Teljes verzió megtekintése: Megoldott Hiba feltöltés után 4.3.0
Én feltöltötte a fájlokat a 4.3.0 és megkapta a következő hibaüzenet:
Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / home / <mappa> / public_html / testvb / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 5
Nekem van egy aktív v4.2.3 fut, mielőtt feltölteni a legfrissebb fájlokat. Én nem sikerült találni frissítési utasításokat. Feltételezem, hogy tudom csak feltölteni, és felülírja a fájlokat az előző verzió?
kamilkurczak
10-05-11, 18:35
nem frissíti product.xml fájl nem-nem-upload mappát? Ha nem - töltse fel az Ön admincp.
Miért? mert ez a verzió nem használhatja ezt a funkciót (vbet_global_bootstrap_init_start2 ()), de ha továbbra is használhatja a régi. xml file - van egy utalás erre a funkcióra.
Tehát, kérem - töltsd új. Xml fájlt nem-nem-upload mappát
Ugyanaz a hiba történik a admincp. Mit tehetek, hogy erősít ez a admincp feltöltés előtt az új xml fájlt?
kamilkurczak
11-05-11, 07:18
Ha ez a hiba admincp - meg kell tiltani a horog rendszer.
csak:
1. megnyitásához és szerkesztéséhez vBulletin config.php file
2. talál
<?php
3. beillesztés után ezt a sort:
define('DISABLE_HOOKS', true);
4. fájl mentése.
Most már minden horgot a fogyatékkal élők és tudod használni a adminp.
Sikerül is korszerűsítik.
Köszönöm.
kamilkurczak
11-05-11, 19:02
köszönöm a megerősítést - fogok mozogni ezen szálra szűkíthető a hibaelhárítási részt
Ugyanaz a probléma.
i használta ezt megoldani:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
kamilkurczak
14-05-11, 14:16
és most is megoldható?
Igen a megoldandó
VB 4.1.3
1) feltölteni az összes fájlt UPLOAD mappában
és töltsd XML szerver, és mint a behozatali és felülírni a termék a szerverről
2) után, hogy volt hibaüzenet jelenik meg:
Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / home / <mappa> / public_html / testvb / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 5
2) I disable hook:
4) Én is ezt:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
5) ellenőrizze, és helyes a régi / új flag és új lehetőségek
kamilkurczak
15-05-11, 11:23
köszönöm a megerősítést:)
Igen a megoldandó
VB 4.1.3
1) feltölteni az összes fájlt UPLOAD mappában
és töltsd XML szerver, és mint a behozatali és felülírni a termék a szerverről
2) után, hogy volt hibaüzenet jelenik meg:
2) I disable hook:
4) Én is ezt:
5) ellenőrizze, és helyes a régi / új flag és új lehetőségek
Ez jó gyakorlat mindeközben karbantartás BB vagy plugin - disable horog először. Csak ezeket a sorokat a config.php és kommentálják őket, vagy sem;)
webmastersite
18-05-11, 18:08
Volt ugyanez a probléma elküldöm Önnek pm Kamil. Próbáltam létrehozni horog, de nem működött.
Edit: Ez megoldható, ha i reupload az xml fájlt. Valahogy nem dolgozott első feltöltés.
kamilkurczak
18-05-11, 20:31
tudod cofirm, hogy megoldódott már? Voltam a helyszínen és fordítási munkák jó.
Ha még mindig nem jó - kérjük, nyissa meg az új téma ezzel a kérdéssel
Köszönöm
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):