PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Döngü

Taurus
20-10-10, 21:12
Benim ev sahibi göre vbenterprisetranslator_seo.php sadece döngü ve CPU döngülerini kadar yeme görünen forum dizininde çalışan çok büyük bir sorun var. Bu onay lütfen. Teşekkür ederim.

kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Gördüğünüz gibi bir site stilini değiştirmek ve çeviri hızlı çalışıyor.

Taurus
21-10-10, 21:11
Adam, ben ne sormak kontrol ediniz, sadece döngü ve CPU döngülerini kadar yeme görünen forum dizinde çalışıyor vbenterprisetranslator_seo.php.

Ben sürekli bu öldürmek zorunda!

kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Merhaba,
bir döngü var eğer öyleyse vbenterprisetranslator_seo.php sadece ön denetleyici başka bir mod neden olabilir. O bu döngüleri (loop) ve nedeni ne olduğunu söyledi Neden - Yani nereden başlayacağınızı bildiğimiz host sağlayıcınızla isteyin.

Michał bu soruna neden olabilir hakkında bilgi verildi. (9 Ekim) Michał listeden bir şey yaptınız mı? bunu teyit edebilir misiniz?
Burada Michał gelen bilgiler var:

"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server

In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Lütfen önce olmadığını doğrulamak (çünkü daha önce bu sorunu ancak bu seçenekler arasından birini BB için geçerli olmadığını düşünüyorum-ileti ile verilerine göre).
Özellikle bu noktada kontrol edin: - Bazı arka plan görevleri çalıştıran (bazı sheduled görevleri) sunucu öldürme olduğu
lütfen kontrol edin: admincp-> Zamanlanmış Görevler> Zamanlanmış Görev Yöneticisi gidin ve TÜM devre dışı bırakmak için yardımcı olup olmadığını bu nedenle (bir süreç) - sadece tek tek etkinleştirmek ve bu süreç.
Aksi takdirde, birinci ve ikinci nokta bu listeden kontrol edin.

Sunucu desteği BB destek ve BB sorunları ile başa çıkmak, çünkü kontrol edin.
Lütfen BT UNUTMAYIN:
vbenterprisetranslator_seo.php sadece ön kontrolör. Sunucuya gönderilen tüm istekler bu dosya üzerinden yürür, Bu yüzden her zaman görünür olacaktır.

Teşekkürler

Taurus
22-10-10, 14:30
Evet, BB herhangi bir sorun asla. Her zaman başka bir şey. Şimdi, her 4 dakikada bir kontrol etmek ve vbenterprisetranslator_seo.php öldürmek için benim sunucu bir cron işi var. Ve bunu bu yana benim CPU yükü 24 saatten fazla 3'ün altında oldu. Vbenterprisetranslator_seo.php ile zaman zaman 20 saatten fazla çalıştırmak olsa. Peki, başka bir şey olabilir!??
Yani mazeret sonraki nedir?

EDIT: vbenterprisetranslator_seo.php, amacı nedir??

kamilkurczak
22-10-10, 15:03
ne yapacağını talimatları ve BB ile kontrol etmek için var.
Bu yüzden onu yapmaya çalışın ve lütfen onaylamak. Bu konuda bize sordu - Michał ipuçları bir liste verdi.

vbenterprisetranslator_seo.php bir ön kontrolör. Sunucu (tüm mods ve ark.) TÜM İstekleri Bu dosya üzerinden yürür. Bu çok kısa bir dosya. Sadece dosyaya bakmak.
Bu dosya, bu dosyayı her zaman görünür bir web oturumu her isteği üzerine denir.
Ön denetleyici hakkında daha fazla bilgi için: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern

vBET
22-10-10, 15:36
Yani mazeret sonraki nedir?

Ipuçları nadas yoktur ve bizim yardımımıza yoksa neden bunu soruyorsun? Zaten tepki var ve bunu görmezden geldiler. Gerçekten ipuçları topal bahaneler ya da uzman görüşü olarak tedavi edecek sunucu için önemli değil. Eğer herhangi bir eylem ya da yapılacaktır ve kanalizasyon için önemli.

Yani var ve kontrol bazı planlanan iş kaynaklanır nadas talimatları lütfen.

Bu kesin vbenterprisetranslator_seo.php hatası değildir - herhangi bir döngü yoktur çünkü. PHP ile ilgili temel bilgilere sahip olduğunu söyleyecektir az olan herkes. Ve bu konuyu görüşmek üzere bir konu değildir - bu bir gerçektir. Dosyayı açın ve kendinizi kontrol edin - sadece bazı koşullu ifadeler ve değişken değişiklikler vardır. Sadece kötü bir deyişle atma burada hiçbir şey değişmez olduğunu lütfen unutmayınız. Sadece boş bir bahane olduğunu eminseniz sonra noktası vbenterprisetranslator_seo.php dosya HERHANGİ BİR döngü içinde ...
Aksi takdirde, ne olduğunu bilmiyorsanız sonra ilk kontrol ediniz.

Herhangi bir döngü varsa gerçek istek hedef veya bazı zamanlanmış görev (kontrol etmek istendi) farklı dosya olacak. Ayrıca biz zaten yönlendirme döngü oluşur ve hiçbiri yoktu (verdim önce Kamil alıntı ipuçları) forumu kontrol.

Bildiğiniz gibi biz bazı zamanlanmış görev hatası olarak onaylamak veya reddetmek bilgi gerekir. Bilgi değil görüşünü kötü dil koymak ve hiçbir şey dayalı.

Taurus
22-10-10, 18:48
Dolayısıyla, sadece bana bu söyle. Öldürme vbenterprisetranslator_seo.php sonra 20 ila 2 CPU kullanımı düşüşü neden? Bilmek istiyorum.

Vbenterprisetranslator_seo.php her 4 dakikada bir cron işi öldürüldü çünkü, şimdi benim forumda bir döngü alışkanlık.

EDIT: Herkes burada, bildiğimiz tüm bu teknik şeyler var bilgiye sahip! Bunu anlamak o kadar zor mudur? Ben siteme çöküyor kadar benim işlemci ve gider. Hosting şirketi bu neden ne olduğunu soran tutmak ve onlar bana her zaman aynı gerekçe. vbenterprisetranslator_seo.php
Peki Sanırım yapmak? Onlar döngü olan bir zamanlanmış görev çalışan bazı mod var bana söyleme, onlar bu vbenterprisetranslator_seo.php olduğunu söylüyorlar

Onlar bana bu vermeye devam:

17.616 kimse 25 0 80.640 28m 4032 R 99.7 0.8 1571:01 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
28.305 kimse 25 0 80.780 28m 4776 R 99.7 0.8 566:53.72 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24.296 kimse 15 0 76.876 23m 3952 S 40.7 0.7 0:00.99 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php
22.259 kimse 15 0 75.036 22m 4328 R 37.9 0.6 0:10.91 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24.294 kimse 15 0 70.600 18m 3904 S 12.6 0.5 0:00.78 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php

Yani şimdi ben bir mod ise, o zaman nasıl bu konuda öğrenmek gerekir, çünkü tüm bu gerçekten son derece sinirli:.

Senin gibi bir dahi değilim, üzgünüm.

vBET
22-10-10, 20:40
Neden biz zaten ne yapması gerektiğini yazdığınız zaman ne yapması gerektiğini tekrar soruyor. İsterseniz hosting şirketi bu konuda size destek oraya gitmek. Bize bu konuda size destek istiyorsanız, o zaten var desteği kullanın.

Bizim forum neden ücretsiz destek vermek - Biz tam herkes teknik bilgiye sahip olmadığını fark. Size yapmanız gerekenleri adım talimatlar adım nedeni budur. Lütfen bu talimatları kullanın ve bize geri bildirimde.

Ayrıca - diğer bazı mod zamanlanmış görev sebebiyet veren söylüyorum değildir. En başından beri bu sorunun olası nedeni olduğunu söylüyorum, ve başından itibaren bunu doğrulamak için soruyorsun. Zaten bunu yapmak için talimatları var. Lütfen bunu.

(Bütün forum istekleri vbenterprisetranslator_seo.php geçmesi nedeniyle) tek sorun forumu içinde yerde olduğu söylendi, bu istatistikler, kesin nedeni hakkında bir şey söylüyor. Sizin hosting şirketi bizim ürün bilmiyorum ve anlamıyorum. Biz ya da mümkün değildir istemiyorsanız bunu anlıyorum sormayın var nadas tam yönergeleri istiyoruz. Dosya vbenterprisetranslator_seo.php hatası olmadığını bilgileri güvenmiyorsanız neden bile bu konuda bize tekrar soruyorsun? Sen bize gerçeği duymak istemiyorum. Ve size yalan olmaz, biz yine gerçeği verecektir vbenterprisetranslator_seo.php herhangi bir döngü içinde var. Belki de istatistik olarak herhangi bir diğer vBulletin dosya var olmadığını anladıkları zaman anlamaya başlayacak ve tüm istekleri (Admin CP vb hariç) vbenterprisetranslator_seo.php ile geliyor vBulletin olacak çünkü bu. Biz istekleri sorunun gerçek nedeni olan ve tekrar tekrar BB uzmanlar aldığım talimatları göz ardı etmektedir, çünkü gerçekten sorunu çözme konusunda ilgi değil gibi görünüyor, BB hakkında hiçbir fikrim tamamen birinin iddia vbenterprisetranslator_seo.php döngü olduğunu söyledi. Onlara inanmak istiyorsanız, o zaman lütfen bu dosyanın içine bakmak isteyin ve herhangi bir döngü kodu herhangi bir satırı göstermek.

Bizim yardım kullanmayı reddetme zaman size yardım etmek için mümkün olmayacağını lütfen unutmayınız. Sorununuzu gitmiş olacak Biz çok memnun olacak, hala biz onu kendisi gitmiş olacak inanmak yok.

Vbenterprisetranslator_seo.php hata olup olmadığı tartışırken artık hiçbir anlamı yoktur. Değildir. Nadas bizim talimatları anlamak zorunda değilsiniz. Biz zaten vbenterprisetranslator_seo.php döngüler zorunda değilsiniz neden tarif var söylüyorum tutmak istiyorsanız, o zaman gösterir yazdı. Ne yazıyoruz bilmiyorum sürece hakkında bilgi lütfen bu gerçeği zayıflatmak durdurmak. Burada amacınız nedir sorunu çözmek için ya da zaten yazdığı gibi, sizin hakkınızda bilgi gerekmez şeyleri tartışmak için? Vbenterprisetranslator_seo.php döngüler hakkında tartışırken tamamen zaman sizin bel ve bizim ve konu ile hiçbir ileri hareket unutmayın.

Ipuçlarını hakkında ne yazıyoruz bile kontrol etmeden topal mazeretler veriyoruz söyleyen tutmak yerine, BB bilmek Bizi dinlemeye başlamak ve nadas yok pople dinlemek durdurmak şey, çok daha az sinirli olacaktır ...

Ayrıca sadece verdi soruya cevap:

bir mod ise, o zaman nasıl bu konuda bilgi edinmek gerekir.
Zaten bu cevap var ve bunu görmezden gelmeye karar verdi ... Lütfen kullanabilirsiniz:
# post5580 http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html
Zamanlanmış görevler nasıl kapatabilirsiniz Burada tarif var. Sadece tek tek kapatmak. Birini kapatın ve bu konuda hala olur. Evet başka bir kapatmak ve tekrar ... Eğer Sorun durur olursa o son devre dışı zamanlanmış görev sorumludur. Tüm zamanlanmış görevler kapatmak ve sunucuyu yeniden başlatın sonra bile sorunu hala ne olacak o zaman bu zamanlanmış görevler hatası olduğunu teyit edecektir. Böyle bir durumda biz daha inceleyeceğiz. Şu anda bizim için en olası görünüyor çünkü biz, bu olası nedeni ile ilgili onayı gerekiyor.

Taurus
22-10-10, 20:58
Tamam, teşekkür ederim. Ben size söylemek ne yapacağız.

Ben sadece bu sorabilir miyim. Ben bu aşamada vbenterprisetranslator_seo.php varsa her 4 dakikada öldürdü. Bugüne kadar ben böyle yaparak benim forumda herhangi bir sorun görmedim, hem de benim CPU yükü nedeniyle 2 gün gibi son derece düşük olmuştur.

Yani, ben sadece bunu yapmak kötü bir şey olup olmadığını bilmek ister misiniz? Vbenterprisetranslator_seo.php Killing olmasıdır. Bu ne etkisi olacaktır?

Ve benim özür dilemek kaba geldi. Benim niyetleri değildir.

vBET
22-10-10, 21:13
Öldürme süreci her 4 dakikada iyi çözüm değil. Bazı çözüm sunucu çalışıyor. Ama ne öldürüyor bilmiyoruz. Bu nedenle zaman zaman kullanıcı aslında onun isteği (tabii ki sadece tekrar istek göndererek hemen sonra satışa sunulacak) öldürüldü forumu kullanılabilir olduğunu görebilirsiniz.
Ben forumu (. Htaccess olarak ayarlayın) vbenterprisetranslator_seo.php yoluyla gitmek için tüm istekleri yazdı. Forum, konu, albüm görmek için istekleri var gider her şey için istekleri var gider. Hatta yeni içerik eklemek için (vBulletin Database yazmaya başlamadan önce böyle bir isteği öldürmek Y.Msj.Var gevşek).
Böylece, ana sunucu sorunu çözer bile sadece ağrı kesici bir ilaç, gerçekten değil. Bu konu gerçekten var. Bu yüzden sorunu araştırmak için şiddetle tavsiye ederiz. Biz ilk yön verdi. Bu yanlış bir görünecektir Eğer biz böyle bir sorunu çözmek size destek olacaktır. Hala sadece doktorlar gibi, öncelikle en büyük potansiyele neden onaylamak / ortadan kaldırmak gerekir. Bu teşhis değildir - bu sadece tıbbi muayene. Sorunu çözmek ya da daha fazla bakmak için bize bildirmek için izin verecek bir X-ray. Dr House herhangi bir fan ne demek istediğimi anlayacağını umuyorum;)

Taurus
22-10-10, 21:22
lol, bu tıbbi açıklama için teşekkür ederiz. , Şimdi, tek bir zamanlanmış görev kapatarak tek konular olduğu zaman aslında yapmaya başlayabilirsiniz? CPU kullanımı üzerinde 2 gün gibi çok yavaş büyür görünüyor. Bu, aniden vurur ki değildir. Sonra, bunun ne olduğunu zamanlanmış görev belirlemek için daha kolay olurdu.

vBET
23-10-10, 13:18
Tamam bu yüzden - yanıltmak süreçleri her 4 dakikada bir öldürüyor hakkında açıklama ile ... Bu noktada ben biraz karıştı. (Bu, bir suçlu gibi bazı zamanlanmış görev daha da işaret yoluyla) neden, süreçler her 4 dakikada bir öldürüyor sorun 2 günde göründüğünde lütfen açıklayınız.

Bana durumun tam bir tanımını veriniz. Ayrıca CPU tüketimi yavaş yavaş büyür bu gerçekten gerçek, ya da uzun süre aynı seviyede ve daha sonra büyük ölçüde yukarı gider. Detaylı bilgi veriniz. Bize yanıltıcı bilgi size yardımcı olmak için zorlaştırır vererek.

Hala test yapın. Bu sorunu ortaya çıkmaya 2 gün sürer, sonra tüm zamanlanmış görevler kapatın lütfen. Sunucuyu yeniden başlatın ve bekleyin. 3 gün sonra kötü bir şey olursa, zamanlanmış görevler biri suçlu olduğu anlamına gelir. Neden hala başka bir şey olursa. Böylece tüm görevleri tekrar açmak ve ti başka bir şey olduğunu biliyorum izin. Veya bazı zamanlanmış görev sorunu ise her 3 günde bir zamanlanmış görev dönecek. Böyle bir durumda, sunucu suçlu birini açın ve (geri kalanı görevleri sonra açılabilir) hangisinin bilecek kadar kararlı olacak lütfen bize geribildirim vermek.

Görev sorun planlanan değilse en fazla 3 gün içinde bunu bilecek. - Bir kez daha suçlu olduğunu bilmek bu durumda lütfen BB konudur ortadan kaldırmak veya onaylamak için BB görevleri görevleri dönmeye başlayacak.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1