Zobraziť plnú verziu: Google Translate API vypnutie, alebo sa bude venovať? Nezáleží na tom, - vBET podporuje aj ďalšie API
bjornstrom
27-05-11, 11:14
Videli ste to?
Google Translate API - Google Code (http://code.google.com/intl/sv/apis/language/translate/overview.html)
Google Translate API bol oficiálne kritizovaný ako 26. mája 2011. Vzhľadom k významnej ekonomickej záťaže spôsobenej rozsiahlou zneužívanie, bude počet žiadostí môžete urobiť na deň obmedzený a API sa vypne úplne 1. decembra 2011. Pre webové stránky preklady, odporúčame použiť Google Translate Element.
Díky moc za túto informáciu. Preveríme to s detailmi.
Teraz dať rýchlu odpoveď. Ako vidíme, Google ponúka alternatívnu cestu pre preklad (Google Translate Element) - budeme hľadať tam blízko.
Ďalej upozorňujeme, že v prípade, alternatívnym spôsobom (Google Translate Element) nebude stačiť, potom sa vBET bude hľadať ďalšie prekladateľské služby, ktorá umožní podporu preklade po Google vypnúť jeho API.
Takže čoskoro - my sa budeme snažiť udržať pri živote vBET:)
Ak niekto má návrhy na ďalšie prekladateľské služby, ktoré vBET Predpokladám, že podpora, potom neváhajte a miesto to. Urobíme vlastné vyhľadávanie rovnako, napriek tomu je vždy lepšie dať riešenie, požadované našimi užívateľmi:)
to je naozaj, naozaj smutné: (vbet Prosím, majte nás aktualizovaný na túto tému ....
Moin, Google oznámila API pre preklady zahŕňať: Jarné upratovanie pre niektoré z našich API - oficiálny blog Google Code (http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of- naša-apis.html)
Dôležité: Google Translate API bol oficiálne kritizovaný ako 26. mája 2011. Vzhľadom k významnej ekonomickej záťaže spôsobenej rozsiahlou zneužívanie, bude počet žiadostí môžete urobiť na deň obmedzený a API sa vypne úplne 1. decembra 2011. Pre webové stránky preklady, odporúčame použiť Google Translate Element.
Kresťanský
My už si to uvedomuje (to je dôvod, prečo sú zlúčené nite) - pozri odpoveď:
Samozrejme vás budeme informovať o stave. Ako som napísal skôr, než máme niekoľko ďalších možností na objavovanie - ako voliteľné riešenie danej Google a ďalšie preklady API.
Len som robil nejaké testy s alternatívnym riešením danej Google - Google Translate Element - a to nie je dosť pre podporu skutočne vBET funkčnosť. Predovšetkým jeho myšlienky je potrebné stavať na na stránke a preklady sa na požiadanie bez stránku znova načítať. Takže toto riešenie nebude mať k dispozícii pre zmenu URL pre rôzne jazyky a index týchto stránok (to je jasne popísaný v Google Translate Element dokumentácie, že výsledky nebudú indexované).
Hľadal som na Google Translate Element Podmienky služby zistiť, by bolo možné využiť svoje API z Google Translate Element rozsahu. Som nenašiel TOS za túto službu, a pochybujem, že ak je jeho použitie API mimo Google Translate Element by bolo možné / legálne - Google len z rozhodnutia vypnúť preklad API.
V túto chvíľu som začala hľadať alternatívne preklady API. Už mám predstavu, ako zmeniť nastavenia vBET vykonať zmeny jednoduché. Takže keď sme nájsť iné preklady technológií, ktoré budú len zmeny políčka pre podporované preklady vyberte zoznamy - takže si budete môcť vybrať prekladateľské služby pre každý jazyk zvlášť. To je myšlienka teraz. Budeme na tom pracovať a skontrolujte možnosti a obmedzenia (vrátane podmienok pre poskytovanie služieb z iných prekladov API).
Vás budeme informovať okamžite o všetkých novinkách v tejto oblasti.
Ach áno - jedna vec je zložitejšia - preklady všetkých pre všetkých. Google dal väčšine jazykov. Ostatné API nepodporujú toľko jazykov, takže niektoré kombinácie prekladov pravdepodobne zmizne. Stále ešte je treba skontrolovať s detailmi.
Ach áno - jedna vec je zložitejšia - preklady všetkých pre všetkých. Google dal väčšine jazykov. Ostatné API nepodporujú toľko jazykov, takže niektoré kombinácie prekladov pravdepodobne zmizne. Stále ešte je treba skontrolovať s detailmi.
Mate, Yahoo API - podporuje pomerne málo langauges, je "skoro" rovnako dobre ako jeden Google.
My sme sa tento rozhovor mesiac alebo dva lety;)
Mate, Yahoo API - podporuje pomerne málo langauges, je "skoro" rovnako dobre ako jeden Google.
Áno, sme sa;) Práve teraz priorít dramaticky zmenila:) Potom sa podpora iných motorov bola len malá vec, ktorá z mnohých komplikácií a dať nič koncového užívateľa, a tak sme sa pracovať na veciach, ktoré sa skutočnému zlepšeniu. Teraz podporuje ďalšie preklady API je najdôležitejšia vec pre vBET:)
Aj v prípade, ak niektoré jazyky, budú podporované iba čiastočne preklady API - v najhoršom prípade budeme len urobiť dvojaký preklad. Tj. Ak X je podporovaný ako preklad do angličtiny, ale nie Y, potom budeme z dvojitej prekladu. Samozrejme takýto prístup bude kaziť kvalitu a výkon, tak som napísal - toto je najhorší scenár. Stále ešte máme možnosť kontrolovať iné API.
Stačí skontrolovať Yahoo a nezistila žiadne API ... Len Yahoo Babelfish, čo je nástroj. Pozri tu: Yahoo! Babel Fish - preklad textov a webových stránok Translation (http://babelfish.yahoo.com/free_trans_service) - môže byť pridaný ako preklad miesto alebo preklad Vyberte Menu. Takže je to rovnaké, ako Google Translate Element. Ak sa mi niečo, prosím poslať odkaz na Yahoo preklade API.
Sme dočasne zakázané predávanie vBET licencií. Kým nebudeme mať alternatívne riešenie pre podporu prekladov nebudeme predávať viac licencií, aby som bol úprimný, s našimi užívateľmi.
Máme pol roka nájsť alternatívne riešenie, a dúfam, že budeme hľadať. Ešte v túto chvíľu času sme sa rozhodli usporiadať predajné. Budeme predávať znovu, keď vBET bude podporovať niektoré ďalšie preklady API.
MS má jednu tiež: Microsoft ® Tlmočník Tools (http://www.microsofttranslator.com/tools/)
Máte pravdu, zrejme využijeme HTTP (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff512419.aspx)
Viac informácií aj tu Microsoft ® ponúk Tlmočník Developer (http://www.microsofttranslator.com/dev/)
Naozaj dúfam, že chalani sú schopní preniesť (vynikajúci) mod k inému API čoskoro. My členovia využívajú vbet viac a viac a ja som rozhodne prilákanie nových členov (a starne členov, aby miesto), pretože jazyka zariadenia. Avšak, pretože Google dával vágny dôvod na uzatvorenie API som úprimne povedané trochu strach, že by mohli začať trestať týchto fórach používať to aj napriek tomu, ich TOS v súčasnej dobe povolenie na takéto použitie. Dokážu Ak výpis API v tak krátkej dobe tak snáď by mohli zmeniť aj TOS a nechať nás všetky s veľkým problémom.
Pretože sme sa niekoľkokrát žiadal o tom, vBET možné kúpiť hneď teraz budeme znovu predávať vBET. Pridali sme ešte jasné varovanie o kúpe stránky, aby každý, kto chcú kúpiť si je vedomý, že 01.12.2011 Google API preklad bude uzavretá a vBET nemajú v tejto chvíli alternatívny spôsob pre podporu prekladu.
Tu je vyhlásenie awailable o kúpe stránke:
VAROVANIE: Google prestane poskytovať svoje prekladateľské API 01.12.2011. Pracujeme na podporu prekladov ďalšie služby. Nájdete všetky informácie o našom postupe tu: Google vypne preklady API
Zablokovali sme predaj vBET, kým nemáme alternatívne riešenie pre preklady, ale bol žiadal, aby ku kúpe vBET tak ako tak. Sme poctiví spoločnosti a myslíme si, že predaj produktu, ktorý budúcnosti môže čoskoro skončí, aj keď zákazník dohodnúť, že licencia nie je spôsob, ako robiť biznis (mnohí používatelia nečítajú licenciu vôbec). Pretože sme boli požiadaní o to budeme znovu predávať za vBET s upozornením. Majte na pamäti - 1. decembra Google odstráni preklad API. Nemôžeme teraz povedať, koľko jazykov budú podporované po tom, alebo budeme hľadať inú alternatívu preklade API vôbec. A aby nedošlo k chybám - tu je súčasťou licencie vBET: vBET práce pomocou Google prekladateľské služby a musíte mať možnosť ju použiť. JEDNODUCHÉ Podbielski Michał vám žiadna náhrada v prípade, ak vaše fórum je blokovaný / zakázaná alebo obmedzená iným spôsobom Preklad Google služby.
Takže tam bude žiadna náhrada vôbec. Urobíme, čo bude v našich silách, pre podporu prekladov ďalšie API, ešte v tejto chvíli nemôžeme zaručiť, to bude právne možné, ani to, koľko jazykov budú podporované.
Takže ak si napriek tomu chcete kúpiť, vedomá si to prosím stačí použiť náš Kúp teraz! (Http: / / www.vbenterprisetranslator.com / purchase.php) odkaz.
Dobrý deň. O všetko ostatné, čo v tejto oblasti - možnosti a tak ďalej. Ako som napísal, Vás budeme informovať o priebehu. Práve teraz máme začiatok mesiaca, tak niektoré ďalšie úlohy bolo treba urobiť. Vedľa skutočné problémy zákazníkov, hľadanie alternatívnych riešení preklade majú najvyššiu prioritu. Všetky ostatné funkcie pre vBET nie je relevantný práve teraz.
... Preto, že Google dal vágny dôvod na uzatvorenie API som úprimne povedané trochu strach, že by mohli začať trestať týchto fórach používať to aj napriek tomu, ich TOS v súčasnej dobe povolenie na takéto použitie. Dokážu Ak výpis API v tak krátkej dobe tak snáď by mohli zmeniť aj TOS a nechať nás všetky s veľkým problémom.
Ja by som sa starať o to - Google oznámenia je jasné: API je k dispozícii len do 1. decembra 2011, teraz jediným obmedzením bude asi počet denných požiadaviek.
To je jasné a oficiálne - nič viac za sebou a nie je tam žiadny zmysel nastaviť niečo za sebou. Google bude len vypnutie API, kedykoľvek chcú, a chcú urobiť 1. decembra a všetko je už naplánované. Osobne nevidím žiadny zmysel robiť väčší neporiadok a znížiť ju žiadny dôvod. Google ako partner stratil práve teraz najviac bodov pre mnoho ľudí (len sa pozrite okolo o ľuďoch reakcií na rôznych fórach), nemá zmysel im dávať ďalšie dôvody neverí Google.
Jncocontrol
04-06-11, 06:30
Ja by som sa starať o to - Google oznámenia je jasné: API je k dispozícii len do 1. decembra 2011, teraz jediným obmedzením bude asi počet denných požiadaviek.
To je jasné a oficiálne - nič viac za sebou a nie je tam žiadny zmysel nastaviť niečo za sebou. Google bude len vypnutie API, kedykoľvek chcú, a chcú urobiť 1. decembra a všetko je už naplánované. Osobne nevidím žiadny zmysel robiť väčší neporiadok a znížiť ju žiadny dôvod. Google ako partner stratil práve teraz najviac bodov pre mnoho ľudí (len sa pozrite okolo o ľuďoch reakcií na rôznych fórach), nemá zmysel im dávať ďalšie dôvody neverí Google.
Niektorí osvietení svojho nového
http://googlecode.blogspot.com/2011/05/spring-cleaning-for-some-of-our-apis.html
UPDATE Jún 3: V dňoch, pretože sme vyhlásili neschvalování Translate API, sme mohli vidieť nadšenie a záujem vyjadrený, takže mnohí z vás, a to prostredníctvom komentárov (Verte mi, že sme si každý z nich) a inde. Som rád, že podiel, že sme usilovne pracuje na riešení vašich problémov a budú uvoľňovať aktualizovaný plán ponúkať platenej verzii Translate API. Prosím, zostaňte naladení, budeme po úplnú aktualizácii čo najskôr.
To je dobrá správa - aspoň tam ešte bude tak mať toľko prekladov. Dúfajme, že cena bude vhodné ... Každopádne sme sa z OP o ďalšie riešenie, pretože to je viac než klebety novinky.
Vďaka za akékoľvek informácie dáte:) Ak niekto niečo dodať - aj to, čo si myslíte o aktuálnej situácii - stačí napísať.
Jncocontrol
05-06-11, 12:47
To je dobrá správa - aspoň tam ešte bude tak mať toľko prekladov. Dúfajme, že cena bude vhodné ... Každopádne sme sa z OP o ďalšie riešenie, pretože to je viac než klebety novinky.
Vďaka za akékoľvek informácie dáte:) Ak niekto niečo dodať - aj to, čo si myslíte o aktuálnej situácii - stačí napísať.
Ja si nemyslím, že by mal byť problém, je Google výrobky nie sú určené pre milionára.
Michal,
Ospravedlňujeme sa za oneskorený odpoveď - bol som na dovolenke minulý týždeň.
Ja si pamätám, že WP-robot autotranslates buď pomocou Google, Yahoo alebo bablefish (k dispozícii možnosti v config), tak sa pozrite na ich realizáciu kamaráta.
S pozdravom
Martin
Vďaka - budem skúmať to. Práve teraz máme "nové nádeje" - Google tvrdí, že preklad API nebudú uzavreté, len sa zmenil na platené jeden. To je dôležité, pretože žiadna iná API dáva toľko jazykov. Stále sa budeme skúmať ďalšie možnosti, pretože teraz nie sú k dispozícii žiadne informácie o novej stratégii Google.
Bolo by skvelé, keby VBET mohli aj naďalej používať Google API spolu s možnosťou využitia druhotných Free Translator v prípade potreby. Pre mňa platí Google API by stálo za to.
Ako som písal, budeme kontrolovať aj iné možnosti. Vždy sa môžete použiť Google pre niektoré preklady nie sú podporované ďalšie a ďalšie služby, kde môžete mať zadarmo. To je miesto, kde budeme ísť.
Ďalší nápad, ako zvládnuť ďalšie preklady API je jednoduché pridať parameter, kde sa môžete rozhodnúť, chcete mať všetko v preklade Google, alebo inými API, kde je to možné.
Takéto riešenie bude aj naďalej umožní, aby využili všetkých jazykov a z nižších nákladov (Google Translation API bude vyplatená). Tiež konfigurácie bude triviálne - stačí len jeden parameter. A pre tých, ktorí by sa chceli vybrať konkrétne prekladateľské služby (preklad, keď niektorí budú mať viac ako 2 voľby), budeme mať jednoduchú php pole s mapovaním preklad poskytovateľa. Tam, kde bude možné použiť viac ako 1 poskytovateľa iný ako Google budeme Poznámka: Tento komentár v PHP. Takže si môžete otvoriť konfiguračný súbor tam uvidíte, čo musí byť preložené do Google (žiadne iné poskytovateľa týchto jazykov), a to, čo bude preložený do iného poskytovateľa - ktorý z nich, a čo ešte podporuje konkrétne preklad. Proste pre každý jazyk bude mapa, kde kľúčom bude kód jazyka a hodnota bude poskytovateľa.
Kto sa nestará o detaily len chcete mať lacnejšie preklady - stačí zapnúť jednou z možností. Kto chce informácie a podrobne voľby zmenia len jedného reťazca k inému v príslušnej tabuľke s PHP.
To je skutočná myšlienka, ako pridať podporu pre ďalšie preklady API.
Akékoľvek pripomienky ocenil:)
MS má jednu tiež: Microsoft ® Tlmočník Tools (http://www.microsofttranslator.com/tools/)
Vyzerá to ako skvelá alternatíva. Ako to vidím ja je 35 podporovaných jazykov. A zdá sa, že všetky pre všetky preklady. Budú musieť pozrieť bližšie - aj v oblasti poskytovania služieb.
Michal,
Ospravedlňujeme sa za oneskorený odpoveď - bol som na dovolenke minulý týždeň.
Ja si pamätám, že WP-robot autotranslates buď pomocou Google, Yahoo alebo bablefish (k dispozícii možnosti v config), tak sa pozrite na ich realizáciu kamaráta.
S pozdravom
Martin
Áno, som našiel informáciu, že WP-robot môže používať Yahoo bablefish (to je jedno riešenie) pre preklad. Som poznámku o tom vo svojich pracoviskách na tento problém a ja to viac skúmať. Ak máte akékoľvek ďalšie informácie v tejto oblasti, uveďte, prosím, tu alebo PM. Vďaka:)
Bolo by skvelé, keby VBET mohli aj naďalej používať Google API spolu s možnosťou využitia druhotných Free Translator v prípade potreby. Pre mňa platí Google API by stálo za to.
Nájdete tu:
To sa zdá byť výbornou alternatívou. Ešte musíme skontrolovať licenciu podrobnosti. Je to zadarmo, ale tam je nejaká zmienka o ďalší kontakt s nimi, a tak sme sa nadviazať kontakt a objasní, bude možné využiť Microsoft API zadarmo s vBET ako adaptér vrstva.
Práve sme sa poslať mail s niekoľkými otázky na mail adresu, ktorú Microsoft na Microsoft preklade strane API. Skontrolovali sme povolenia a nezistila žiadne obmedzenie, ale chceme byť istí, že sme sa díval na správnom mieste a nie niečo unikne. Takže v tejto chvíli čakáme na upresnenie bude povolené používať Microsoft Preklad API vBET.
Budeme vás informovať:)
Už máme riešenie, ako podporiť ďalšie prekladateľské služby, a ako s ňou zaobchádzať, aj keď niektoré služby nemusia prekladať všetko do všetkých jazykov.
V túto chvíľu sme práve dokončili kódovanie, a začneme testovať dnes / zajtra. To bude testované iba s Google teraz, ale keď to bude testovaný a funguje, potom pridanie nových služieb bude pomerne jednoduché - stačí len nové triedy so 4 metódy.
Skutočné riešenie stále predpokladá, že rozpoznávanie jazyka v prípade zapnutia bude pracovať iba s Google, ale ak to bude nutné, a ďalšie API poskytne túto možnosť budeme rozširovať aj túto oblasť.
Stále čakáme na odpoveď od spoločnosti Microsoft o možnosť využitia ich prekladu API vBET. Ako som napísal skôr, než sme našli bez obmedzenia ich podmienky služby, ale chceme si byť istí. Ak sa budú nejaké obmedzenia, potom budeme uvažovať o nejaké riešenie. , Ako je napr súbor s Microsoft Translation použitie API zadarmo - stačí nahrať na zvyšok vBET a darí sa jej. Alebo tak nejako - uvidíme. Najprv je potrebné odpovedať od spoločnosti Microsoft Preklad API veci:)
Nový kód už osvedčené a funkčné. V tejto chvíli sme schopní pridať podporu pre ďalšie prekladateľské služby v pomerne jednoduchým spôsobom. Budeme vás informovať, ak budeme mať realizované alternatívne riešenie:)
Môžem potvrdiť, oficiálne: Máme riešenie pre podporu alternatívnych Preklad API.
V tejto chvíli sme už funkčné riešenie, ktoré používa Microsoft preklad API (ešte nejaké malé problémy s niektorými špeciálnymi znakmi, ale bude to vyriešené).
Keď sme sa zatvoriť všetky malé problémy a vyskúšať tak, že bude zahrnutý do ďalšej verzie:)
Testovali sme preklady zo strany spoločnosti Microsoft na fóre, blog, CMS, RSS kanál, RSS kanály, blog a archív. To je v poriadku:) Máme tiež už konfigurácie pridané, tak rýchlo ďalšie verzie vBET bude podporovať iné preklady API! :)
V tejto chvíli máme len pár maličkostí, ako je - ako dlho môžeme vyrovnávacej Microsoft preklady. Ako by mali byť uvedené úvery (logo, len text). A tak ďalej. Takže sme naozaj blízko k ďalšej verzie:)
Všetci naši zákazníci môžu pokojne spať máme alternatívu, aj keď Google bude vyplatená, budete môcť využiť bezplatné API. Teraz je jedinou alternatívou Microsoft, ale môžeme ľahko pridávať nové API, ako to bude potrebné. Urobili sme všeobecnejšie riešenie, ktoré nám umožní ľahko pridať:)
Čítala som celú TOS od spoločnosti Microsoft Preklad API (http://www.microsofttranslator.com/dev/tou/) a nájdené žiadne obmedzenia na caching výsledkov. Možno, že niečo unikne. Má niekto našiel niečo o medzipamäte možnosti Microsoft preklad API?
Skvelá správa chlapci. Dobrá práce:)
Je možné, že bude beta verzia dnes. Náš kód pre podporu prekladov Microsoft je kompletný a testované. Teraz sme len kontrola jedna vec mimo túto oblasť.
Aký je súčasný stav integrácie preklad Microsoft? Súhlasí s aktuálnou verziou Microsoft prekladov VBET možné použiť?
V tejto chvíli je vBET už integrovaný s prekladom Microsoft. V tejto chvíli už môžete použiť vBET s Microsoft Preklad API pod vBET4.x. To ešte nie je implementovaná pre vBET verzie 3.x - takže môžete ju použiť ešte s vBulletin 3.x, ale môžete s vBulletin 4.x:) budeme samozrejme pridať aj Microsoft Preklad rozhrania API pre vBET 3.x
Platená verzia Google Translate API teraz otvorený pre obchod - oficiálny blog Google Code (http://googlecode.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html)
Stredu 24.srpen 2011
Platená verzia Google Translate API teraz otvorený pre obchod
Jeff Chin, Product Manager
Späť v máji sme vyhlásili odmietanie voľného Translate API v1. Dnes sme sa zavádza platené verzie Google Translate API pre podnikanie a komerčných softvérových vývojárov. Google Translate API poskytuje programové rozhranie pre prístup k Google najnovšiu technológiu automatického prekladu. Táto API podporuje preklady medzi 50 + jazykov (viac ako 2500 jazykových párov) a je možné vďaka cloud infraštruktúry Google a rozsiahle algoritmov strojového učenia.
Platenej verzie Translate API odstraňuje mnoho obmedzenia použitia predchádzajúcej verzie a teraz je možné použiť v komerčných produktoch. Náklady na preklady 20 dolárov za milión (M) znakov textu prekladať (alebo približne $ 0.05/page za predpokladu, že 500 slov / strana). Môžete sa zaregistrovať on-line cez konzolu API pre použitie až do 50 m znakov / mesiac.
Vývojári, ktorí vytvorili projekty, v Console API a začal používať Translate API V2 pred dnešným budú aj naďalej dostávať zdvorilosť limitu 100K znakov / deň až do 01.12.2011 alebo do umožňujú účtovania pre svoje projekty.
Pre akademické používateľov, budeme aj naďalej ponúkať voľný prístup k Google Translate API pre výskum prostredníctvom nášho programu výskumu na vysokých školách pre Google Translate. Pre webové stránky preklady, odporúčame použiť webové stránky Google Translator gadget, ktorý bude aj naďalej voľne k použitiu na všetkých webových stránkach. Navyše, Google Translate, Prekladateľ Toolkit, mobilné aplikácie pre prekladanie ****** a Android, a preklad do funkcie Chrome, Gmail, atď naďalej k dispozícii všetkým užívateľom zdarma.
Jeff Chin je Product Manager pre Google Translate. Zakaždým, keď cestuje, Jeff má učenia a snaží sa hovoriť miestnym jazykom, a nájsť kvalitné miestne reštaurácie a jesť.
Vďaka za túto informáciu. Budeme kontrolovať, aké zmeny treba robiť v vBET kód pre ďalšie vydanie.
Vezmite prosím na vedomie, že vBET už podporuje Microsoft preklade API, ktoré je teraz zadarmo a podporuje 35 jazykov. Takže môžete použiť len voľný preklad, ak chcete, len hradené z Google, alebo mix a používať zadarmo, ak je to možné a platí tam, kde nie je.
Aj túto situáciu prešetriť, a to je veľmi jednoduché:
Môžeme použiť rovnaké heslo.
Still - tam je informácia, že niektoré obmedzenia sú rôzne, takže je možné ho použiť s lepším výkonom (dlhšia žiadostí, viac otázok v jednom požiadavke). Tak sme sa tam a skontrolovať všetko:)
Dobrou správou je, že teraz to bude dovolené ukladať výsledky Google - takže nebudete musieť platiť znovu a znovu na rovnakom prekladu. Budeme musieť zmeniť predvolené nastavenia pre vBET čistenie vyrovnávacej pamäte, a tiež popis niektorých vBET parametrov. Viem, že to bolo plánované vydať vBET3.x teraz, ale bude to jednoduchšie a rýchlejšie zmeny zahrnúť do vBET4.x prvý, ktorý je už pripravený na mnoho preklad API. Budeme jednoducho použiť ako "ďalšie" Preklad API dáva možnosť využiť prvú Google API (bez jedného), kým nezmizne 1. decembra a potom jednoducho prepnúť na v2 len zmenou jednej vBET parameter.
Dobrou správou tiež je, že ceny sa zdá byť celkom reálna 20 dolárov na 1 milión znakov. Nemožno povedať, koľko znakov bude po dobu jedného fóra, ale stále sa zdá, že je celkom OK. Mimochodom - už bez podpory spoločnosti Microsoft Preklad API. Takže tam je vždy alternatívou mať lacnejšie, a vôbec slobodné, ak len jazyky podporované spoločnosťou Microsoft Preklad API budú použité.
My si stále nie ste istí robí a ako Google bude účtovať za Detekcia jazyka - je to tiež sa počítal ako preklad, alebo to bude zadarmo. Ale my sme sa v téme a my sa rýchlo reagovať na zmeny:)
Pretože Google Translation API v2, budeme sa malá zmena v licencii vBET - je to naozaj kozmetické - len addinng nový odkaz na Google Translation API v2 Podmienky služby. A po V1 bude uzatvorený budeme odstrániť odkaz z prevodu TOS Googlr API v1. Nič sa nezmenilo v vBET pravidlá používania - stačí claning odkazy na Google licencie:)
Bude Google API v2 byť k dispozícii užívateľom 3.x? Tiež to bude prepustený ako záplata, takže nemáme upgrade celého vBET inštalácii? Ak nie, môže ručný montážny návod je k dispozícii? Tiež bude jednoduché integrovať Microsoft API?
Tiež, aké by bolo jednoduchý spôsob, ako zistiť, koľko znakov sa v súčasnej dobe stále prekladať? Začínam o 4 GB cache za den, a ak predpokladáme, že 40% (1,6 gb) je pôvodný text, to by znamenalo, že Google je prekladať 1,6 miliardy znakov pre mňa?
Keby to tak bolo, potom by nemala byť venovaná API voľba!
Bude Google API v2 byť k dispozícii užívateľom 3.x? Tiež to bude prepustený ako záplata, takže nemáme upgrade celého vBET inštalácii? Ak nie, môže ručný montážny návod je k dispozícii? Tiež bude jednoduché integrovať Microsoft API?
Samozrejme vBET3.x bude podporovať Microsoft a Google API Preklad Preklad API V2:) vBET4.x bol len prvý s Microsoft Preklad API a preto bolo veľmi ľahké pridať tu Google Translation API v2 (ako sme popísali vyššie - je teraz vBET jednoducho pridať podporu pre nový preklad API:)). vBET 3.x budú mať všetky tieto zmeny, ako Google Translation API V1 bude uzavretý. Pamätáme si, o našich 3.x užívatelia:)
Tiež, aké by bolo jednoduchý spôsob, ako zistiť, koľko znakov sa v súčasnej dobe stále prekladať? Začínam o 4 GB cache za den, a ak predpokladáme, že 40% (1,6 gb) je pôvodný text, to by znamenalo, že Google je prekladať 1,6 miliardy znakov pre mňa?
Keby to tak bolo, potom by nemala byť venovaná API voľba!
To je možné vďaka Google - v Ovládacích paneloch Google vidíte, koľko znakov bol preložený (história graf), tiež môžete nastaviť, že limity. Takže nebudeme duplikovať v vBET:
1. To je už v Google
2. Malo by to negatívny dopad na výkon tohto na strane servera
Môžete získať správy pre Google API V1, V2 alebo len?
Znie to, akoby som sa prechod na Microsoft API, bol som v pláne robiť zmeny ručne, ale teraz budem čakať, až na novú verziu / patch vyjde tak, že to robí správne.
Prezerám si dokumentáciu spoločnosti Microsoft a vyzerá to, že podporujú rozpoznávanie jazyka, to znamená, že vbet bude tiež podporovať rozpoznávanie jazyka prostredníctvom Microsoft API?
Edit: som implementoval Microsoft API a zdá sa, že práce (nebola veľká zmena, len som musel zmeniť functions.php), ale preklady sú oveľa horšie ako tie od Google sa zdá: (tiež vyzerá to, že ich detekcia nedáva skóre, takže to je prúser. Free je dobrá, aj keď!
Správy sú dostupné iba pre Google Translation API v2. Pre V1 nie sú a to API bude ukončený 01.12.2011, a preto nemá zmysel robiť niečo v tejto oblasti.
V tomto okamihu detekcie jazyka je podporovaná len Google Translation API (stánok verzia). Môžeme pridať aj podporu pre Microsoft - sme sa to ešte, pretože vidíme, niektoré problémy tu. Microsoft Preklad API podporuje menej jazykov, takže ak budete mať zapnutý viacerých jazykoch (ktoré podporuje len Google), potom Microsoft preklad API nebude schopný rozpoznať jazyk. Takže inými slovami - môžeme pridať podporu pre Microsoft preklad detekciu jazyka API, ale môžete ju použiť iba pri použití iba podporovaných jazykov pre Microsoft. Ak používate viac ako jeden jazyk, Google, musí byť, inak nebude fungovať detekcia pre jazyky nie sú podporované spoločnosťou Microsoft. To je dôvod, prečo sme sa pridať od začiatku - to komplikuje konfiguráciu. Samozrejme, teraz sme si uvedomili, že mnoho zákazníkov sa bude držať len na voľné preklady takže bude pridaná podpora pre detekciu jazyka Microsoft.
Neexistuje žiadny spech tu - tak dlho, ako Google Translation API v1 pracuje stále môžete mať zadarmo zisťovanie jazyka. Takže najprv pôjdeme na nové vydanie vBET3.x a pridať tam podporu pre ďalšie preklady API. Potom budeme zadok podporu pre detekciu jazyka Microsoft.
Poznámka: V tejto chvíli v vBET4.x môžete použiť Microsoft na preklady a voľný preklad Google API v1 pre detekciu. Takže nemusíte čakať s prepínaním. Detekcia jazyka pracuje samostatne - bez ohľadu na nastavenie, ktoré ste pre preklad.
Ďalej upozorňujeme, že Microsoft Preklad API je oveľa mladší, takže sa vyvíja veľa. Google preklady neboli tak dobré, ako sa od začiatku. Mimochodom - vBET vám dáva možnosť využiť zadarmo alebo platené preklady. Taktiež by sme veľmi radi, ak Google nezmení ich API platil jedného ... Čo je teraz dôležité - prijať! :)
Wow, vyzerá ako Microsoft podporuje 37 jazykov vzhľadom k tomu, Google podporuje 53 -, je to tak?
Máte pravdu, že Microsoft API nezdá byť tak rafinované ako Google.
Práve teraz som pomocou API takto:
Ale ak je kódovaný \\ n, \\ r alebo \\ t v texte, zdá sa, že API jačí na vás. Čo je to najbezpečnejší spôsob, ako kódovať $ text? Práve teraz robím:
str_ireplace (array ('% 0D ","% 0A', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);
ale to sa nezdá byť dosť na vrchole urlencode. Google URL API bolo elegantnejšie, pretože sme nemuseli starať o citáty, a to buď.
Máte vBulletin 4.x? vBET 4.x už podporuje Microsoft preklade a nemusíte robiť žiadne zmeny v kóde.
vBET3.x podporí v budúcom vydaní. A naozaj v Microsoft Preklad API musíme koláč starať o niektoré špeciálne znaky - to je časť kódu vBET4.x formy manipulácie Microsoft Preklad API:
$translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);
Nie, ja používam 3.8, takže budem musieť počkať a uvidíme:)
Dokonca sa, že náhradné som stále problémy na text, ktorý obsahuje citácie. Avšak, pre väčšinu strán, všetko funguje.
Dúfam, že Microsoft pridáva podporu pre viac jazykov!
Nie, ja používam 3.8, takže budem musieť počkať a uvidíme:)
Dokonca sa, že náhradné som stále problémy na text, ktorý obsahuje citácie. Avšak, pre väčšinu strán, všetko funguje.
Dúfam, že Microsoft pridáva podporu pre viac jazykov!
Nové vBET3.x verzia by mala byť v tomto mesiaci:) V vBET4.x sa už pracuje od nejakého času, takže chýb by už mali byť vyriešené. Každopádne to bude vydaný ako beta verzia prvý, pretože množstvo zmien.
Znie to dobre!
V súčasnej dobe, sa mi zdá, že pevné problém s prekladateľom Microsoft. Ukázalo sa, že% 22 (kódovanie úvodzoviek) v URL naskrutkovať to tak, ja som len odstrániť úplne.
Napríklad,
Si bude sťažovať na citácie, ale
funguje:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):