PDA

View Full Version: Riješen Zanemareni riječi ne filtriraju za forum zaglavlja

Schmike
05-02-11, 13:51
ignorira riječi postavljene u Misc ne filtrira na forumu zaglavlje i glavni Popis foruma. skraćenica od "PFK" biti prevedene na neke bombone na kineskom nakon što sam ga dodao u mom zanemaruju popis.

Youngster
05-02-11, 19:16
hvala za to izvješćivanje, mi ćemo to provjeriti uskoro i vratiti ponovno u najkraćem mogućem roku.

Schmike
06-02-11, 08:53
Je li potrebno da nam filtrirati naše domene? Nakon što sam to učinio, ja dobiti [notranslate] embedded in my url.

Youngster
07-02-11, 14:51
Bok,
Schmike nam dati više detalja, URL na Vašu web stranicu, izvor i mi ćemo gledati za to.

w oznake mi koristimo samo u postovima i na poštanskim naslova

Ako želite učiniti nešto u HTML s notranslate morate koristiti discribted u mogućnosti

Schmike
07-02-11, 16:24
stol pod utjecajem je forum.

Ja sam dodao uređivanjem moj forum naslova.

vjerojatno može uključiti ovaj našto trčanje puzati za ažuriranje ignorira tekst.

Youngster
08-02-11, 11:14
Tako da riješite problem ili ne?

Schmike
08-02-11, 11:23
Da. To je fiksna.

Youngster
08-02-11, 13:37
hvala za potvrdu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1