Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Klaida po įkelti 4.3.0
Aš įkėlėte failus 4.3.0 ir gavo tokį klaidos:
Fatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / home / <folder> / public_html / testvb / forumai / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd kodą eilutėje 5
Aš aktyviai v4.2.3 veikia, kol aš įkelti naujausius failus. Aš nesugebėjo rasti jokių nurodymų atnaujinimo. Aš manau, kad galiu tiesiog nusiųsti ją ir perrašyti failus ankstesnės versijos?
kamilkurczak
10-05-11, 18:35
tu atnaujinti product.xml padaryti ne įkėlimo aplanko failą iš? Jei ne - įkelti savo admincp.
Kodėl? , nes šioje versijoje mes ne naudoti šią funkciją (vbet_global_bootstrap_init_start2 ()), bet jei jūs vis dar naudoja senas xml failas yra nuoroda į šią funkciją.
Taigi, prašome - padaryti ne įkelti aplanką įkelti naują XML failą iš.
Pati klaida įvyksta admincp. Ką aš galiu padaryti, kad išspręsti šią admincp prieš įkelti naują XML failą?
kamilkurczak
11-05-11, 07:18
Jei turite šio admincp klaida - jums reikia išjungti kablys sistema.
tiesiog:
1. atidaryti ir redaguoti vBulletin config.php failą
2. rasti
<?php
3. pasta po šią eilutę:
define('DISABLE_HOOKS', true);
4. išsaugoti failą.
Dabar jūs turite visas kabliai išjungta ir jūs galite naudoti savo adminp.
Pavyks gauti ji modernizuotos.
Ačiū.
kamilkurczak
11-05-11, 19:02
ačiū už jūsų patvirtinimo - I bus perkelti šią temą į skyrių "Trikčių diagnostika
Čia ta pačia problema.
aš tai išspręsti:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
kamilkurczak
14-05-11, 14:16
ir dabar yra išspręsti?
Taip jos išspręsti
VB 4.1.3
1) įkelti visus failus iš PERDAVIMAS aplanką
ir įkelkite XML serverio, nei importo ir perrašyti iš serverio produktas
2) po to i klaidos pranešimą:
Fatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / home / <folder> / public_html / testvb / forumai / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd kodą eilutėje 5
2) Aš išjungti kablys:
4) aš:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1283-new-installation-error.html
5) patikrinti ir ištaisyti senas / naujas vėliavas ir naujų galimybių
kamilkurczak
15-05-11, 11:23
ačiū už jūsų patvirtinimo:)
Taip jos išspręsti
VB 4.1.3
1) įkelti visus failus iš PERDAVIMAS aplanką
ir įkelkite XML serverio, nei importo ir perrašyti iš serverio produktas
2) po to i klaidos pranešimą:
2) Aš išjungti kablys:
4) aš:
5) patikrinti ir ištaisyti senas / naujas vėliavas ir naujų galimybių
Tai gera praktika, atliekame techninę priežiūrą vB arba bet įskiepių - išjungti kabliai pirmą. Tiesiog tas config.php linijas ir komentuoti juos, ar ne;)
webmastersite
18-05-11, 18:08
Aš turėjau tą pačią problemą ir aš jus siunčiu pm Kamil. Aš bandė sukurti kablys, bet ne dirbo.
Redaguoti: išspręsta, kai aš Reupload xml failo. Kažkaip ji neveikė pirmuoju įkelti.
kamilkurczak
18-05-11, 20:31
galite cofirm, kad ji yra išspręsti dabar? Aš buvau jūsų svetainėje ir vertimo veikia gerai.
Jei vis dar nėra gerai - šiuo klausimu prašome atidaryti naują temą
Ačiū
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):