PDA

Žiūrėti pilną versiją: "Google Translate API išjungti ar bus mokama? Nesvarbu - vBET palaiko kitų API

bjornstrom
27-05-11, 11:14
Ar matėte?
"Google Translate" API - Google Code (http://code.google.com/intl/sv/apis/language/translate/overview.html)

"Google Translate" API "buvo oficialiai atgyvenę, 2011 gegužės 26. Dėl didelę ekonominę naštą, dėl plataus piktnaudžiavimo, prašymų, galite padaryti per dieną, skaičius bus ribotas ir API bus visiškai išjungtas, 2011 m. gruodžio 1 d.. Už svetainių vertimus mes siūlome jums naudoti "Google Translate" elementas.

vBET
28-05-11, 12:07
Ačiū už šią informaciją aikštelė. Mes patikrinti, ar su informacija.
Dabar suteikti greitą atsakymą. Kaip matome, "Google" pateikia alternatyvų kelią vertimo ("Google Translate" elementas) - mes ieškoti arti ten.
Taip pat atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju, jei alternatyviu būdu ("Google Translate" elementas) nebus pakankamai, tada vBET ieškoti kitų vertimo paslaugas, kad būtų įmanoma remti vertimo, po "Google" uždarė savo API.

Netrukus - mes padarysime viską, kad išlaikyti vBET gyvas:)

Jei kas nors turi pasiūlymų apie kitas vertimo paslaugų vBET tarkime remti, tada prašome nedvejodami punkte. Mes pasirūpinsime, kad mūsų ieškoti bet kokiu atveju, vis dar ji yra visada geriau duoti sprendimus reikia mūsų vartotojams:)

magmf
29-05-11, 01:59
kad yra tikrai tikrai liūdna: (vbet prašome informuoti mūsų šia tema ....

CThiessen
29-05-11, 17:57
Sveiki, "Google" paskelbė apie planus uždaryti API vertimai: Pavasario valymas kai kurie iš mūsų API - oficialiai Google Code Dienoraštis (http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html)

Svarbu: "Google Translate" API "buvo oficialiai atgyvenę, 2011 gegužės 26. Dėl didelę ekonominę naštą, dėl plataus piktnaudžiavimo, prašymų, galite padaryti per dieną, skaičius bus ribotas ir API bus visiškai išjungtas, 2011 m. gruodžio 1 d.. Už svetainių vertimus mes siūlome jums naudoti "Google Translate" elementas.
Krikščionių

vBET
29-05-11, 20:16
Mes jau žino, kodėl siūlai sujungiami () - žr. Atsakymą:

Žinoma, mes jus pranešta apie padėtį. Kaip rašė prieš mes turime kai kurių kitų variantų, atrasti - kaip neprivaloma atsakymui "Google" ir kitų vertimo API.

vBET
30-05-11, 10:30
Aš ką tik padarė keletą alternatyvus sprendimas "Google" bandymai "Google Translate" elementas - ir ji nėra pakankamai paramos faktinėms vBET funkcionalumą. Pirmiausia visų jo idėja turi būti pastatyti į puslapį ir paklausos vertimus be jokių puslapio Perkrauti. Taigi šis sprendimas nebus galima pakeisti URL skirtingų kalbų ir indeksuoti puslapius (tai yra aiškiai aprašyta "Google Translate" elementas, kad rezultatai nebus indeksuojami dokumentus).

Aš ieškojau "Google Translate" elementas Paslaugų teikimo sąlygos būtų galima naudoti savo API "Google Translate" elementų taikymo sritis. Aš nebuvo rasta pak už šią paslaugą, ir aš abejoju, kad naudojimo, jei būtų įmanoma / juridinis API ne "Google Translate" Elementas - "Google" ką tik padarė sprendimą uždaryti vertimo API.

Šiuo metu aš pradedu ieškoti alternatyvių vertimų API. Aš jau turiu idėją, kaip pakeisti vBET konfigūracijos keisti paprasta. Taigi, kai mes rasti kitų vertimo technologijas, mes tiesiog pakeisti varneles remia vertimai pasirinkti sąrašus, todėl galėsite pasirinkti vertimo paslaugų kiekvienai kalbai atskirai. Ši idėja dabar. Mes dirbsime ir patikrinkite galimybes ir apribojimus (įskaitant iš kitų vertimų API Paslaugos).

Mes nedelsiant pranešti Jums apie bet kokius naujienų šioje srityje.

vBET
30-05-11, 10:52
O taip - vienas dalykas bus sudėtinga - vertimas visi visiems. Google davė daugeliu kalbų. Kiti API neturi remti tiek daug kalbų, kad kai kurie vertimai deriniai tikriausiai išnyks. Mes vis dar reikia patikrinti, ar su informacija.

MOGmartin
30-05-11, 12:44
O taip - vienas dalykas bus sudėtinga - vertimas visi visiems. Google davė daugeliu kalbų. Kiti API neturi remti tiek daug kalbų, kad kai kurie vertimai deriniai tikriausiai išnyks. Mes vis dar reikia patikrinti, ar su informacija.

Mate, Yahoo API - remia gana daug langauges, yra "beveik" kaip gera, kaip "Google" vienas.

Mes turėjo šį pokalbį per mėnesį ar du atgal;)

vBET
30-05-11, 13:48
Mate, Yahoo API - remia gana daug langauges, yra "beveik" kaip gera, kaip "Google" vienas.

Taip mes padarėme;) Dabar prioritetai pasikeitė;) Tada kiti varikliai buvo tik mažai dalykas, kuris padarė daug komplikacijų, ir nieko neduoda galutiniam vartotojui, todėl mes dirbo apie dalykus, kurie buvo realiai pagerinti. Dabar remti kitas vertimo API yra svarbiausia vBET:)

Taip pat tuo atveju, jei kai kurios kalbos bus remiamas tik iš dalies vertimai API - pačiu blogiausiu atveju mes tiesiog dvigubo vertimo. Ty, jei X yra palaikoma kaip vertimas į anglų kalbą, bet ne Y, tada mes bus dvigubo vertimo. Žinoma, toks požiūris bus pabloginti kokybę ir veiklos rezultatus taip, kaip aš parašiau - tai blogiausias scenarijus. Mes vis dar turime patikrinti galimybes kitų API.

vBET
30-05-11, 14:01

Tiesiog patikrinti "Yahoo" ir nerado API ... Tiesiog Yahoo BabelFish, kuri yra įrankis. Žiūrėkite čia: Yahoo Babel Fish - Tekstų vertimas ir Interneto puslapių vertimas (http://babelfish.yahoo.com/free_trans_service) - ji gali būti pridedamas kaip vieta vertimo arba vertimo pasirinkite meniu. Taigi tai yra tas pats kaip "Google Translate" elementas. Jei aš praleidžiu kažką, tada prašome siųsti nuorodą į yahoo vertimo API.

vBET
30-05-11, 14:51
Mes laikinai išjungta vBET licencijų pardavimo. Kol mes turime alternatyvų sprendimą remti vertimai mes neparduosime daugiau licencijų būti sąžiningi su mūsų vartotojams.

Mes turime pusmetį rasti alternatyvų sprendimą ir tikiuosi, mes jį rasti. Vis dar laiko šią akimirką, mes nusprendėme surengti pardavimo. Mes vėl bus parduoti, kai vBET rems kai kurios kitos vertimo API.

tavenger5
31-05-11, 15:57
Valstybė narė taip pat: Microsoft ® Vertėjas Įrankiai (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

magmf
31-05-11, 16:41
esate teisingas, matyt, mes galime naudoti HTTP (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff512419.aspx)

magmf
31-05-11, 16:45
Daugiau informacijos taip pat čia Microsoft ® Vertėjas Developer palaikymas (http://www.microsofttranslator.com/dev/)

norku
01-06-11, 10:58
Aš tikrai tikiuosi, kad jus vaikinai gali perduoti (puikiai) mod, perkelti į kitą API greičiau. Mano prisijungę naudojate vbet daugiau ir daugiau, ir aš tikrai pritraukti naujų narių (ir gauti senus narius paštu), nes kalbos priemonė. Tačiau, nes "Google" davė neaiški priežastis uždaryti API atvirai, aš šiek tiek neramu, kad jie gali pradėti bausti tuos forumus, nepaisant to, jų TO, šiuo metu leidžia tokį naudojimą. , Jei jie gali iškelties API tokį trumpą laiką, tada galbūt jie gali pakeisti pak, taip pat ir palikti mums visiems didelė problema.

vBET
02-06-11, 21:14
Kadangi mes buvo prašoma kelis kartus apie tai vBET galima pirkti dabar mes vėl atidaryti pardavimo iš vBET. Dar mes pridėjome aiškus įspėjimas dėl pirkimo puslapį, todėl bet kas, kas nori pirkti žino, kad 2011 m. gruodžio 1 d. vertimo Google API bus uždaryta ir vBET šiuo metu neturi alternatyvų būdą, remti vertimo.

Čia yra pareiškimą awailable pirkimo puslapį:

ĮSPĖJIMAS: "Google" nustos teikti vertimo API 1 gruodis 2011. Mes dirbame, siekiant paremti kitas paslaugas, vertimai. Čia galite rasti visą informaciją apie mūsų pažangą: "Google" išsijungia vertimai API

Mes blokavo pardavimo vBET, kol mes neturime alternatyvų sprendimą už vertimą, bet mes buvo prašoma leisti pirkti vBET vistiek. Mes esame sąžiningi bendrovės ir manome, kad parduoti produktą, kuris ateityje gali greitai pasibaigti, net ir tada, kai klientas sutinka, kad licencijos nėra būdas užsidirbti verslo (daugelis vartotojų ne skaityti licenciją). Nes mes šiuo klausimu buvo paprašyta atnaujinti pardavimo vBET su įspėjimo. Žinoti - gruodžio 1 d. "Google" bus pašalinti vertimo API. Mes negalime pasakyti, kiek kalbų bus po to ar mes rasti jokių alternatyvių vertimo API. Ir išvengti bet kokių klaidų, - čia yra vBET licenciją: vBET veikia naudojant "Google" vertimo paslaugos ir turite būti leidžiama jį naudoti. PAPRASTA Podbielski Michał suteikia jums ne, atveju grąžinamosios išmokos, jei jūsų forumas yra užblokuotas / uždrausta arba apribota kokiu nors kitu būdu "Google" vertimo paslaugas.
Todėl nebus jokio grąžinamąją išmoką. Mes padarysime viską, kiti API parama vertimai, vis dar šiuo metu mes negalime garantuoti, tai teisiškai įmanoma, nei kiek kalbų bus remiami.

Taigi, jei jūs vis dar norite pirkti, apie tai galite tiesiog naudoti mūsų Pirkti dabar! (Http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php) nuorodą.

vBET
02-06-11, 21:17
Sveiki. Apie visų kitų dalykų, šioje srityje galimybes ir taip toliau. Kaip rašiau, mes Jums pranešti apie pažangą. Dabar mes turime mėnesio pradžioje, todėl turėjo būti padaryta kai kurių papildomų užduočių. Šalia faktinio klientų klausimus, ieškoti alternatyvių vertimo sprendimas turi aukščiausią prioritetą. Bet kurios kitos už vBET funkcija nėra aktuali dabar.

vBET
02-06-11, 21:24
... Nes "Google" davė neaiški priežastis uždaryti API atvirai, aš šiek tiek neramu, kad jie gali pradėti bausti tuos forumus, nepaisant to, jų TO, šiuo metu leidžia tokį naudojimą. , Jei jie gali iškelties API tokį trumpą laiką, tada galbūt jie gali pakeisti pak, taip pat ir palikti mums visiems didelė problema.

Nebūtų nerimauti tai - "Google" pareiškimas yra aiškus: Naudodami TPS (API), yra tik iki 2011 m. gruodžio 1 d., dabar tik apribojimas bus apie kasdien prašymų skaičius.

Tai yra aiškus ir oficialus - Nėra nieko labiau atsilieka ir nėra prasmės ką nors atsilieka. "Google" API tiesiog išsijungia, kai jie nori, ir jie nori padaryti šį gruodžio 1 d., ir viskas yra jau suplanuotas. Asmeniškai aš nematau prasmės didesnė netvarka ir nukopijuokite jį be jokios priežasties. Dabar "Google" partneris prarado daug taškų, daug žmonių (tiesiog apsižvalgyti apie žmonių reakcijas skirtingose forumuose), nėra prasmės jiems duoti papildomų priežasčių nepasitiki "Google".

Jncocontrol
04-06-11, 06:30
Nebūtų nerimauti tai - "Google" pareiškimas yra aiškus: Naudodami TPS (API), yra tik iki 2011 m. gruodžio 1 d., dabar tik apribojimas bus apie kasdien prašymų skaičius.

Tai yra aiškus ir oficialus - Nėra nieko labiau atsilieka ir nėra prasmės ką nors atsilieka. "Google" API tiesiog išsijungia, kai jie nori, ir jie nori padaryti šį gruodžio 1 d., ir viskas yra jau suplanuotas. Asmeniškai aš nematau prasmės didesnė netvarka ir nukopijuokite jį be jokios priežasties. Dabar "Google" partneris prarado daug taškų, daug žmonių (tiesiog apsižvalgyti apie žmonių reakcijas skirtingose forumuose), nėra prasmės jiems duoti papildomų priežasčių nepasitiki "Google".

Kai kurie Paaiškinti naujas

http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html

Pakeitimas June 3 dienas, nes mes paskelbė Versti API Deprecation, mes matėme tiek daug iš jūsų aistra ir suinteresuotumą išreiškęs per komentarus čia (Patikėkite, mes skaityti kiekvienas iš jų) ir kitur. Aš mielai pasidalins, kad mes dirbame išspręsti jūsų problemas, ir bus paleisti atnaujintą planą pasiūlyti mokamą versiją Versti API. Stay tuned, mes po visiškai atnaujinti kuo greičiau.

vBET
04-06-11, 20:13
Tai gera žinia - ne mažiau kaip dar bus, kad tiek daug vertimų. Leidžia tikiuosi kaina bus tinkamas ... Vistiek mes tyrimą apie kitų sprendimų, nes tai yra daugiau apkalbų nei naujienos.

Ačiū už bet kokią info jums suteikia:) Jei kas turite ką nors pridėti - net tai, ką jūs manote apie realią situaciją - tiesiog parašyti.

Jncocontrol
05-06-11, 12:47
Tai gera žinia - ne mažiau kaip dar bus, kad tiek daug vertimų. Leidžia tikiuosi kaina bus tinkamas ... Vistiek mes tyrimą apie kitų sprendimų, nes tai yra daugiau apkalbų nei naujienos.

Ačiū už bet kokią info jums suteikia:) Jei kas turite ką nors pridėti - net tai, ką jūs manote apie realią situaciją - tiesiog parašyti.

Aš nemanau, kad tai turėtų būti problema, "Google" produktai yra skirtas ne milijonierių.

MOGmartin
06-06-11, 14:06
Michal,

Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo - buvau praeitą savaitę atostogų.

Man atrodo prisiminti, kad wp-robotas autotranslates arba Google, Yahoo ar bablefish (turimas galimybes konfigūravimo), todėl ieškoti jų įgyvendinimo mate.

nuoširdžiausi linkėjimai

kregždė

vBET
06-06-11, 17:07
Ačiū, ne - Aš tirs šį. Dabar mes turime naują viltį "-" Google "teigia, kad vertimo API nebus uždarytas, tik pasikeitė į mokamas vienas. Tai svarbu, nes joks kitas API suteikia tiek daug kalbų. Dar mes ištirti kitas galimybes, nes dabar nėra jokių detalių apie naują "Google" strategija.

tavenger5
06-06-11, 22:18
Būtų puiku, jei VBET vis dar gali naudoti "Google" API kartu su galimybę naudoti antrinių nemokamai vertėjas, jei reikia. Man mokama Google "API būtų verta.

vBET
06-06-11, 23:25
Kaip rašiau, mes patikrinti kitas galimybes. Jūs visada galite naudotis "Google" nepalaiko kai kurie vertimai kitų ir kitas paslaugas, galite jį nemokamai. Tai yra, kur mes galėsime eiti.

vBET
08-06-11, 15:24
Kitas idėja, kaip susitvarkyti su papildoma vertimo API pridėti paprasčiausias parametras, kur Jūs galite nuspręsti, ar norite viską išversti "Google", ar kitos API kai tai įmanoma.

Toks sprendimas leidžia jums naudotis visomis kalbomis ir mažesnėmis sąnaudomis ("Google" vertimo API bus mokama). Taip pat konfigūracija bus trivialus - tik vienas parametras. Ir tiems, kurie norėtų pasirinkti konkrečias vertimo paslaugų (kai kurie vertimo turės daugiau nei 2 variantai) turėsime paprastą PHP masyvas su kartografavimo vertimo paslaugų teikėjo. Ten, kur bus galima naudoti daugiau kaip 1 teikėjas kitoks nei Google, mes pažymėti tai, Php komentarą. Taigi galite atidaryti konfigūracijos failą, ten pamatysite, kas turi būti išversti "Google" (jokių kitų paslaugų teikėjų, tokia kalba), ir kas bus išverstas kitų teikėjas - tai vienas ir ką dar palaiko konkrečias vertimo. Tiesiog kiekviena kalba bus žemėlapyje, kur raktas bus kalbos kodą ir vertė bus teikėjas.

Kam nereikia rūpintis detales tiesiog nori turėti pigiau vertimai - tiesiog įjunkite viena galimybė. Kas nori ir išsamios rinktis tik keičia vieną eilutę į kitą atitinkamą PHP stalo.

Tai yra tikroji idėja, kaip įtraukti paramą kitoms vertimo API.

Visi komentarai vertinamas:)

vBET
08-06-11, 16:28
Valstybė narė taip pat: Microsoft ® Vertėjas Įrankiai (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

Tai atrodo puiki alternatyva. Kaip matau, ten yra 35 palaikomų kalbų. Ir atrodo, kad viską visoms vertimo. Turės atidžiau - Paslaugų teikimo sąlygos.

vBET
08-06-11, 16:55
Michal,

Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo - buvau praeitą savaitę atostogų.

Man atrodo prisiminti, kad wp-robotas autotranslates arba Google, Yahoo ar bablefish (turimas galimybes konfigūravimo), todėl ieškoti jų įgyvendinimo mate.

nuoširdžiausi linkėjimai

kregždė

Taip, radau informacijos, kad wp-robotas gali naudoti Yahoo bablefish (tai yra vienas sprendimas), už vertimą. Aš padariau pastabą apie tai mano darbo vietoje, už šį klausimą, ir aš ją išnagrinėti. Jei turite kokios nors papildomos informacijos šioje srityje, prašome pateikti čia arba pagal PM. Ačiū:)

vBET
08-06-11, 16:58
Būtų puiku, jei VBET vis dar gali naudoti "Google" API kartu su galimybę naudoti antrinių nemokamai vertėjas, jei reikia. Man mokama Google "API būtų verta.

Skaitykite čia:
Tai atrodo puiki alternatyva. Vis dar turime patikrinti licenciją detales. Jis yra nemokamas, tačiau yra tam tikrų papildomąją pastabą apie tai, susisiekti su jais, todėl mes kreiptis ir išaiškinti, bus galima naudoti "Microsoft" API nemokamai su vBET adapteris sluoksnis.

vBET
09-06-11, 01:33
Mes tiesiog siųsti laiškus kelis klausimus pašto adresą, "Microsoft" puslapis "Microsoft Vertimas API. Mes patikrinti licenciją ir rasti jokių apribojimų, tačiau mes norime būti tikri, mes buvo ieškote tinkamoje vietoje ir nepraleido kažką. Taigi šiuo metu mes laukiame paaiškinti teisinę naudoti Microsoft Vertimo raštu API vBET.

Mes Jus informuoti:)

vBET
09-06-11, 18:29
Mes jau turime sprendimą, kaip remti kitų vertimo paslaugų ir kaip elgtis, net jei kai kurios paslaugos nėra Versti viską į visas kalbas.

Šiuo metu mes ką tik baigė kodavimo ir mes pradėsime testą šiandien / rytoj. Bus testuojama tik su "Google" dabar, bet kai ji bus išbandyta ir veikia, tada pridedant naujas paslaugas bus gana paprasta - tiesiog naują klasę su 4 metodais.

Faktinis sprendimas vis dar daroma prielaida, kad kalbos aptikimą, jei įjungtas dirbs tik su "Google", tačiau jei tai bus būtina ir kitų API suteiks tokią galimybę mes ir šioje srityje.

Mes vis dar laukia atsakymo iš "Microsoft" apie galimybę naudoti savo vertimo API vBET. Kaip rašiau prieš neradome jų Paslaugų teikimo apribojimo, tačiau mes norime būti tikri. Jei nebus jokių apribojimų, tai mes manote apie kai apeiti. Kaip failą su "Microsoft" Vertimas API nemokamai - tiesiog nusiųsti poilsio vBET ir darbo. Ar kažkas panašaus - pamatysime. Pirmiausia turime atsakyti iš "Microsoft Vertimas API dalykų:)

vBET
09-06-11, 21:38
Naujas kodas jau išbandytas ir veikia. Šiuo metu mes esame pasirengę įtraukti paramą kitoms vertimo paslaugų gana paprastas būdas. Mes Jus informuoti, kai turėsime įgyvendinti alternatyvų sprendimą:)

vBET
10-06-11, 02:05
Galiu oficialiai patvirtinti, kad: mes turime sprendimą, remti alternatyvių Vertimas API.

Šiuo metu mes jau dirbame sprendimą, kuris naudoja "Microsoft vertimas" API (dar kai mažai klausimų, kai kurie specialūs simboliai, bet ji bus išspręsta).

Kai mes uždaryti visus mažai klausimus ir išbandyti jį gerai, ji bus įtraukta į kitą spaudai:)

vBET
12-06-11, 12:33
Mes turime išbandyti vertimai Microsoft forumas, dienoraštis, TVS, RSS kanalus, dienoraštį RSS kanalus ir archyvas. Jis dirba puikiai:) Mes taip pat jau konfigūracijų pridėta, todėl netrukus bus išleistas kitas vBET kitų vertimų API remti! :)

Šiuo metu mes turime tik keletą smulkmenų, pavyzdžiui, - kiek ilgai mes galime talpyklą "Microsoft vertimai. Kaip kreditai turėtų būti rodomas (logotipas, tik tekstas). Ir taip toliau. Taigi mes tikrai panašus į kitą spaudai:)

Visi mūsų klientai gali miegoti gerai, turime alternatyvių net tada, kai "Google" bus mokama galėsite nemokamai naudotis API. Dabar vienintelė alternatyva yra Microsoft, tačiau mes galime lengvai pridėti naujų API, kaip ji bus reikalinga. Mes padarėme daugiau bendrinis sprendimą, kuris leidžia lengvai pridėti jį:)

vBET
13-06-11, 00:57
Aš tiesiog skaityti visą pak iš Microsoft Vertimas API (http://www.microsofttranslator.com/dev/tou/) ir nerado jokių rezultatų apie spartinimo ribojimo. Gal aš praleidau kai ką. Ar kas nors rasti kažką apie spartinimo galimybę Microsoft Vertimas API?

norku
14-06-11, 14:38
Puikios naujienos vaikinai. Gerai padaryta:)

vBET
15-06-11, 14:58
Tai yra įmanoma, kad mes pasirūpinsime, kad beta išleidimo šiandien. Užbaigti ir išbandyti mūsų kodą remti "Microsoft" vertimai. Dabar mes tik patikrinti, ar vienas dalykas, už šios srities ribų.

Wulf
03-08-11, 16:42
Kokia yra dabartinė būsena "Microsoft vertimo integracijai? Sutinka su naujausia versija "Microsoft VBET įmanoma vertimai naudoti?

vBET
03-08-11, 19:14
Šiuo metu vBET jau yra integruotas su "Microsoft" Vertimo. Tuo pat metu jau galite naudoti vBET Microsoft Vertimas API pagal vBET4.x. Ji vis dar nėra įgyvendintos vBET 3.x versija, todėl galite naudoti ją dar su vBulletin 3.x, tačiau galite su vBulletin 4.x:) Mes, žinoma, pridėti taip pat "Microsoft" Vertimas API paramą vBET 3.x

cesarica
29-08-11, 17:19
Mokamą versiją "Google Translate API dabar atidaryti verslui - Oficialus" Google "Kodas dienoraštį (http://googlecode.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html)

Trečiadienis, rugpjūčio 24, 2011
Mokamą versiją "Google Translate API dabar atidaryti verslui

Jeff taisome, produkto vadybininkas

Atgal į gegužės, mes paskelbė nemokamai išversti API v1 Deprecation. Šiandien mes pristatome mokamą versiją "Google Translate" API, įmonių ir komercinės programinės įrangos kūrėjai. "Google Translate" API "suteikia programavimo sąsaja pasiekti naujausias" Google "mašininio vertimo technologija. Ši API palaiko vertimus tarp 50 kalbų (daugiau nei 2500 kalbų poras), ir yra įmanoma "Google" debesis infrastruktūros ir plataus masto mašina mokymosi algoritmai.

Mokamą versiją Versti API pašalina daug ankstesnių versijų naudojimo apribojimai ir dabar gali būti naudojami komercinių produktų. Vertimo išlaidas už 20 mln $ (M) simbolių tekstas išverstas (arba maždaug $ 0.05/page, darant prielaidą, kad 500 žodžių / puslapis). Galite užsiregistruoti internete API konsolės naudojimas iki 50 M simboliu / mėn.

Kūrėjai, kurie kūrė projektus API konsolės ir pradėjo naudoti Versti API V2 iki šiandien ir toliau gaus 100K simbolių / dieną mandagumo ribą iki 2011 m. gruodžio 1 d., arba iki tol, kol jie suteikia galimybę atsiskaityti už savo projektus.

Akademinių vartotojai, mes ir toliau, siūlo nemokamą prieigą prie "Google Translate" mokslinių tyrimų API per mūsų universiteto mokslinių tyrimų programa, "Google Translate". Interneto svetainės vertimų, mes rekomenduojame jums naudoti "Google" svetainės Vertėjas įtaisą, kuris ir toliau bus nemokamai naudoti visose interneto svetainėse. Be to, "Google Translate", Vertėjo įrankių komplektas, mobiliojo išversti apps ****** ir "Android", ir raštu per Chrome "," Gmail "funkcijos, ir tt bus ir toliau būti prieinama visiems vartotojams nemokamai.

Jeff taisome, produkto vadybininkas "Google Translate". Kai jis keliauja, Jeffas mėgsta mokytis ir bando kalbėti vietos kalba, ir rasti gerų vietinių restoranų ir maisto valgyti.

vBET
29-08-11, 19:33
Ačiū už šią informaciją. Mes patikrinti, kokius pakeitimus reikia daryti vBET kodą kitą spaudai.

Atkreipkite dėmesį, kad vBET jau palaiko "Microsoft vertimo API, kuri dabar yra nemokama ir palaiko 35 kalbų. Todėl jūs galite naudoti tik nemokama vertimai, jei norite, mokama tik iš "Google", ar maišyti ir naudoti nemokamai, kur jis yra įmanoma ir mokėti, jei ji yra.

cesarica
29-08-11, 19:55
Aš ištirti šią padėtį, ir ji yra labai paprasta:
Mes galime naudoti tą patį kodą.

vBET
29-08-11, 20:15
Vis dar - yra informacijos, kad kai kurie apribojimai yra skirtingi, todėl galima naudoti jį su geresnių rezultatų (ilgiau prašymus, daugiau užklausų dėl vieno prašymo). Taigi, mes ten ir patikrinkite, ar viskas:)

vBET
31-08-11, 04:59
Geros naujienos yra tai, kad dabar tai bus leidžiama laikyti "Google" rezultatai - todėl jums nereikės mokėti vėl ir vėl tos pačios vertimų. Turėsime pakeisti numatytąją vBET konfigūracija talpyklos švaresnis ir taip pat kai vBET parametrų aprašymas. Aš žinau, ji buvo planuojama išleisti vBET3.x dabar, bet bus lengviau ir greičiau įtraukti pakeitimus, kurie jau yra pasirengę daug vertimo API pirmiausia į vBET4.x. Mes tiesiog naudoti jį kaip "kitą" vertimo API suteikiant galimybę naudoti pirmąją "Google" API (nemokamai) tol, kol ji išnyksta gruodžio 1 d., ir tada tiesiog pereiti į V2, tiesiog pakeitus vieną vBET parametro.

Taip pat gera žinia, kad kainos, atrodo, visai teisinga 20 JAV dolerių už 1 mln. Simbolių. Negali pasakyti, kiek simbolių bus vienas forume, tačiau jis vis dar atrodo gana Gerai. Bet kokiu atveju - mes jau remiame nemokamai "Microsoft Vertimas API. Taigi, visada yra alternatyva pigiau ar nemokamai, jei bus naudojami tik "Microsoft" Vertimas API palaikomų kalbų.

Mes vis dar nėra tikri, ar ir kaip "Google" mokesčio už kalbos aptikimą, taip pat skaičiuojami kaip vertimo, ar ji bus nemokama. Bet mes temoje ir mes reaguoti greitai, bet kokius pakeitimus:)

vBET
31-08-11, 14:35
Dėl "Google" vertimo API V2, mes šiek tiek pakeisti vBET licencija - tai tikrai kosmetikos - tiesiog addinng naują nuorodą į "Google" vertimo API v2 Paslaugų teikimo sąlygos. Ir po V1 bus uždaryta, mes Pašalinti nuorodą iš Googlr Vertimas API v1 pak. Nieko vBET naudojimo taisyklių pokyčiai - tik Claning nuorodos į "Google" licencijos:)

moman
01-09-11, 21:58
Ar "Google" V2 API būti prieinama 3.x vartotojai? Be to, tai grąžinama kaip pleistro, taip, kad mes neturime atnaujinti visą vBET montavimas? Jei ne rankinio diegimo instrukcijas, gali būti numatytos? Taip pat, ji būti lengvai integruoti "Microsoft" API?

moman
01-09-11, 22:21
Taip pat, kas būtų paprastas būdas išsiaiškinti, kiek simbolių yra šiuo metu išversta? Aš gaunu apie 4GB talpyklos duomenis per dieną, ir jei mes manome, kad 40% (1.6GB) originalų tekstą, tai reiškia, kad "Google" vertimas yra 1600 mln. Simbolių man?

Jei tai buvo mokama API nebūtų išeitis!

vBET
02-09-11, 09:03
Ar "Google" V2 API būti prieinama 3.x vartotojai? Be to, tai grąžinama kaip pleistro, taip, kad mes neturime atnaujinti visą vBET montavimas? Jei ne rankinio diegimo instrukcijas, gali būti numatytos? Taip pat, ji būti lengvai integruoti "Microsoft" API?

Žinoma vBET3.x rems "Microsoft Vertimas API ir" Google "vertimo API v2:) vBET4.x buvo tik iš pradžių" Microsoft "Vertimas API ir tai, kodėl ji buvo labai lengva pridėti API" Google "vertimo V2 (kaip mes apibūdino - dabar vBET lengvai pridėti naują vertimo API parama:)). vBET 3.x turės visus tuos pakeitimus, prieš "Google" vertimo API V1 bus uždarytas. Mes prisimename apie mūsų 3.x naudotojų:)

vBET
02-09-11, 09:06
Taip pat, kas būtų paprastas būdas išsiaiškinti, kiek simbolių yra šiuo metu išversta? Aš gaunu apie 4GB talpyklos duomenis per dieną, ir jei mes manome, kad 40% (1.6GB) originalų tekstą, tai reiškia, kad "Google" vertimas yra 1600 mln. Simbolių man?

Jei tai buvo mokama API nebūtų išeitis!

Tai apima Google - "Google" Valdymo skydas galite pamatyti, kiek simbolių buvo išversta (istoriją diagramos), taip pat galite nustatyti yra ribos. Taigi mes ne dubliuoti ją vBET:
1. Jis jau egzistuoja Google
2. Tai turės neigiamą veiklos poveikį tai jūsų serverio pusėje

moman
02-09-11, 16:36
Ar jums v1 API "Google" ataskaitas, ar tik V2?

Panašiai skambanti bus pereiti prie "Microsoft" API "Aš ketina padaryti pakeitimus rankiniu būdu, bet dabar man laukti, kol nauja versija / pleistras išeina taip, kad tai padaryta teisė.

Buvau naršyti Microsoft dokumentaciją ir jis atrodo kaip jie palaiko kalbos aptikimą, ar tai reiškia, kad vbet taip pat rems kalbos aptikimą, naudojant "Microsoft" API?

Redaguoti: aš įgyvendino "Microsoft" API ir atrodo, kad darbas (nebuvo didelis pokytis, tiesiog turėjo pakeisti functions.php), bet vertimai yra daug blogiau nei iš google atrodo: (Be to, atrodo jų aptikimo nėra balų, kad Nusivylimas Nemokama yra gera, nors!

vBET
03-09-11, 10:55
Ataskaitos yra tik "Google" vertimo API V2. Už V1 ir API bus uždarytas gruodžio 1 2011, todėl nėra prasmės ką nors padaryti šioje srityje.

Šiuo metu kalbos aptikimą yra palaikoma tik "Google" vertimo API (stendą versijos). Mes galime pridėti taip pat palaiko "Microsoft" - mes ne padaryti dar, nes mes matome kai kuriuos klausimus čia. "Microsoft" Vertimas API palaiko mažiau kalbų, todėl, jei bus įjungtas daugiau kalbų (palaikoma tik "Google"), tada Microsoft vertimo API negali aptikti kalbą. Taigi Kitaip tariant, mes galime įtraukti paramą "Microsoft Vertimas API kalbos aptikimą, bet jūs galite naudoti ją tik tada, kai jūs naudojate tik palaikomų kalbų" Microsoft ". Jei naudojate daugiau nei viena kalba "Google" turi būti naudojama, kitaip aptikimo neveikti kalbų nepalaikoma "Microsoft". Tai yra priežastis, kodėl nebuvo pridėti jį nuo pat pradžių - tai apsunkina konfigūracijos. Žinoma, dabar mes suprantame,, kad daugelis klientų bus klijuoti tik laisvai translations, kad mes įtraukti paramą "Microsoft" kalbos aptikimą.

Nėra skubėjimo čia taip ilgai, kaip "Google" vertimo API v1 dirba vis tiek galite laisvai kalbos aptikimą. Taigi pirmiausia mes eiti naujas vBET3.x išleidimo ir pridėti paramos kitų vertimo API. Tada mes asilas "Microsoft" kalbos aptikimą.

PASTABA: šiuo metu vBET4.x galite naudoti Microsoft vertimai ir nemokamą "Google" vertimo API v1 nustatymo. Taigi jūs neturite laukti, kol su perjungimo. Kalbos nustatymas veikia atskirai - nesvarbu, ką konfigūracijai jums už vertimą.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad "Microsoft" Vertimas API yra daug jaunesnis, todėl vystosi daug. "Google" vertimų buvo ne taip gerai, kaip dabar nuo pradžių. Bet kokiu atveju - vBET suteikia jums pasirinkti nemokamą arba mokamą vertimus. Mes taip pat būtų labai laimingas, jei "Google" nebūtų pakeisti savo API mokama vienas ... Kas yra svarbu dabar priimti! :)

moman
04-09-11, 00:02
Oho, atrodo kaip "Microsoft" palaiko tik 37 kalbų, o Google palaiko 53 - tai, kad teisingas?

Jūs esate teisus, kad "Microsoft" API neatrodo kaip rafinuotas kaip google.

Dabar aš naudoju API taip:

Tačiau jei yra koduotas \\ n, \\ r ar \\ t tekste, atrodo API šaukia ne jums. Kas saugiausia koduoti $ tekstas? Dabar. Darau:

str_ireplace (array ("% 0D% 0A", "% 09"), array ('','',''),$ translationURL);

tačiau tai neatrodo, kad pakaks ant urlencode viršaus. "Google" URL API buvo daugiau elegantiškų, kaip mes ne nerimauti, citatos, arba.

vBET
04-09-11, 19:09
Jūs turite vBulletin 4.x? vBET 4.x jau palaiko "Microsoft" vertimas, ir jūs neturite daryti jokių kodo pasikeitimus.
vBET3.x rems kitą spaudai. Ir iš tiesų Microsoft Vertimas API turime tortas rūpi kai kurie specialūs simboliai - tai yra kodo forma vBET4.x tvarkymo "Microsoft Vertimas API dalis:

$translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

moman
04-09-11, 21:20
Ne, aš naudoju 3,8 todėl aš turės laukti ir pamatyti:)

Net tokiam pakeitimui gaunu tekstą, kuriame yra kabučių klausimus. Tačiau, dauguma puslapių, viskas veikia.

Tikiuosi, kad "Microsoft priduria paramą daugiau kalbų!

vBET
06-09-11, 08:06
Ne, aš naudoju 3,8 todėl aš turės laukti ir pamatyti:)

Net tokiam pakeitimui gaunu tekstą, kuriame yra kabučių klausimus. Tačiau, dauguma puslapių, viskas veikia.

Tikiuosi, kad "Microsoft priduria paramą daugiau kalbų!

Naujas vBET3.x išleidimo turėtų būti šį mėnesį:) vBET4.x jis jau dirba šiek tiek laiko, taigi klaidų turėtų būti jau išspręsta. Bet kokiu atveju jis bus išleistas kaip beta versija, pirma, dėl pokyčių suma.

moman
06-09-11, 21:16
Skamba gerai!

Laiko-Man atrodo, kad nustatoma problema su Microsoft vertėjas. Paaiškėjo, kad URL prisukamas% 22 (koduotas kabučių) dalykų, kad aš esu tik pašalinti juos visiškai.

Pavyzdžiui,

Ar Pranešti apie kursus, bet

puikiai veikia:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1