PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hata sonra yükleme 4.3.0

Schmike
10-05-11, 15:11
4.3.0 için dosyaların yüklendiği ve aşağıdaki hata var:

Ölümcül hata: / home / <folder> / public_html / testvb / forum / / class_bootstrap.php (103) undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 Çağrısı (): eval () 'd code on line 5

Ben son dosyaları yüklemeden önce aktif bir v4.2.3 çalışan var. Ben herhangi bir yükseltme yönergelerini bulmak için başaramadı. Ben sadece upload ve önceki sürümü dosyaları üzerine olduğunu varsayıyorum?

kamilkurczak
10-05-11, 18:35
-upload klasöründen product.xml dosyasını güncelleştirmek? Değilse - admincp yükleyin.

Neden? Bu sürümde bu fonksiyonu (vbet_global_bootstrap_init_start2 ()), ama hala eski xml dosyası kullanıyorsanız, çünkü bu işlev için bir başvuru olduğunu.

Bu yüzden, lütfen upload klasöründen yeni xml dosya upload

Schmike
11-05-11, 02:16
Admincp için aynı hata olur. Yeni xml dosyasını yüklemeden önce bu admincp düzeltmek için ne yapabilirim?

kamilkurczak
11-05-11, 07:18
Eğer admincp bu hata varsa size kanca sistemi devre dışı bırakmanız gerekir.
sadece:
1. vBulletin config.php dosyasını açmak ve düzenlemek
2. bulmak
<?php
3. Bu satırdan sonra yapıştırın:

define('DISABLE_HOOKS', true);
4. dosyayı kaydedin.

Şimdi tüm kanca devre dışı bırakmış ve sizin adminp kullanabilirsiniz.

Schmike
11-05-11, 14:59
Yükseltilmiş almak için yönetin.

Teşekkür ederiz.

kamilkurczak
11-05-11, 19:02
Lütfen onay için teşekkürler - I sorun giderme bölümüne bu parçacığı hareket edecek

cesarica
14-05-11, 00:59
Aynı sorun burada.

i çözmek kullandı:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html

kamilkurczak
14-05-11, 14:16
ve şimdi çözüldü?

cesarica
14-05-11, 17:46
Evet, çözüldü
VB 4.1.3

1) YÜKLE klasördeki tüm dosyaları yükleme
ve sunucu XML yükleme, ithalat ve daha ve sunucudan ürün üzerine yazmak

2) Bundan sonra ben hata mesajı vardı:
Ölümcül hata: / home / <folder> / public_html / testvb / forum / / class_bootstrap.php (103) undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 Çağrısı (): eval () 'd code on line 5

2) Ben kanca devre dışı bırakmak için:

4) Ben bu kullanılan
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html

5) kontrol edin ve eski / yeni bayraklar ve yeni seçenekler düzeltmek

kamilkurczak
15-05-11, 11:23
onay için teşekkürler:)

meto
15-05-11, 23:20
Evet, çözüldü
VB 4.1.3

1) YÜKLE klasördeki tüm dosyaları yükleme
ve sunucu XML yükleme, ithalat ve daha ve sunucudan ürün üzerine yazmak

2) Bundan sonra ben hata mesajı vardı:

2) Ben kanca devre dışı bırakmak için:

4) Ben bu kullanılan

5) kontrol edin ve eski / yeni bayraklar ve yeni seçenekler düzeltmek

BB ya da herhangi bir eklenti bakım yaparken iyi uygulama devre dışı bırakmak için ilk kanca. Config.php bu hatları ve onları dışarı yorum ya;)

webmastersite
18-05-11, 18:08
I am kamil göndermek aynı sorun vardı. Ben kanca oluşturmak için çalıştı ama çalıştı vermedi.
Düzenleme: i xml dosya reupload kez çözüldü. Her nasılsa, ilk yükleme çalıştı vermedi.

kamilkurczak
18-05-11, 20:31
çözüldü cofirm.? Sitenizde ve çeviri iyi çalışıyor.
Hala iyi değilse, lütfen bu konu ile yeni bir konu açmak

Teşekkürler

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1