PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Göz ardı deyişle forum başlıkları için filtre

Schmike
05-02-11, 13:51
misc içinde göz ardı deyişle forum başlığı ve ana forum liste filtre değildir. i benim göz ardı listesinde eklendikten sonra "PFK" kısaltması, bazı şeker çince tercüme edilmektedir.

Youngster
05-02-11, 19:16
raporlama sayesinde en kısa sürede kontrol etmek ve en kısa sürede tekrar geri vermek olacak.

Schmike
06-02-11, 08:53
gerekli midir bizim için filtre bizim etki alanı adı nedir? bir kere ben bunu alıyorum. [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
Merhaba,
Schmike, bize daha fazla bilgi vermek url web siteniz, kaynak ve biz bunun için bakacağız.

w tags biz yalnzca yazılan yazılar ve başlıklar

notranslate html bir şeyler yapmak istiyorsanız, kullanmanız gerekir özellik olarak discribted

Schmike
07-02-11, 16:24
etkilenen bir tablo forumdur.

Ekledik benim forum başlıkları düzenleme.

göz ardı metni güncellemek için tarama çalışırken, muhtemelen bu içerebilir.

Youngster
08-02-11, 11:14
Yani bu sorun giderilmiştir ya da değil?

Schmike
08-02-11, 11:23
Evet. Bu sabit bulunuyor.

Youngster
08-02-11, 13:37
doğrulanması için teşekkür ederiz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1