PDA

View Full Version: Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

bjornstrom
27-05-11, 11:14
A e ke parë këtë?
Google Translate API - Google Code (http://code.google.com/intl/sv/apis/language/translate/overview.html)

Translate Google API është deprecated zyrtarisht si të 26 Maj 2011. Për shkak të ngarkesës të konsiderueshme ekonomike të shkaktuara nga abuzimi të gjerë, numri i kërkesave që ju mund të bëni në ditë do të jetë e kufizuar dhe API do të pres krejtësisht më 1 dhjetor, 2011. Për përkthime faqen e internetit, ne ju inkurajojmë që të përdorni Element Google Translate.

vBET
28-05-11, 12:07
Faleminderit shumë për këtë informacion. Ne do të kontrollojë atë me detaje.
Tani për të dhënë përgjigje të shpejtë. Si ne e shohim Google jep mënyrë alternative për përkthim (Google Translate Element) - ne do të shikojmë për së afërmi atje.
Gjithashtu ju lutem vini re se në rast se mënyrë alternative (Google Translate Element) nuk do të jetë i mjaftueshëm, atëherë do të shikoni për vBET shërbimeve të përkthimit tjera për të bërë përkthimin e mundur mbështetur pas Google mbyllur API saj.

Pra, pas pak - ne do të bëjmë çmos për të mbajtur gjallë vBET:)

Nëse dikush ka sugjerime rreth shërbimeve të përkthimit tjera të cilat vBET mendoj për të mbështetur, atëherë ju lutem mos ngurroni të pikë. Ne do të bëjmë në kërkim tona gjithsesi, ende është gjithmonë më mirë për të dhënë zgjidhje të kërkuara nga përdoruesit tanë:)

magmf
29-05-11, 01:59
që është me të vërtetë me të vërtetë e trishtuar: (vbet ju lutemi na mbajnë të përditësuar mbi këtë temë ....

CThiessen
29-05-11, 17:57
Moin, Google ka njoftuar API për përkthime të përfshijnë: pastrimin Pranvera për disa nga TV tona - zyrtare Google Code blog (http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of- tonë-apis.html)

Rëndësishme: Google Translate API është deprecated zyrtarisht si të 26 Maj 2011. Për shkak të ngarkesës të konsiderueshme ekonomike të shkaktuara nga abuzimi të gjerë, numri i kërkesave që ju mund të bëni në ditë do të jetë e kufizuar dhe API do të pres krejtësisht më 1 dhjetor, 2011. Për përkthime faqen e internetit, ne ju inkurajojmë që të përdorni Element Google Translate.
I krishterë

vBET
29-05-11, 20:16
Ne jemi tashmë të vetëdijshëm për këtë (që është arsyeja pse temat janë të bashkuar) - shih përgjigjen:

Natyrisht ne do të vazhdojmë të ju njoftuar në lidhje me situatën. Siç kam shkruar para se ne kemi disa opsione të tjera për të zbuluar - si zgjidhje opsionale dhënë nga Google dhe të tjera përkthimin e API.

vBET
30-05-11, 10:30
Unë bëra vetëm disa analiza me zgjidhje Alternative dhënë nga Google - Google Translate Element - dhe kjo nuk është e mjaftueshme për të mbështetur funksionimin aktual vBET. Para së gjithash idenë e saj është që të jetë ndërtuar në në faqe dhe e bëri përkthime në kërkesë pa asnjë reload page. Pra kjo zgjidhje nuk do të vënë në dispozicion për të ndryshuar URL për gjuhë të ndryshme dhe për indeksin e faqeve të tillë (është përshkruar qartë në dokumentacionin Element Google Translate se rezultatet nuk do të indeksuar).

Unë kam qenë në kërkim të Terms Google Element Translate e Shërbimit për të gjetur se do të jetë e mundur për të përdorur API saj jashtë fushës Element Google Translate. Unë nuk e kam gjetur Pyetje për këtë shërbim dhe unë dyshoj se përdorimi qoftë API saj jashtë Element Google Translate do të jetë e mundur / ligjore - Google bëra vetëm vendim për të mbyllur API përkthimit.

Në këtë moment unë jam duke filluar të shikoni për TV alternative translations. Unë tashmë kam ide se si të ndryshojë konfigurimin vBET për të bërë ndryshime të thjeshta. Pra, kur kemi gjetur teknologjitë e tjera të përkthimit, ne thjesht do të ndryshojë checkboxes për përkthime të mbështetur për t'i zgjedhur listat - kështu që ju do të jetë në gjendje për të zgjedhur shërbimin e përkthimit për çdo gjuhë veç e veç. Kjo është ideja tani. Ne do të punojmë në të dhe të kontrolloni mundësitë dhe kufizimet (duke përfshirë Terms of Service nga API tjera translations).

Ne do t'ju informojë menjëherë për ndonjë lajm në këtë fushë.

vBET
30-05-11, 10:52
Oh po - një gjë do të jetë i ndërlikuar - përkthim të gjitha për të gjithë. Google dha gjuhët më të. E tjera API nuk e mbështesin gjuhë aq shumë, kështu që disa kombinime e përkthimeve ndoshta do të zhduket. Ne ende duhet të kontrolloni me detaje.

MOGmartin
30-05-11, 12:44
Oh po - një gjë do të jetë i ndërlikuar - përkthim të gjitha për të gjithë. Google dha gjuhët më të. E tjera API nuk e mbështesin gjuhë aq shumë, kështu që disa kombinime e përkthimeve ndoshta do të zhduket. Ne ende duhet të kontrolloni me detaje.

Mate, Yahoo API - mbështet mjaft disa langauges, është "gati", aq i mirë sa e Google.

Ne e bëmë këtë bisedë një ose dy muaj më parë;)

vBET
30-05-11, 13:48
Mate, Yahoo API - mbështet mjaft disa langauges, është "gati", aq i mirë sa e Google.

Po ne e bëmë;) Tani për tani prioritetet e ndryshuar në mënyrë dramatike;) Pastaj mbështetjen makina tjera të ishte vetëm pak gjë e cila bëri shumë komplikime dhe japin asgjë për t'i dhënë fund përdoruesit, kështu që ne ishte duke punuar në gjëra të cilat u përmirësime reale. Tani mbështetjen e API tjera të përkthimit është gjëja më e rëndësishme për vBET:)

Gjithashtu Në rast se disa gjuhë do të mbështetet vetëm pjesërisht nga përkthimet API - në rastin më të keq, ne thjesht do të bëjë përkthim të dyfishtë. Dmth në qoftë se X është mbështetur si përkthim në anglisht, por jo për Y, atëherë ne do të bërë përkthim të dyfishtë. Natyrisht qasje e tillë do të degraduar të cilësisë dhe të performancës, në mënyrë që kam shkruar - ky është skenari më i keq. Ne ende duhet të kontrolloni mundësitë e TV të tjera.

vBET
30-05-11, 14:01

Kontrollohen vetëm yahoo dhe nuk gjetën API ... Vetëm BabelFish Yahoo e cila është një mjet. Shikoni këtu: Babel Fish Yahoo! - Translation Tekst dhe Web Page Translation (http://babelfish.yahoo.com/free_trans_service) - ajo mund të shtohet si vend përkthimi ose menuja e përkthimit të zgjidhni. Pra, është e njëjtë si Google Translate Element. Nëse nuk marr diçka, atëherë ju lutemi dërgoni lidhje të Yahoo përkthim API.

vBET
30-05-11, 14:51
Ne me aftësi të kufizuara përkohësisht shitjen e licencave vBET. Deri ne kemi zgjidhje alternative për të mbështetur përkthimet ne nuk do të shesë më shumë licenca që të jetë i sinqertë me përdoruesit tanë.

Ne kemi gjysmë viti për të gjetur zgjidhje alternative dhe unë shpresoj se ne do të gjeni. Megjithatë në këtë moment të kohës ne kemi vendosur të mbajë shitur. Ne do të shesë përsëri kur vBET do të mbështesë disa API tjera të përkthimit.

tavenger5
31-05-11, 15:57
MS e ka një si: Microsoft ® Tools Translator (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

magmf
31-05-11, 16:41
ju jeni të saktë me sa duket ne mund të përdorim HTTP (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff512419.aspx)

magmf
31-05-11, 16:45
më shumë informacion edhe këtu Microsoft Developer ® Translator Oferta (http://www.microsofttranslator.com/dev/)

norku
01-06-11, 10:58
Unë me të vërtetë shpresoj se ju djema jeni në gjendje për të transferuar (shkëlqyeshëm) mod tuaj mbi një API të ndryshme së shpejti. Gjymtyrët e mia janë duke përdorur vbet gjithnjë e më shumë dhe unë jam definitivisht tërhequr anëtarët e rinj (dhe për të gjetur anëtarët e vjetër tek postimi i) për shkak të objektit të gjuhës. Megjithatë, për shkak Google dha një arsye të paqarta për mbylljen e API Unë jam sinqerisht pak të shqetësuar se ata mund të fillojnë të penalizojnë personat forume duke e përdorur atë përkundër faktit TOS e tyre aktualisht lejojnë një përdorim të tillë. Nëse ata mund të hale API në një njoftim të tillë të shkurtër pastaj ndoshta ata mund të ndryshojë TOS shumë dhe të lënë të gjithë ne me një problem të madh.

vBET
02-06-11, 21:14
Sepse ne u pyet disa herë për të bërë vBET mundur për të blerë tani ne rihapjen e shitjes së vBET. Ende kemi shtuar paralajmërim i qartë në faqen blerë kështu dikush që duan të blejnë është i vetëdijshëm se 1 dhjetor 2011 Google API përkthimi do të mbyllet dhe vBET nuk e kanë në këtë moment mënyrë alternative për të mbështetur të përkthimit.

Këtu është awailable deklaratë në faqen blerjes:

KUJDES: Google do të ndalet për të dhënë API tyre përkthimin në 1 dhjetor 2011. Ne jemi duke punuar për të mbështetur përkthime nga shërbime të tjera. Ju mund të gjeni të gjitha informatat në lidhje me përparimin tonë këtu: Google fiket përkthime API

Ne bllokuar shitjen e vBET deri sa ne nuk kemi zgjidhje alternative për përkthime, por ne u kërkua që të lejojë për të blerë vBET anyway. Ne jemi kompani të ndershëm dhe ne mendojmë se me shitjen e produktit të cilat të ardhmen mund të përfundojë së shpejti, madje edhe kur konsumatori bien dakord mbi se në licencë nuk është mënyrë për të bërë biznes (shumë përdorues nuk lexojnë licencë në të gjitha). Sepse ne u pyet për këtë ne rihapë shitur për vBET me paralajmërim. Të jenë të vetëdijshëm - 1 dhjetor do të heqë Google API përkthimit. Ne nuk mund të them tani se sa gjuhë do të mbështeten pas kësaj ose do të kemi gjetur ndonjë përkthim API alternative në të gjitha. Dhe për të shmangur gabime - këtu është pjesë e licencës vBET: vBET punon duke përdorur Shërbimin Google Translation dhe ju duhet të lejohen të përdorin atë. Thjeshtë Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është bllokuar / ndaluar apo i kufizuar në ndonjë mënyrë tjetër për Translation Services Google.
Pra, nuk do të ketë kthim në të gjitha. Ne do të bëjmë çmos për të mbështetur përkthime nga TV e tjera, ende në këtë moment ne nuk mund të garantojë do të jetë ligjërisht e mundur dhe as se sa gjuhë do të mbështetet.

Pra, nëse ju ende i doni për të blerë, duke qenë i vetëdijshëm për këtë, ju lutem përdorni vetëm Buy tonë tani! (Http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php) link.

vBET
02-06-11, 21:17
Hi. Për të gjitha gjërat e tjera në këtë fushë - mundësitë dhe kështu me radhë. Siç kam shkruajtur ne do t'ju informojë në lidhje me progresin. Tani për tani ne kemi fillim të muajit, kështu që disa detyra të tjera kishin për të bërë. Përveç çështjeve të klientëve aktual, duke gjetur zgjidhje alternative përkthimi kanë prioritetin më të lartë. Çdo veçori të tjera për vBET nuk është relevante tani.

vBET
02-06-11, 21:24
... Sepse Google ka dhënë një arsye të paqarta për mbylljen e API unë jam i hapur pak të shqetësuar se ata mund të fillojnë të penalizojnë personat forume duke e përdorur atë përkundër faktit Rregullorja e tyre aktualisht lejojnë një përdorim të tillë. Nëse ata mund të hale API në një njoftim të tillë të shkurtër pastaj ndoshta ata mund të ndryshojë TOS shumë dhe të lënë të gjithë ne me një problem të madh.

Unë nuk do të shqetësohen për këtë - Google deklaratë është e qartë: API është në dispozicion vetëm deri në 1 dhjetor 2011, tani vetëm kufizim do të jetë rreth numrin e kërkesave të përditshme.

Kjo është e qartë dhe zyrtare - nuk ka asgjë më shumë prapa dhe nuk ka kuptim për të vendosur diçka prapa. Google thjesht do të mbyllje API sa herë që duan, dhe ata duan për të bërë këtë 1 dhjetor dhe gjithçka është planifikuar tashmë. Personalisht unë nuk shoh asnjë kuptim për të bërë rrëmujë e madhe dhe e prenë me asnjë arsye. Google si partner humbur tani pika shumë për shumë njerëz (vetëm sy përreth për njerëzit reagime në forume të ndryshme), nuk ka kuptim për ta për të dhënë arsye të tjera që të mos besojnë Google.

Jncocontrol
04-06-11, 06:30
Unë nuk do të shqetësohen për këtë - Google deklaratë është e qartë: API është në dispozicion vetëm deri në 1 dhjetor 2011, tani vetëm kufizim do të jetë rreth numrin e kërkesave të përditshme.

Kjo është e qartë dhe zyrtare - nuk ka asgjë më shumë prapa dhe nuk ka kuptim për të vendosur diçka prapa. Google thjesht do të mbyllje API sa herë që duan, dhe ata duan për të bërë këtë 1 dhjetor dhe gjithçka është planifikuar tashmë. Personalisht unë nuk shoh asnjë kuptim për të bërë rrëmujë e madhe dhe e prenë me asnjë arsye. Google si partner humbur tani pika shumë për shumë njerëz (vetëm sy përreth për njerëzit reagime në forume të ndryshme), nuk ka kuptim për ta për të dhënë arsye të tjera që të mos besojnë Google.

Disa i ri i shkolluar e

http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html

UPDATE 3 qershor: Në ditët që kemi shpallur zhvlerësimit të API Translate, ne kemi parë pasion dhe interesimin e shprehur nga kaq shumë prej jush, nëpërmjet komenteve këtu (më besoni, ne lexojmë çdo një prej tyre) dhe gjetkë. Unë jam i lumtur për të ndarë që ne jemi duke punuar shumë për të adresuar shqetësimet tuaja, dhe do të jetë lëshimi i një plan të përditësuar për të ofruar një version të paguar të API Translate. Ju lutemi të stay tuned, ne do të postoj një përditësim të plotë sa më shpejt të jetë e mundur.

vBET
04-06-11, 20:13
Ky është një lajm i mirë - të paktën ka ende do të jetë mënyrë që të ketë kaq shumë përkthime. Le të shpresoj se çmimi do të jetë e përshtatshme ... Gjithsesi ne do të bëhen hetime për zgjidhje të tjera pasi kjo është më shumë se thashetheme lajmeve.

Faleminderit për ndonjë informacion që ju jep:) Nëse dikush ka ndonjë gjë për të shtuar - edhe çfarë mendoni për situatën aktuale - të shkruani vetëm.

Jncocontrol
05-06-11, 12:47
Ky është një lajm i mirë - të paktën ka ende do të jetë mënyrë që të ketë kaq shumë përkthime. Le të shpresoj se çmimi do të jetë e përshtatshme ... Gjithsesi ne do të bëhen hetime për zgjidhje të tjera pasi kjo është më shumë se thashetheme lajmeve.

Faleminderit për ndonjë informacion që ju jep:) Nëse dikush ka ndonjë gjë për të shtuar - edhe çfarë mendoni për situatën aktuale - të shkruani vetëm.

Unë nuk mendoj se ajo duhet të jetë një problem, produktet Google nuk janë të destinuara për milionerë.

MOGmartin
06-06-11, 14:06
Michal,

keq për përgjigje të vonuar - Unë isha në pushim javën e kaluar.

I duket për të kujtuar se wp-robot autotranslates ose duke përdorur, google yahoo ose bablefish (opsionet në dispozicion në config), kështu që të marrë një sy në shoku i tyre të implementimit.

best regards

babil

vBET
06-06-11, 17:07
Thanks - Unë do të hetojë këtë. Tani për tani ne kemi 'shpresë e re' - Google API pohon se përkthimi nuk do të mbyllet, ndryshohet vetëm për një paguar. Kjo është e rëndësishme, sepse asnjë API të tjera i jep kaq shumë gjuhë. Ende ne do të hetojë mundësitë të tjera, sepse tani nuk ka detaje rreth strategji të re Google.

tavenger5
06-06-11, 22:18
Ajo do të jetë i madh nëse VBET ende mund të përdorni Google API së bashku me aftësinë për të përdorur një përkthyes të mesme të lirë nëse është e nevojshme. Për mua një paguar google API do të jetë e vlefshme.

vBET
06-06-11, 23:25
Siç kam shkruar, ne do të kontrollojë mundësi të tjera. Ju mund të përdorni përherë Google për disa përkthime nuk mbështeten nga të tjerët dhe të shërbimit të tjera ku ju mund të keni atë falas. Kjo është ajo ku do të shkojmë.

vBET
08-06-11, 15:24
Next ide se si të trajtojë API shtesë përkthim është për të shtuar parametër të thjeshtë, ku ju mund të vendosni ju dëshironi të keni gjithçka përkthyer nga Google, ose nga API të tjera ku është e mundur.

Zgjidhje të tillë do të vazhdojë të lejojë që të përdorin të gjitha gjuhët dhe e bëri kostove më të ulëta (Translation Google API do të paguhet). Gjithashtu do të konfigurimit të parëndësishme - vetëm një parametër. Dhe për ata që do të donte për të zgjedhur shërbimin e të përkthim të veçantë (kur disa përkthim do të ketë më shumë se 2 opsione) ne do të kemi rrjet të thjeshtë php me hartës translation to provider. Aty ku do të jetë e mundur që të përdorin më shumë se 1 ofrues të ndryshëm nga Google do të vini re këtë në komentin php. Kështu që ju mund të hapur skedarin e konfigurimit atje do ta shihni se çfarë duhet të jetë e përkthyer nga Google (nuk ka punonjës të tjerë për gjuhën të tilla) dhe çfarë do të përkthehen nga ofrues tjetër - të cilat një dhe se çfarë tjetër mbështet përkthim të veçanta. Thjesht për çdo gjuhë do të ketë hartë, ku kryesore do të jetë kodi gjuhë dhe vlera do të jetë provider.

Kush nuk kujdeset për detajet e duan vetëm të ketë përkthime të lira - vetëm të kthehet në një opsion. Kush dëshiron hollësi dhe të bëjnë zgjedhje të detajuar vetëm ndryshime të një varg tjetër në tabelën e duhura php.

Kjo është ide e vërtetë si për të shtuar mbështetjen për TV përkthim të tjera.

Ndonjë koment appreciated:)

vBET
08-06-11, 16:28
MS e ka një si: Microsoft ® Tools Translator (http://www.microsofttranslator.com/tools/)

Kjo duket si alternative e madhe. Siç e shoh ka 35 gjuhë të mbështetur. Dhe kjo duket të jetë mbi të gjitha për të gjithë të përkthimit. Do të duhet të shikojmë më afër - edhe në Terms of Service.

vBET
08-06-11, 16:55
Michal,

keq për përgjigje të vonuar - Unë isha në pushim javën e kaluar.

I duket për të kujtuar se wp-robot autotranslates ose duke përdorur, google yahoo ose bablefish (opsionet në dispozicion në config), kështu që të marrë një sy në shoku i tyre të implementimit.

best regards

babil

Po kam gjetur informacionin që wp-robot mund të përdorni yahoo bablefish (kjo është një zgjidhje e) për përkthime. Unë e bëra shënim në lidhje me atë në vendin e punës time për këtë çështje dhe unë do të hetojë atë më tepër. Nëse keni ndonjë informacion shtesë në këtë fushë ju lutem jepni këtu ose me PM. Thanks:)

vBET
08-06-11, 16:58
Ajo do të jetë i madh nëse VBET ende mund të përdorni Google API së bashku me aftësinë për të përdorur një përkthyes të mesme të lirë nëse është e nevojshme. Për mua një paguar google API do të jetë e vlefshme.

Ju lutem shikoni këtu:
Kjo duket të jetë alternativë e madhe. Ende ne duhet të kontrolloni të dhënat licencës. Ajo është e lirë, por ka disa shënim shtesë në lidhje me kontaktoni tyre, kështu që ne do të bëjmë kontakt dhe të sqarojë do të jetë e mundur që të përdorin Microsoft API falas me vBET si shtresë përshtatës.

vBET
09-06-11, 01:33
Ne thjesht dërgoni mail me disa pyetje për mail dhënë nga Microsoft në faqen e Microsoft Translation API. Ne kontrolluar licencës dhe nuk gjeti asnjë kufizim, por ne duam të jetë i sigurt ne ishte duke kërkuar në vendin e duhur dhe nuk mungon diçka. Pra, në këtë moment ne jemi duke pritur për sqarim do të jetë i ligjshëm për të përdorur Microsoft Translation API në vBET.

Ne do të ju mbajë të informuar:)

vBET
09-06-11, 18:29
Ne tashmë e kemi zgjidhje se si të mbështetur shërbimet e tjera përkthimi dhe si të merren me atë edhe kur disa të shërbimit nuk i përkthyer të gjitha për të gjitha gjuhët.

Në këtë moment, ne sapo përfundoi coding atë dhe ne do të fillojmë për të provuar sot / nesër. Ajo do të testohen vetëm me Google tani, por kur ajo do të testohen dhe të punës, pastaj duke shtuar shërbimet e reja do të jetë mjaft e lehtë - vetëm 4 klasë të re me metoda.

Zgjidhja aktuale ende mendon se zbulimi gjuha nëse i ndezur do të punojë vetëm me Google, por nëse ajo do të jetë e nevojshme dhe të tjera TV do të sigurojë një mundësi të tillë, ne do të zgjasë edhe këtë fushë.

Ne jemi ende duke pritur për përgjigje nga Microsoft në lidhje me mundësinë për të përdorur API tyre përkthimi në vBET. Siç kam shkruar para se të gjetëm asnjë kufizim në Kushtet e tyre të shërbimit, por ne duam të jenë të sigurt. Nëse do të ketë ndonjë kufizim, atëherë ne do të mendojmë për disa workarounds. Ashtu si duke siguruar file me Microsoft përdorimin Translation API për të lira - vetëm të ngarkoj në pjesën tjetër të vBET dhe ajo është duke punuar. Ose diçka të tillë - ne do të shohim. Së pari ne kemi nevojë për përgjigje nga Microsoft gjëra Translation API:)

vBET
09-06-11, 21:38
Kodi i ri testuar tashmë dhe të punës. Në këtë moment ne jemi të gatshëm për të shtuar mbështetjen për shërbimet e përkthimit të tjera në mënyrë mjaft të lehtë. Ne do të ju mbajë të informuar kur ne do të kemi zbatuar zgjidhje alternative:)

vBET
10-06-11, 02:05
Unë mund të konfirmoj zyrtarisht: ne kemi zgjidhje alternative për të mbështetur API Translation.

Në këtë moment, ne kemi tashmë të punës zgjidhje, e cila përdor Microsoft përkthimi API (ende disa çështje të vogël me disa shkronja të veçanta, por ajo do të zgjidhet).

Kur ne të mbyllë të gjitha çështjet e vogla dhe të provuar atë dhe ajo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm:)

vBET
12-06-11, 12:33
Ne kemi testuar përkthime bërë nga Microsoft në forum, blog, CMS, RSS kanale, blog RSS kanale dhe arkivit. Ajo është duke punuar mirë:) Ne gjithashtu kanë tashmë konfigurimin e shtuar, kaq shpejt lirimin e ardhshëm të vBET do të mbështesë të tjera TV përkthime! :)

Në këtë moment kemi vetëm disa gjëra pak si - për sa kohë ne mund të cache përkthime Microsoft. Si kredi duhet të tregohet (logo, vetëm teksti). Dhe kështu me radhë. Pra, ne jemi me të vërtetë afër për lirimin e ardhshëm:)

Të gjithë klientët tanë mund të fle edhe ne kemi alternativë edhe kur Google do të paguhet do të jetë në gjendje të përdorin TV lirë. Tani vetmja alternativë është Microsoft, por ne lehtë mund të shtoni TV reja si ajo do të jetë e nevojshme. Ne kemi bërë shumë zgjidhje të përgjithshme e cila na lejon të shtoni atë me lehtësi:)

vBET
13-06-11, 00:57
Unë vetëm lexuar Pyetje të tërë nga Microsoft Translation API (http://www.microsofttranslator.com/dev/tou/) dhe nuk gjeti asnjë kufizim në lidhje me caching rezultate. Ndoshta I miss diçka. A ka diçka dikush gjetur rreth caching mundësinë e Microsoft Translation API?

norku
14-06-11, 14:38
Djema e madhe e lajmeve. Well done:)

vBET
15-06-11, 14:58
Është e mundur që ne do të të bëjë lirimin e beta sot. Kodin tonë për mbështetjen e përkthimeve Microsoft është i plotë dhe testuar. Tani ne jemi vetëm duke kontrolluar një gjë jashtë kësaj zone.

Wulf
03-08-11, 16:42
Cili është statusi aktual për integrimin përkthimin Microsoft? Pajtohet me versionin e tanishëm të Microsoft përkthime VBET mundur që të përdorin?

vBET
03-08-11, 19:14
Në këtë moment vBET është integruar tashmë me Translation Microsoft. Në këtë moment ju tashmë mund të përdorni vBET me Microsoft Translation API nën vBET4.x. Kjo nuk është zbatuar ende për vBET version 3.x - kështu që ju nuk mund ta përdorni atë ende me vBulletin 3.x, por ju mund të me vBulletin 4.x:) Ne natyrisht do të shtoni edhe Microsoft mbështetje Translation API për vBET 3.x

cesarica
29-08-11, 17:19
Versionin e paguar e Google Translate API tashmë e hapur për biznes - zyrtare Google Code blog (http://googlecode.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html)

E mërkurë, gusht 24, 2011
Versionin e paguar e Google Translate API tashmë e hapur për biznes

Nga Jeff Chin, Produkt Menaxher

Kthehu në maj, kemi shpallur zhvlerësimit të lirë v1 Translate API. Sot, ne jemi futur një version të paguar të API Google Translate për bizneset dhe zhvilluesit e programeve komerciale. Translate Google API ofron një ndërfaqe programatike për të hyrë e fundit Google përkthimi teknologji makinë. Ky API mbështet përkthime mes 50 + gjuhë (më shumë se 2500 çifte gjuha) dhe është bërë e mundur nga infrastruktura Google re dhe algoritme të mëdha në shkallë të mësuarit e makinës.

Versioni i paguar për Translate API largon shumë nga kufizimet e përdorimit të versioneve të mëparshme dhe tani mund të përdoret në produktet komerciale. Translation kushton $ 20 për milion (M) karaktere të tekstit të përkthyera (ose rreth $ 0.05/page, duke supozuar se 500 fjalë / faqe). Ju mund të regjistroheni në internet nëpërmjet konsol TV për përdorimin e deri në 50 chars M / muaj.

Zhvilluesit që krijoi projekte në Console API dhe filluar përdorimin V2 Translate API para sot do të vazhdojë të marrë një kufi mirësjellje e chars 100k / ditë deri më 1 dhjetor 2011 ose derisa ata të mundur të faturimit për projektet e tyre.

Për përdoruesit e akademike, ne do të vazhdojmë të ofrojmë qasje të lirë në API Research Google Translate nëpërmjet Universitetit në Programin tonë Kërkimeve për Google Translate. Për përkthime faqen e internetit, ne ju inkurajojmë që të përdorni Translator Website Google vegël e cila do të vazhdojë të jetë e lirë për përdorim në të gjitha faqet web. Përveç kësaj, Google Translate, Translator Toolkit, Apps celular përkthyer për ****** dhe Android, dhe karakteristika përkthimi në krom, Gmail, etj do të vazhdojë të jetë në dispozicion për të gjithë përdoruesit pa pagesë.

Jeff Chin është Produkt Menaxher për Google Translate. Sa herë që ai udhëton, Jeff gëzon të mësuarit dhe duke u përpjekur të flasin gjuhën lokale, dhe duke gjetur restorante të mirë lokale dhe ushqim për të ngrënë.

vBET
29-08-11, 19:33
Faleminderit për këtë informacion. Ne do të kontrollojë atë që ndryshimet janë të nevojshme për të bërë në kodin vBET për lirimin e ardhshëm.

Lutemi kini parasysh se vBET tashmë mbështet Microsoft API përkthim i cili është i lirë dhe tani mbështet 35 gjuhë. Kështu që ju mund të përdorni vetëm përkthime të lirë në qoftë se ju doni, paguhet vetëm nga Google, ose përzierje të dhe përdorimi i lirë ku është e mundur dhe paguhet kur ajo nuk është.

cesarica
29-08-11, 19:55
I hetuar këtë situatë, dhe kjo është shumë e thjeshtë:
Ne mund të përdorni të njëjtin kod.

vBET
29-08-11, 20:15
Ende - ka të dhëna se disa kufizime janë të ndryshme kështu që është e mundur që të përdorin atë me performancë më të mirë (kërkesat më të gjatë, më shumë pyetje në një kërkesë). Pra, ne do të shkojmë atje dhe shikoni çdo gjë:)

vBET
31-08-11, 04:59
Lajm i mirë është se tani ajo do të lejohet për të ruajtur rezultatet e Google - kështu që ju nuk do të duhet të paguajnë pa pushim për përkthime të njëjtë. Ne do të duhet të ndryshojë vBET konfigurimin e parazgjedhur për pastër cache dhe gjithashtu përshkrimin e disa parametrave vBET. Unë e di se ishte planifikuar për lirimin vBET3.x tani, por ajo do të jetë më e lehtë dhe të shpejtë për të përfshirë ndryshimet në vBET4.x e parë e cila është përgatitur tashmë për API përkthim shumë. Ne thjesht do të përdorë atë si "një tjetër" API përkthim i dhënë mundësinë për të përdorur të parë Google API (pa një) deri sa zhduket dhjetor 1, dhe pastaj thjesht kaloni v2 vetëm duke ndryshuar një parametër vBET.

Gjithashtu një lajm i mirë është se çmimet duket të jetë mjaft e drejtë 20 $ per 1 milion karaktere. Nuk mund të them se sa karaktere do të jetë për një forum, por ajo ende duket të jetë mjaft OK. Gjithsesi - ne tashmë pa mbështetje Microsoft Translation API. Pra, gjithmonë ka alternativë që të ketë atë më të lirë, ose falas në të gjitha nëse gjuhët vetëm mbështetur nga Microsoft Translation API do të përdoret.

Ne ende nuk jemi të sigurt ka dhe se si Google do të ngarkuar për zbulimin e gjuhës - është ajo llogaritet edhe si përkthim ose do të jetë e lirë. Por ne jemi në temë dhe do të reagojë shpejt për ndonjë ndryshim:)

vBET
31-08-11, 14:35
Për shkak të përkthimit v2 Google API ne do të bëhen pak ndryshim në licencën e vBET - ajo është me të vërtetë kozmetike - vetëm addinng lidhje të re të Google Terms Translation API v2 of Service. Dhe pas v1 do të jetë e mbyllur ne do heqjen e lidhjeve nga Googlr TOS Translation API v1. Asgjë nuk ndryshon në rregullat e përdorimit të vBET - vetëm Claning referenca për licencat Google:)

moman
01-09-11, 21:58
Do v2 google API të vihen në dispozicion për përdoruesit 3.x? Gjithashtu, do të këtë të dalë si një copë toke, në mënyrë që ne nuk keni për të përmirësuar gjithë instalimin vBET? Nëse jo, mund të udhëzime manual instalimi të ofrohet? Gjithashtu, do të jetë e lehtë për të integruar API microsoft?

moman
01-09-11, 22:21
Gjithashtu, çfarë do të jetë një mënyrë e thjeshtë të kuptoj se sa shumë karaktere janë aktualisht duke u përkthyer? Unë jam marrë në lidhje me 4GB e të dhënave cache në ditë, dhe në qoftë se ne supozojmë se 40% e asaj (1.6GB) është teksti origjinal, do të thotë që Google është përkthyer 1600000000 karaktere për mua?

Nëse do të ishte kështu, API paguar nuk do të jetë një opsion!

vBET
02-09-11, 09:03
Do v2 google API të vihen në dispozicion për përdoruesit 3.x? Gjithashtu, do të këtë të dalë si një copë toke, në mënyrë që ne nuk keni për të përmirësuar gjithë instalimin vBET? Nëse jo, mund të udhëzime manual instalimi të ofrohet? Gjithashtu, do të jetë e lehtë për të integruar API microsoft?

Sigurisht vBET3.x do të mbështesë Microsoft dhe Google API Translation Translation API v2:) vBET4.x ishte vetëm i parë me Microsoft Translation API dhe kjo është arsyeja pse ajo ishte shumë e lehtë për të shtuar se Translation Google API v2 (si ne përshkruar - tani vBET është lehtë për të shtuar mbështetjen për API përkthim të ri:)). vBET 3.x do të kenë të gjitha ato ndryshime para se të përkthimit Google API v1 do të jenë të mbyllura. Ne kujtohet për përdoruesit tanë 3.x:)

vBET
02-09-11, 09:06
Gjithashtu, çfarë do të jetë një mënyrë e thjeshtë të kuptoj se sa shumë karaktere janë aktualisht duke u përkthyer? Unë jam marrë në lidhje me 4GB e të dhënave cache në ditë, dhe në qoftë se ne supozojmë se 40% e asaj (1.6GB) është teksti origjinal, do të thotë që Google është përkthyer 1600000000 karaktere për mua?

Nëse do të ishte kështu, API paguar nuk do të jetë një opsion!

Kjo është e mbuluar nga Google - në Panelin e Kontrollit Google ju mund të shihni se sa personazhet është përkthyer (grafiku histori) gjithashtu ju mund të vendosni atje kufijtë. Pra, ne nuk do të kopjuar atë në vBET:
1. Ajo tashmë ekziston në Google
2. Ajo do të ketë ndikim negativ në punën për këtë në anën e serverit tuaj

moman
02-09-11, 16:36
Mund të merrni raportet google për API v1, apo vetëm v2?

Tingëllon si unë do të jem kalimi te microsoft API-Unë kam qenë planifikuar të bërë ndryshime me dorë, por tani unë do të pres derisa një version të ri / patch del në mënyrë që ajo të bëhet e drejtë.

Unë isha duke shfletuar dokumentacionin e microsoft dhe duket sikur ata mbështesin zbulimin e gjuhës, do të thotë kjo se vbet gjithashtu do të mbështesë zbulimin e gjuhës përmes api microsoft?

Edit: I zbatuar API microsoft dhe me sa duket për të punuar (nuk ishte një ndryshim i madh, vetëm e kishte për të ndryshuar functions.php), por përkthimet janë shumë më keq se sa ato nga google duket: (Gjithashtu kjo duket si zbulimin e tyre nuk japin një rezultat, kështu që është një zhgënjim. lirë është e mirë, pse!

vBET
03-09-11, 10:55
Raportet janë të vlefshme vetëm për Google v2 Translation API. Për v1 nuk janë dhe kjo API do të jenë të mbyllura 1 dhjetor 2011, kështu që nuk ka kuptim për të bërë ndonjë gjë në këtë fushë.

Në këtë moment zbulimin e gjuhës është mbështetur vetëm nga Google Translation API (versionet kabinë). Ne mund të shtoni gjithashtu mbështetje për Microsoft - ne nuk e ka bërë atë ende, sepse ne shohim disa çështje këtu. Microsoft Translation API mbështet gjuhë më pak, kështu që nëse ju do të keni kthyer në më shumë gjuhë (ato të mbështetur vetëm nga Google), atëherë përkthimi API Microsoft nuk do të jetë në gjendje për të zbuluar gjuhën. Pra, me fjalë të tjera - ne mund të shtojë përkrahjen për Microsoft zbulimin e gjuhës Translation API, por ju mund ta përdorni atë vetëm kur ju përdorni vetëm gjuhë të mbështetur për Microsoft. Qoftë se ju përdorni një gjuhë më shumë se Google duhet të përdoret, përndryshe zbulimin nuk do të punojë për gjuhët nuk mbështeten nga Microsoft. Kjo është arsyeja pse ne nuk ka shtuar se që nga fillimi - kjo komplikon konfigurimit. Sigurisht tani ne kuptojmë se shumë konsumatorë do të rrinë vetëm në përkthime falas kështu që ne do të shtojë përkrahjen për zbulimin e Microsoft Language.

Nuk ka nxitojnë këtu - për aq kohë sa Translation Google API v1 është duke punuar ju prapë mund të ketë gjuhën e zbulimit të lirë. Pra, së pari ne do të shkojmë për lirimin e të reja vBET3.x dhe shtoni ka mbështetje për API përkthim të tjera. Atëherë ne do të ass mbështetje për zbulimit Microsoft Language.

SHËNIM: në këtë moment në vBET4.x ju mund të përdorni Microsoft për përkthime dhe pa Google API Translation v1 për zbulimin. Pra, ju nuk duhet të presin me switching. Zbulimin Gjuha punon vete - pa marrë parasysh se çfarë konfigurimi që ju keni për përkthim.

Gjithashtu ju lutem vini re se Microsoft Translation API është shumë i ri kështu që zhvillohet shumë. Përkthime Google nuk ishte aq i mirë sa tani nga fillimi. Anyway - vBET ju jep një zgjedhje të përdorni përkthime të lirë apo të paguar. Ne gjithashtu do të jetë shumë i lumtur, në qoftë se Google nuk do të ndryshojë API e tyre për të paguar një ... Çfarë është e rëndësishme tani - të miratojë! :)

moman
04-09-11, 00:02
Wow, duket si microsoft mbështet vetëm 37 gjuhëve ndërsa google mbështet 53 - është e saktë?

Ju jeni të drejtë që API microsoft nuk duket të jetë i rafinuar si si Google.

Tani për tani unë jam duke përdorur API si vijon:

Por në qoftë se ka një koduar \\ n, \\ r ose \\ t në tekst, duket API yells në ju. Cila është rruga më e sigurt për të shifroj $ tekstit? Tani për tani unë jam duke bërë:

str_ireplace (array ('0D%', '0A%', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);

por kjo nuk duket të jetë e mjaftueshme në krye të urlencode. Google API URL ishte më elegante, si ne nuk duhet të shqetësohen për kuotat, as.

vBET
04-09-11, 19:09
Ju keni vBulletin 4.x? vBET 4.x tashmë mbështet përkthimin Microsoft dhe ju nuk keni për të bërë ndonjë ndryshim në kodin.
vBET3.x do të mbështesë atë në lirimin e ardhshëm. Dhe me të vërtetë në Microsoft Translation API ne duhet të kujdesen tortë në lidhje me disa shkronja të veçanta - kjo është pjesë e kodit vBET4.x formë e trajtimit API Microsoft Translation:

$translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

moman
04-09-11, 21:20
Jo, I use 3,8 kështu që unë do të duhet të presim dhe të shohim:)

Edhe me këtë zëvendësim unë jam duke u çështjet në tekstin që përmban citate. Megjithatë, për shumicën e faqeve, punon çdo gjë.

Unë shpresoj Microsoft shton mbështetjen për gjuhët më shumë!

vBET
06-09-11, 08:06
Jo, I use 3,8 kështu që unë do të duhet të presim dhe të shohim:)

Edhe me këtë zëvendësim unë jam duke u çështjet në tekstin që përmban citate. Megjithatë, për shumicën e faqeve, punon çdo gjë.

Unë shpresoj Microsoft shton mbështetjen për gjuhët më shumë!

New release vBET3.x duhet të jetë në këtë muaj:) Në vBET4.x tashmë është duke punuar nga disa kohë, kështu që duhet të zgjidhen mete tashmë. Gjithsesi ajo do të dalë si version beta e parë, për shkak të shumës së ndryshimeve.

moman
06-09-11, 21:16
Tinguj të mirë!

Për kohën që unë duket se kanë fiksuar këtë çështje me përkthyes microsoft. Ajo doli se 22% (kuota koduar) në URLs dehur gjërat kështu që unë jam vetëm largimin e tyre plotësisht.

Për shembull,

Do të ankohen për kuotat, por

works fine:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations