsiniz. Dil algılaması ayrı ayrı çalışır, çeviri için ne yapılandırma olursa olsun.

Ayrıca Microsoft Çeviri API bir çok geliştikçe, böylece çok daha genç olduğunu lütfen unutmayın. Google çeviriler başından itibaren çok iyi değildi. Her neyse - BB ücretli veya ücretsiz çeviriler kullanmak için bir seçenek sunuyor. Ayrıca Google, ücretli bir API değiştirmek olsaydı çok mutlu olurdu ... Şimdi ne önemlidir - benimsemeye! :)

moman
04-09-11, 00:02
Vay be, google 53 destekler ise microsoft sadece 37 dili destekler gibi görünüyor - bu doğru mu?

Microsoft API google'nın olarak rafine edilmesi için görünmüyor yaptığı doğru.

Aşağıdaki gibi şimdi ben API kullanarak:

Ama varsa bir kodlanmış \\ n \\ r ya da metin içinde \\ t, API bağırır gibi görünüyor. Metin kodlamak için en güvenli yolu nedir? Şu anda ben yapıyorum:

str_ireplace (array ('% 0D% 0A', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);

ama bu urlencode üstüne yeterli olacak gibi görünmüyor. Google URL API, ya da tırnak hakkında endişelenmenize gerek görülmeyerek, daha şık oldu.

vBET
04-09-11, 19:09
4.x vBulletin var mı? BB 4.x zaten Microsoft çeviri destekler ve kod herhangi bir değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.
vBET3.x bir sonraki sürümde bunu destekleyecektir. Ve gerçekten biz, Microsoft Çeviri API bazı özel karakterler hakkında kek bakım - bu kodu formu vBET4.x işleme Microsoft Çeviri API parçasıdır:

$translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

moman
04-09-11, 21:20
): Ben beklemek ve görmek zorunda kalacağız Hayır, ben 3.8

Bile değiştirilmesi ile tırnak içeren bir metin sorunlar alıyorum. Ancak, en çok okunan sayfa, her şey çalışıyor.

Ben microsoft, daha fazla dil için destek ekler umut!

vBET
06-09-11, 08:06
): Ben beklemek ve görmek zorunda kalacağız Hayır, ben 3.8

Bile değiştirilmesi ile tırnak içeren bir metin sorunlar alıyorum. Ancak, en çok okunan sayfa, her şey çalışıyor.

Ben microsoft, daha fazla dil için destek ekler umut!

Yeni vBET3.x sürümü bu ay olmalıdır:) vBET4.x olarak zaten bir süre çalışan, bu yüzden hata zaten çözülmesi gereken. Neyse bu değişiklik miktarı nedeniyle, ilk beta sürüm olarak piyasaya olacaktır.

moman
06-09-11, 21:16
Kulağa hoş geliyor!

Zaman-microsoft çevirmen sorunu sabit gibi görünüyor. Ben sadece onları tamamen kaldırarak, bu yüzden bana URL'leri% 22 (kodlanmış tırnak) kadar berbat şeyler ki ortaya çıktı.

Örneğin,

Tırnak hakkında şikayet, ancak Will

gayet iyi çalışıyor:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1