PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Figyelmen kívül hagyott szavak nem szűrt a fórum fejléc

Schmike
05-02-11, 13:51
figyelmen kívül hagyja szó beállított misc nem szűrik a fórum fejléc és a legfőbb fórum listát. rövidítése "PFK" fordítják, hogy egy kis édesség a kínai után adtam hozzá, hogy az én figyelmen kívül hagyja listán.

Youngster
05-02-11, 19:16
Köszönjük, hogy jelentette meg, akkor ellenőrizze, hogy hamarosan és adja vissza visszajátszani a lehető leghamarabb.

Schmike
06-02-11, 08:53
Ez szükséges számunkra, hogy szűrjük meg a domain nevet? tudom, hogy egyszer én kap a [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
Hi,
Schmike nekünk részleteket, url az Ön weboldalán, a forrás és mi keressük meg.

w Címkék csak a hozzászólások, és a post címe

Ha akarsz valamit html a notranslate kell használni discribted a funkciók

Schmike
07-02-11, 16:24
táblázat érintettségének fórum.

Már hozzá módosításával a fórum címe.

Valószínűleg tudja ezt a futtatásakor a feltérképezés frissíteni figyelmen kívül hagyja a szöveget.

Youngster
08-02-11, 11:14
Ahhoz, hogy rögzített a probléma, vagy sem?

Schmike
08-02-11, 11:23
Igen. Ez fix.

Youngster
08-02-11, 13:37
Köszönöm megerősítve.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1