Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Smyčky
Podle mého hostitele mám velký problém s vbenterprisetranslator_seo.php běží ve svém adresáři fóra, který se zdá být jednoduše smyčky a stravování do procesoru. Můžete mi prosím zkontrolovat. Děkuju.
kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Jak vidím, změnit styl stránek a překlady děl rychle.
Muž, můžete prosím zjistit, co jsem se zeptat, vbenterprisetranslator_seo.php běží ve svém adresáři fóra, který se zdá být jednoduše smyčky a stravování do procesoru.
Musím se neustále zabíjet to!
kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Dobrý den,
vbenterprisetranslator_seo.php pouze front controller, takže pokud máte smyčky - může být způsobena jiným mod. Takže prosím, poraďte se se svým poskytovatelem host - proč to řekl, že se jedná o cykly (smyčky) a co je příčinou - budeme vědět, kde začít.
Jste byli informováni o tom, co by mohlo být příčinou tohoto problému tím, Michal. (Od října 9) jste se něco ze seznamu Michał? Můžete potvrdit, že?
Zde máte informace z Michal:
"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server
In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Prosím - ověřit, zda první (protože podle dat s dříve příspěvků, domníváme se, že se nevztahuje na vBET problém, ale jeden z této možnosti).
Zkontrolujte prosím především tento bod: - Některé úlohy na pozadí běžel (některé sheduled úlohy), který se zabil na serveru
tak prosím zkontrolujte, že: stačí zajít do vaší admincp-> Naplánované úlohy-> Naplánované Task Manager a zakázat všechny - pokud to pomohlo - to je důvod (jeden proces) - stačí aby jeden po druhém a najít tento proces.
Pokud tomu tak není - kontrola v prvním a druhém místě z tohoto seznamu.
Prosím, zkontrolujte, protože jsme vBET podporu a zabýváme se problematikou vBET - není podpora serverů.
Prosím, pamatovat si to:
vbenterprisetranslator_seo.php jen front controller. Všechny žádosti, které jsou odesílány na server projde tento soubor, tak to bude vždy viditelná.
Díky
Ano, vBET nikdy žádné problémy. Vždy je něco jiného. I nyní nastavit cron na svém serveru ke kontrole a zabít vbenterprisetranslator_seo.php každé 4 minuty. A protože jsem to udělal, moje zatížení procesoru je nižší než 3 po dobu delší než 24 hodin. I když se vbenterprisetranslator_seo.php bude probíhat až do více než 20 místy. Tak, jak může být něco jiného!?
Takže to, co lame omluva bude dál?
EDIT: Co je účelem vbenterprisetranslator_seo.php??
kamilkurczak
22-10-10, 15:03
Máte návod, co dělat a co šek od vBET.
Tak prosím zkuste to a potvrdit zde. Ptali jste se nás na to - Michal dal seznam tipů.
vbenterprisetranslator_seo.php je front controller. Všechny požadavky na server (vše mods a kol.) Procházky tento soubor. Jedná se o velmi krátký soubor. Stačí se podívat do souboru.
Tento soubor se jmenuje o každé žádosti o webové relace tak tento soubor je vždy viditelná.
Více informací o front controller: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Takže to, co lame omluva bude dál?
Pokud nemáte ladem naše rady a nepoužívejte naši pomoc - proč jste si o to? Již máte odpověď a ignorovala ho. Je to opravdu nezáleží na váš server budete zacházet s našimi pokyny, jak chabé výmluvy nebo znalecký posudek. To, co je pro kanalizaci se vám provedli nějaké akce, nebo ne.
Takže prosím, daňčí pokyny, které máte, a kontrola je to způsobeno nějakou naplánovanou úlohu.
To rozhodně není vbenterprisetranslator_seo.php chyba - protože není žádný cyklus vůbec. Každý, kdo má méně než základní znalosti o PHP vám řekne, že. A to není téma k diskusi - to je fakt. Otevřete soubor a zkontrolujte sami - zde pouze podmíněné příkazy a variabilní změny. Vezměte prosím na vědomí, že prostě hází špatná slova nezmění nic. Pokud jste si jisti, že to je jen výmluva, pak si prosím lame místo ŽÁDNÉ smyčky uvnitř vbenterprisetranslator_seo.php souboru ...
Jinak, pokud nevíte, co se děje - pak se prosím nejprve zkontrolovat.
Pokud cyklů existuje, bude v různých souboru, který je skutečný cíl žádost nebo v nějaké naplánované úlohy (to, co byl požádán, aby kontrola). Také jsme již kontrolují na forum (předtím, než jsem ti dal rady citoval Kamil) se objeví přesměrování smyčky a tam byl žádný.
Jak již víte, potřebujeme informace, které potvrdí nebo popřít to je nějaká chyba naplánované úlohy. Informace není k názoru, dal ve špatném jazyce a na nic.
Tak řekni mi to. Poté, co zabil vbenterprisetranslator_seo.php Proč CPU pokles 20-2? Všechno, co chci vědět.
A vy jste zvyklý najít smyčky na můj blog teď, protože vbenterprisetranslator_seo.php je zabit každé 4 minuty cronu.
EDIT: Ne každý tu má znalosti, které mají na všechny tyto technické věci, víte! Je to tak těžké pochopit? Vidím CPU jede výš a výš, až se zhroutí mé stránky. I Proste moje hostingové společnosti, co je příčinou tohoto, a oni mi ze stejného důvodu vždy. vbenterprisetranslator_seo.php
Tak co mám asi dělat? Nejedná se mi, že je nějaký mod spuštění naplánované úlohy, která je opakování, které říkají, že je vbenterprisetranslator_seo.php
Udržují, že mi tyto:
17616 nikdo 25 0 80640 28m 4032 R 99.7 0.8 1571:01 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 nikdo 25 0 80780 28m 4776 R 99.7 0.8 566:53.72 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 nikdo 15 0 76876 23m 3952 S 40.7 0.7 0:00.99 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 nikdo 15 0 75036 22m 4328 R 37.9 0.6 0:10.91 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 nikdo 15 0 70600 18m 3904 S 12.6 0.5 0:00.78 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
Tak teď jsem opravdu velmi zklamaná vše, protože kdyby to byl mod, tak jak musím zjistit o něm.
Je mi líto, že nejsem génius, jako jste vy.
Proč se ptáte znovu, co byste měli dělat, když jsme už psali, co byste měli dělat. Pokud chcete, aby hostingové společnosti podporu, kterou se tento problém - jít tam. Pokud chcete, abychom vám pomoci s tímto problémem pak použít podporu, kterou jste již dostali.
Plně si uvědomit, že ne každý má technické znalosti - to je důvod, proč dáváme zdarma podporu našem fóru. To je důvod, proč jste se krok za krokem, co byste měli udělat. Prosím, použijte tyto pokyny a dát nám zpětnou vazbu.
I - nejsme říkám, že některé jiné mod působit v naplánované úlohy. Od samého začátku říkáme, že je to možné, příčinou problému, a od samého začátku žádáme, abyste ověřit. Již máte návod jak na to. Prosím udělejte to.
Vaše statistiky neříká nic o přesné příčině - ti jen řekl, že problém je někde uvnitř Forum (Fórum, protože všechny požadavky procházejí vbenterprisetranslator_seo.php). Vaše firma hosting nevím našeho produktu a ne pochopit. Nežádáme si rozumět, pokud nechcete, nebo nejsou možné - žádáme vás, abyste ladem přesně pokyny, které máte. Pokud nemáte důvěru v naše informace, že to není chyba v souboru vbenterprisetranslator_seo.php Proč se ptát i nás opět o tom? Vy nechcete slyšet pravdu od nás. A nebudeme lhát, budeme Vám opět pravdu - není smyčka uvnitř vbenterprisetranslator_seo.php. Možná začnete chápat, když si uvědomíte, že neexistuje žádný jiný soubor v vBulletin statistiky - a to je proto, že všechny požadavky, které bude vBulletin procházející vbenterprisetranslator_seo.php (kromě admin cp, atd.). Nevíme, které požadavky jsou skutečnou příčinu problému, a zdá se, jste opravdu nemají zájem o řešení problému, protože se stále znovu a znovu ignorovat pokyny, které jste dostali od vBET odborníků s tím, že někdo, kdo nemá zcela žádnou představu o tom, vBET řekl, že vbenterprisetranslator_seo.php poutka. Pokud chcete věřit, pak požádejte ho, aby podívat do tohoto souboru a zobrazí každý řádek kódu, kde je nějaká smyčka.
Vezměte prosím na vědomí, že nebudeme schopni pomoci, když nechceš použít naši pomoc. Budeme velmi rádi, když se váš problém bude pryč, stále nevěříme, že to bude odjela sama.
Nemá smysl diskutovat, že to už je vbenterprisetranslator_seo.php chyba, nebo ne. To tedy není. Nemusíte rozumět, aby ladem naše pokyny. Máme již bylo uvedeno, proč vbenterprisetranslator_seo.php nemáte smyčky a napsal, že pokud chcete zachovat říkat, že to mají, pak prosím najevo. Tak dlouho, dokud nevíte, co píšete o přestaňte podkopat tuto skutečnost. Jaký je váš cíl zde - k řešení problému, nebo diskutovat o věci, které, jak jste již psal, že nemáte znalosti o? Vezměte prosím na vědomí, že diskuse kolem smyčky v vbenterprisetranslator_seo.php je zcela pasu času vás i nás a vás posune vpřed bez vašeho problému.
I věc, kterou by bylo mnohem méně frustrován, pokud jste přestal poslouchat Pople kteří nevědí vBET, začít poslouchat nás a ladem naše rady, místo aby řekl, že dáváme vám chabé výmluvy, aniž by zjišťovali, do jaké jsme psát o ...
Také odpovědi na vaši otázku, kterou právě vydal:
Pokud to byl mod, tak jak musím zjistit o něm.
Již máte odpověď na tuto a rozhodl se to ignorovat ... Nebojte se je použít:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Máte popsáno zde, jak můžete vypnout naplánovaných úloh. Stačí vypnout jeden po druhém. Vypnout jeden a vidět, že problém stále se stane. Pokud ano, vypněte a opět další ... Pokud se problém stane se zastaví - a pak poslední postižené naplánované úlohy je odpovědný. Pokud vypnete všechny naplánované úlohy a problém bude stále ještě dochází i po restartu serveru, pak potvrdí, že to není chyba naplánované úlohy. V takovém případě budeme zkoumat to více. V tuto chvíli je třeba potvrzení o této možné příčiny, protože se zdá nejpravděpodobnější pro nás.
OK, děkuji. Budu dělat, co chcete říct.
Mohu se vás zeptat nejen to. Mám vbenterprisetranslator_seo.php v této fázi zabil každé 4 minuty, pokud dar. Dosud jsem neviděl žádný problém na mé forum Tím, a také moje vytížení CPU je extrémně nízká, jako je 2 dny, co jsem to udělal.
Takže chci vědět, zda je to špatné, co dělat? Zabíjení vbenterprisetranslator_seo.php to je. Jaký vliv to bude mít?
A mou omluvu, když přišel hrubý. Není to můj záměr.
Zabití procesu každé 4 minuty, není nejlepší řešení. Je nějaké řešení - serveru funguje. Ale vy nevíte, co budete zabíjet. Takže si uživatel čas od času je vidět, že fórum není k dispozici, pokud vlastně jeho žádost byla zabita (samozřejmě, že bude k dispozici ihned po odeslání žádosti pouze jednou).
Jak jsem napsal všechny požadavky na fórum projít vbenterprisetranslator_seo.php (musíte nastavit v. Htaccess). Tam jde žádosti k vidění fóra, vlákna, alba - tam jde žádostí o cokoliv. I pro přidávání nového obsahu (můžete přijít nový příspěvek, pokud můžete zabít dříve, než takovou žádost vBulletin zapsat do databáze).
Takže i když to vyřeší váš hlavní server, problém to není opravdu lék, jen proti bolesti. Problém skutečně existuje. Proto důrazně doporučujeme prověřit otázku. Dali jsme nejprve směr. Pokud se objeví tento špatný jsme Vám s řešením tohoto. Stále stejně jako lékaři - nejprve je nutné potvrdit / odstranit většinu potenciální příčinou. To není diagnózu - to je jen lékařská prohlídka. X-ray, která nám umožní vyřešit problém, nebo říct, abychom se víc. Doufám, že každý fanoušek Dr House se pochopit, o čem mluvím;)
lol, děkuji vám za lékařské vysvětlení. Nyní vydává pouze vypnutím jednoho po druhém naplánované úlohy, je, že když mám vlastně začít dělat, že? Protože se zdá, že využití procesoru roste velmi pomalu, jako je 2 dny. To není, že to střílí náhle. Pak by bylo jednodušší určit, co je naplánované úlohy.
OK, takže - jsem byl omyl váš popis o zabíjení procesů každé 4 minuty ... V tuto chvíli už jsem trochu zmatený. Můžete mi prosím vysvětlit, proč jste zabíjení procesů každé 4 minuty, když se objeví problém za 2 dny (mimochodem - to by místo ještě pro některé naplánované úlohy, jako vinu jeden).
Prosím, dejte mi přesný popis situace. Také - je to opravdu pravda, že spotřeba procesoru roste pomalu, nebo je na podobné úrovni po dlouhou dobu a pak se zvedne dramaticky. Uveďte prosím podrobné informace. Tím, že nám zavádějící informace, aby těžší, aby vám pomohl.
Stále proveďte test. Pokud to trvá 2 dny se objevit problém, pak prosím jen vypnout všechny naplánované úlohy. Restartujte váš server a čekat. Pokud se po 3 dnech nic nestalo - to znamená, že jeden z naplánovaných úloh je vinen. Pokud se přesto stane, něco jiného je příčinou. Takže jste se zase na všechny úkoly znovu a dejte nám vědět, že ti je něco jiného. Nebo se obrátí na jedné naplánované úlohy za 3 dny, pokud je nějaký problém naplánované úlohy. V takovém případě váš server bude stabilní až zapnete vinu jeden a budete vědět, který z nich je (zbývající úkoly mohou být zapnutý pak) - prosím, sdělte nám svůj názor.
Pokud tomu tak není problém naplánované úlohy, budete vědět, že ve většině 3 dny. Pokud je - budete vědět, který z nich je vinen ve více času - v takovém případě, prosím, začne otáčet na úkoly od vBET úkolů s cílem zamezit nebo potvrzení, že je vBET problém.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):