КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Ігнаруецца слова не фільтруецца для форуму загалоўкаў

Schmike
05-02-11, 13:51
ігнаруюць словы усталяваны ў разное не фільтруецца ў загалоўку форуму і асноўны спіс форуму. абрэвіятура "ПФК" перакладаецца на цукеркі ў кітайскім пасля таго як я дадаў яго ў маім спісе ігнаруюцца.

Youngster
05-02-11, 19:16
Дзякуй за паведамленне, мы праверым ў бліжэйшы час і вярнуць паўтор як мага хутчэй.

Schmike
06-02-11, 08:53
гэта неабходна нам для фільтрацыі імя нашага дамена? як толькі я гэта зраблю, я атрымліваю [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
Прывітанне,
Schmike даць нам больш падрабязнай інфармацыі, спасылка на ваш сайт, крыніцай, і мы будзем шукаць.

w тэгі мы выкарыстоўваем толькі пасад і пасад у

калі вы хочаце зрабіць што-то ў HTML з notranslate Вы павінны выкарыстоўваць discribted ў асаблівасцях

Schmike
07-02-11, 16:24
Табліца пацярпелых ёсць форум.

Я дадаў шляхам рэдагавання маіх кніг форуме.

, Верагодна, можна ўключыць гэты пры запуску сканавання абнавіць ігнаруецца тэкст.

Youngster
08-02-11, 11:14
Так што вырашана праблема ці не?

Schmike
08-02-11, 11:23
Так. Гэта выпраўлена.

Youngster
08-02-11, 13:37
дзякуй за пацвярджэннем.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1