PDA

View Full Version: Zgjidhet Fjalë të injoruar nuk filtruar për headers forum

Schmike
05-02-11, 13:51
fjalë të injoruar vendosur në misc nuk është filtruar në kokë forum dhe lista kryesore forum. shkurtim i "PFK" duke u përkthyer në disa karamele në kinezisht, pasi i shtuar atë në listën time injoruar.

Youngster
05-02-11, 19:16
faleminderit për raportimin e ajo, ne do të kontrollojë atë dhe t'i japë së shpejti kthehet sërish sa më shpejt të jetë e mundur.

Schmike
06-02-11, 08:53
është e nevojshme për ne për të filtruar emrin tonë domain? dikur i bëjë këtë, unë të marrë [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
Hi,
Schmike të na japë më shumë detaje, url në burim, tuaj të internetit dhe ne do të shikojmë për të.

tags w Ne përdorim vetëm në poste dhe tituj të postës

në qoftë se ju doni të bëni diçka në HTML me notranslate Ju duhet të përdorni discribted në karakteristika

Schmike
07-02-11, 16:24
Tabela e prekur është forum.

Unë e kam shtuar nga redaktimi tituj mi forum.

ndoshta mund të përfshijnë këtë kur drejtimin zvarritje për të rinovuar tekst injoruar.

Youngster
08-02-11, 11:14
Kështu që fiksuar problem apo jo?

Schmike
08-02-11, 11:23
Po. Kjo është fikse.

Youngster
08-02-11, 13:37
thanks for konfirmuar.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1