Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hata sonra yükleme 4.3.0
4.3.0 için dosyaların yüklendiği ve aşağıdaki hata var:
Ölümcül hata: / home / <folder> / public_html / testvb / forum / / class_bootstrap.php (103) undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 Çağrısı (): eval () 'd code on line 5
Ben son dosyaları yüklemeden önce aktif bir v4.2.3 çalışan var. Ben herhangi bir yükseltme yönergelerini bulmak için başaramadı. Ben sadece upload ve önceki sürümü dosyaları üzerine olduğunu varsayıyorum?
kamilkurczak
10-05-11, 18:35
-upload klasöründen product.xml dosyasını güncelleştirmek? Değilse - admincp yükleyin.
Neden? Bu sürümde bu fonksiyonu (vbet_global_bootstrap_init_start2 ()), ama hala eski xml dosyası kullanıyorsanız, çünkü bu işlev için bir başvuru olduğunu.
Bu yüzden, lütfen upload klasöründen yeni xml dosya upload
Admincp için aynı hata olur. Yeni xml dosyasını yüklemeden önce bu admincp düzeltmek için ne yapabilirim?
kamilkurczak
11-05-11, 07:18
Eğer admincp bu hata varsa size kanca sistemi devre dışı bırakmanız gerekir.
sadece:
1. vBulletin config.php dosyasını açmak ve düzenlemek
2. bulmak
<?php
3. Bu satırdan sonra yapıştırın:
define('DISABLE_HOOKS', true);
4. dosyayı kaydedin.
Şimdi tüm kanca devre dışı bırakmış ve sizin adminp kullanabilirsiniz.
Yükseltilmiş almak için yönetin.
Teşekkür ederiz.
kamilkurczak
11-05-11, 19:02
Lütfen onay için teşekkürler - I sorun giderme bölümüne bu parçacığı hareket edecek
Aynı sorun burada.
i çözmek kullandı:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
kamilkurczak
14-05-11, 14:16
ve şimdi çözüldü?
Evet, çözüldü
VB 4.1.3
1) YÜKLE klasördeki tüm dosyaları yükleme
ve sunucu XML yükleme, ithalat ve daha ve sunucudan ürün üzerine yazmak
2) Bundan sonra ben hata mesajı vardı:
Ölümcül hata: / home / <folder> / public_html / testvb / forum / / class_bootstrap.php (103) undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 Çağrısı (): eval () 'd code on line 5
2) Ben kanca devre dışı bırakmak için:
4) Ben bu kullanılan
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
5) kontrol edin ve eski / yeni bayraklar ve yeni seçenekler düzeltmek
kamilkurczak
15-05-11, 11:23
onay için teşekkürler:)
Evet, çözüldü
VB 4.1.3
1) YÜKLE klasördeki tüm dosyaları yükleme
ve sunucu XML yükleme, ithalat ve daha ve sunucudan ürün üzerine yazmak
2) Bundan sonra ben hata mesajı vardı:
2) Ben kanca devre dışı bırakmak için:
4) Ben bu kullanılan
5) kontrol edin ve eski / yeni bayraklar ve yeni seçenekler düzeltmek
BB ya da herhangi bir eklenti bakım yaparken iyi uygulama devre dışı bırakmak için ilk kanca. Config.php bu hatları ve onları dışarı yorum ya;)
webmastersite
18-05-11, 18:08
I am kamil göndermek aynı sorun vardı. Ben kanca oluşturmak için çalıştı ama çalıştı vermedi.
Düzenleme: i xml dosya reupload kez çözüldü. Her nasılsa, ilk yükleme çalıştı vermedi.
kamilkurczak
18-05-11, 20:31
çözüldü cofirm.? Sitenizde ve çeviri iyi çalışıyor.
Hala iyi değilse, lütfen bu konu ile yeni bir konu açmak
Teşekkürler
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):