PDA

مشاهده نسخه کامل : حل کلمات نادیده گرفته شده برای هدر انجمن نمی فیلتر

Schmike
05-02-11, 13:51
نادیده گرفته عبارت مجموعه در قسمت misc در هدر انجمن فهرست انجمن تالار اصلی فیلتر شده است. مخفف "PFK" که به بعضی از آب نبات به زبان چینی ترجمه شده پس از من آن را در لیست نادیده گرفته شده من اضافه شده.

Youngster
05-02-11, 19:16
برای گزارش آن ، ما آن را به زودی بررسی و به پخش در اسرع وقت.

Schmike
06-02-11, 08:53
لازم است برای ما برای فیلتر کردن نام دامنه ما؟ هنگامی که من انجام این کار، من [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
سلام ،
Schmike ما جزئیات بیشتر به من بدهید ، آدرس وب سایت شما ، منبع و ما برای آن نگاه کنید.

تگ های عرض ما فقط استفاده در پست و در عنوان پست

اگر شما می خواهید برای انجام کاری در HTML با notranslate شما باید استفاده کنید discribted در ویژگی های

Schmike
07-02-11, 16:24
جدول تحت تاثیر انجمن است.

من اضافه کردیم با ویرایش عنوان های انجمن من.

احتمالا می توانید این در زمانی که در حال اجرا خزیدن برای به روز رسانی متن نادیده گرفته شود.

Youngster
08-02-11, 11:14
به طوری که ثابت مشکل است یا نه؟

Schmike
08-02-11, 11:23
بله. این ثابت شده است.

Youngster
08-02-11, 13:37
برای تایید متشکریم.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1