View Full Version: Rešeno Luping
Po moje gostitelja imam velik problem z vbenterprisetranslator_seo.php teče v mojem imeniku forumov, ki se zdi, da preprosto looping in jesti gor CPU ciklov. Ali lahko preverite to. Hvala vam.
kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Kot vidim, ste spremenili stil strani in prevod dela hitro zdaj.
Človek, lahko preverite, kaj sem vprašal o, vbenterprisetranslator_seo.php teče v mojem imeniku forumov, ki se zdi, da preprosto looping in jesti gor CPU ciklov.
Moram nenehno ubiti to!
kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Hello,
vbenterprisetranslator_seo.php je le spredaj krmilnik tako da če imate zanke - pa lahko povzroči drugo mod. Torej, se posvetujte z gostiteljico ponudnika - Zakaj je dejal, da so ti cikli (loop) in kaj je razlog - bomo vedeli, kje začeti.
Ti so bili obveščeni o tem, kaj bi lahko povzročilo to težavo z Michał. (Od oktobra 9) Ali ste narediti vse, od seznama Michał? lahko to potrdite?
Tukaj imate informacije iz Michał:
"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server
In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Prosimo, da - preveri, če je prvi (ker glede na vaše podatke, s predhodno objav-menimo, da to ne velja za vBET vprašanje, ampak ena iz te možnosti).
Prosimo, preverite še posebej to točko: - Nekatera opravila v ozadju tekel (nekateri sheduled naloge), ki je bil ubijanje vaš strežnik
zato vas prosimo, preverite: pojdite na vaš admincp-> načrtovanje opravil-> Scheduled Task Manager in onemogočiti vse - če je pomagal - to je razlog, (enega procesa) - omogočajo samo enega po enega in najti ta proces.
Če ne - preveriti prve in druge točke iz tega seznama.
Prosimo, da preverite, ker smo vBET podporo in imamo opravka z vprašanji vBET - ne strežnik podpira.
Prosimo, da se spomnite:
vbenterprisetranslator_seo.php je le spredaj krmilnik. Vse zahteva, da so poslani na strežnik sprehode skozi te datoteke, tako da bo vedno viden.
Thanks
Ja, vBET nikoli ni nobenih težav. Vedno je nekaj drugega. Imam sedaj nastavite cron delo na mojem strežniku, da preveri in ubil vbenterprisetranslator_seo.php vsake 4 minute. In ker sem to storil, je moj CPU obremenitev je pod 3, za več kot 24 ur. Medtem ko z vbenterprisetranslator_seo.php deloval pa bo do več kot 20 na trenutke. Torej, kako je lahko kaj drugega!??
Torej, kaj lame izgovor je naslednji?
EDIT: Kaj je namen vbenterprisetranslator_seo.php???
kamilkurczak
22-10-10, 15:03
imaš navodila, kaj storiti in kaj, da preverite iz vBET.
Torej, poskusite to storiti in potrdite tukaj. Ti nas vprašal o tem - Michał ti je dal seznam namigov.
vbenterprisetranslator_seo.php je spredaj krmilnik. Vse prijave za strežnik (vsi mods et.) Popelje skozi te datoteke. To je zelo kratek datoteko. Samo poglej se v datoteki.
ta datoteka se imenuje na vsako zahtevo web seje tako da je ta datoteka je vedno vidna.
Več informacij o spredaj krmilnika: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Torej, kaj lame izgovor je naslednji?
Če ne prah naše nasvete in ne uporabljate našo pomočjo - zakaj so vas prosijo za to? Že imaš odgovor in ga ne upošteva. To res ni važno za svoj strežnik boste zdravljenje naše nasvete kot lame izgovore ali strokovnega mnenja. Kar je pomembno za vaš kanalizacije se boste na kateri koli dejanja ali ne.
Zato prosim neobdelana navodila, ki jih imaš in preverite je, ki jih povzročajo nekatere redne zaposlitve.
To je dokončno ni vbenterprisetranslator_seo.php napake - zato, ker ni vse zanke na vseh. Vsakdo z manj, da bo temeljna znanja o PHP vam povem, da. In to ni tema za razpravo - to je dejstvo. Odprite datoteko in preverite sami - obstaja le nekaj pogojne izjave in spremenljivo spremembe. Prosimo, upoštevajte, da preprosto metanje grde besede ne bo ničesar spremenil tukaj. Če ste prepričani, da je to le izgovor, vas prosimo, hromi točke KOLI zanke notranjosti vbenterprisetranslator_seo.php datoteke ...
V nasprotnem primeru, če ne veste, kaj se zgodi - potem prosim najprej preveri.
Če katera koli looping obstaja bo v drugo datoteko, ki je resnično zahteva cilj ali v nekaterih načrtovano opravilo (kar je bilo vas prosil, da preverite). Prav tako smo že preverjajo na vaš forum (preden sem dal namigov vam jo ponudi Kamil) ne pride do preusmeritve zank in ni bilo nič.
Kot že veste, potrebujemo podatke, ki bodo potrdili ali ovrgli pa je nekaj načrtovano opravilo napake. Podatki niso mnenja dal v neprimeren jezik in na podlagi ničesar.
Torej, samo povej mi to. Po ubijanje vbenterprisetranslator_seo.php Zakaj CPE padec 20-2? Vse hočem vedeti.
In navada boste našli zanke na moj forum danes, saj je vbenterprisetranslator_seo.php ubit vsake 4 minute z cron službo.
EDIT: Ni vsakdo tu je znanje, ki ste jih na vse te tehnične stvari, ki jih veš! Je to tako težko razumeti? Vidim, moj CPU gre gor in gor, dokler se ne zruši svojo spletno stran. Držim sprašuje moj hosting podjetja, kaj povzroča to, in ti daj mi iz istega razloga vsakič. vbenterprisetranslator_seo.php
Torej, kaj jaz mislim, da naredim? Ne povej mi, da je nekaj mod teče načrtovano nalogo, ki je zanka, pravijo, da je vbenterprisetranslator_seo.php
Vedno mi dali to:
17616 nihče 25 0 80.640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 nihče 25 0 80.780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 nihče 15 0 76.876 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 nihče 15 0 75.036 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 nihče 15 0 70.600 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
Torej, zdaj sem res zelo razočaran z vsem tem, saj če bi bil mod, kako potem moram izvedeti o tem.
Žal mi je, da nisem genij, kot si ti.
Zakaj sprašujete, še enkrat, kaj morate storiti, ko smo vam že napisal, kaj morate storiti. Če želite hosting podjetje vam podporo pri tem vprašanju - tja. Če želite, da vas podpira pri tem vprašanju nato s podporo, ki ste jih že dobili.
V celoti se zavedamo, da se ne pojavijo ima tehnično znanje - zato smo dali brezplačno podporo našega foruma. To je razlog, zakaj si dobil korak za korakom navodila, kaj morate storiti. Prosimo, uporabite ta navodila, in nam posredovati povratne informacije.
Prav tako - ne bomo vam pove, da nekatere druge mod jo povzročajo v načrtovano opravilo. Od samega začetka smo vam pove, da je mogoče vzrok za težavo, in od samega začetka smo vas, da preverite to. Že imaš navodila, kako to storiti. Prosim, da to storite.
Vaš statistika ne pove nič o točen vzrok - tiste samo povedal, da vprašanje je nekje v vašem forumu (ker vse forum zahteve gredo skozi vbenterprisetranslator_seo.php). Vaš gosti podjetje ne vem, naš izdelek, in ne razumejo, da. Ne vprašajte vam ga razumete, če ne želite ali pa ni mogoče - vas prosimo, da prah natančna navodila, ki si dobil. Če ne zaupate v naše informacije, da to ni krivda vbenterprisetranslator_seo.php datoteke, zakaj so si celo nas sprašuje še o tem? Vi ne želite slišati resnico od nas. In ne bomo vas laž, bomo vam še enkrat resnico - ne obstaja zanka znotraj vbenterprisetranslator_seo.php. Morda boste začeli razumeti, ko se zavedaš, da ni nobene druge vBulletin datoteke v vašem statistika - in to je zato, ker vse zahteve bo vBulletin prihaja skozi vbenterprisetranslator_seo.php (razen admin cp itd.) Ne vemo, kateri zahtevki so pravi vzrok za izdajo in zdi se, ste res ne zanima o reševanju tega vprašanja, saj boste še naprej prezreti znova in znova navodila, ki si dobil od vBET strokovnjakov, ki trdijo, da je nekdo, ki ni popolnoma nobenega pojma o vBET povedal, da je vbenterprisetranslator_seo.php zanke. Če jih želite verjeti, potem pa ga prosite, naj si znotraj te datoteke in prikaže vse vrstice kode, kjer je vse zanke.
Prosimo, upoštevajte, da se ne bomo mogli, da vam pomaga, ko ne želite uporabljati našo pomoč. Mi bo zelo vesel, ko bo šla vaša vprašanja, še vedno ne verjamemo, da bo odšel sam.
Ni smiselno razpravlja več, da je vbenterprisetranslator_seo.php napake ali ne. To ni. Saj ni treba razumeti, da praha našimi navodili. Mi vam že opisano, zakaj vbenterprisetranslator_seo.php nimajo zanke in si napisal, da če hočeš, da pove, da so, potem prosim pokazati. Dokler ne veste, kaj pišete o tem prosim stop ogrozilo to dejstvo. Kakšen je vaš namen tukaj -, da bi rešila vprašanje, ali bi razpravljali o stvari, ki, kot ste že napisal nimate znanja o? Prosimo, upoštevajte, da se razpravlja o zanke v vbenterprisetranslator_seo.php je popolnoma pasu časa tvoje in naše, in vas ne naprej s svojim vprašanjem.
Jaz stvar, ki bi se veliko manj onemogočena, če ste prenehali poslušati pople, ki ne vedo vBET, začetek nas posluša, in praha naše nasvete, namesto da vedno povedati, da smo vam lame izgovore, ne da bi sploh preverjanje, kaj smo pisati o ...
Tudi odgovor na vaše vprašanje, ki ste jo pravkar dal:
če bi bil mod, kako potem moram izvedeti o tem.
Že imaš odgovor za to in se odločil, da ga ignorirajo ... Prosimo, da uporabite:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Imaš tam opisano, kako lahko izklopite predvidene naloge. Samo izklopite enega po enega. Izklopi eno in videli, da vprašanje še vedno dogaja. Če je odgovor da izklopite še eno in še enkrat ... Če se vprašanje ustavi zgodi - takrat zadnji onemogočen načrtovano opravilo je odgovoren. Če izklopite vse predvidene naloge in vprašanja bodo še vedno zgodi tudi po server ponovno zagnati potem bo to potrditev, da to ni krivda rednih nalog. V tem primeru bomo še bolj raziskati. V tem trenutku potrebujemo potrdilo o tem možen vzrok, saj se zdi najbolj verjetno za nas.
OK, hvala. Naredil bom, kar ste rekli.
Vas lahko samo to. Imam vbenterprisetranslator_seo.php na tej stopnji ubitih vsake 4 minut, če je prisotna. Doslej še nisem videl nobenih problemov na mojem forum s tem, in prav tako je moj CPU obremenitev je izjemno nizka, kot je za 2 dni, odkar sem to storil.
Torej, jaz samo želim vedeti, ali je to slaba stvar? Killing vbenterprisetranslator_seo.php, da je. Kaj vpliva bo to imelo?
In moje opravičilo, če sem prišel čez nesramno. Ne mojih namenih.
Killing proces vsake 4 minute ni najboljša rešitev. To je nekaj rešitev - vaš strežnik deluje. Ampak ne veš, kaj ubijanje. Tako lahko vaše uporabniško od časa do časa videti, da je vaš forum ni na voljo, če je bil dejansko njegovo zahtevo ubit (seveda bo na voljo takoj, takoj po pošiljanju zahtevka spet).
Kot sem napisal vse prijave za forum iti skozi vbenterprisetranslator_seo.php (ste jo nastavite na. Htaccess). Tam gre zahtevkov za videnje forumi, teme, albumi - tam gre prošnje za nič. Tudi za dodajanje novih vsebin (lahko svoboden novo delovno mesto, če si ubil take zahteve pred vBulletin napisati do baze podatkov).
Torej, tudi če jih rešuje vaš glavni strežnik vprašanje to ni res medicine, samo proti bolečinam. Vprašanje res obstaja. Zato vam priporočamo, da razišče problem. Mi je dal najprej smer. Če se bo to videti napačna vam bomo pomoč pri reševanju tega. Še vedno tako kot zdravniki - moramo najprej potrditi / odpravo najbolj možen vzrok. To ni diagnozo - to je samo zdravniški pregled. X-ray, ki nam bo omogočilo, da bi rešila vprašanje, ali nam povedo, da so videti bolj. Upam, da bo vsak ljubitelj Dr House razumeli kaj mislim;)
lol, hvala za pojasnilo, da je medicinsko. Samo vprašanja, zdaj z izklopom enega za načrtovano opravilo, je, da ko se jaz zdaj začeli to počne? Ker se zdi, da je poraba CPU raste zelo počasi, po več kot 2 dni. Ni, da poganjki gor naenkrat. Potem bi bilo lažje ugotoviti, kaj je to načrtovano opravilo.
OK, tako - sem bil zavaja vaš opis o samomoru procesov vsake 4 minute ... V tem trenutku sem malo zmeden. Ali lahko pojasnite, zakaj ste ubijanje procesov vsake 4 minute, ko se pojavi vprašanje na vsaka 2 dni (mimogrede - bi to točko še na nekatere načrtovano opravilo kot krivega enega).
Prosim, daj mi natančen opis stanja. Prav tako - je to res resnica, da je CPU poraba raste počasi, ali pa je na podobni ravni za dolgo časa in potem gre gor drastično. Navedite podrobne informacije. S tem, ko nam zavajajoče informacije, ki jih bo težje, da vam pomaga.
Še vedno vas prosimo, da test. Če traja 2 dni, da se pojavi vprašanje, potem prosim, da izklopite vse predvidene naloge. Znova zaženite strežnik in počakajte. Če se po 3 dneh ni nič slabega zgodi - to pomeni, da je ena od rednih nalog kriv. Če se še vedno zgodi nekaj drugega je vzrok. Torej boste pa na vse naloge znova in nam povejte, da ti je nekaj drugega. Ali boste pa na eni načrtovano opravilo vsake 3 dni, če je to nekaj načrtovano opravilo vprašanje. V tem primeru bo vaš strežnik stabilen, dokler ne vklopite kriv eno in boste vedeli, katera je (ostalo naloge lahko vklopite takrat) - prosimo, da nam vaše povratne informacije.
Če ni načrtovano opravilo vprašanja boste vedeli, v večini 3 dni. Če je to - boste vedeli, ki je ena kriva v več časa - v tem primeru vas prosimo, začela vrteti na naloge, od vBET nalog za odpravo ali potrditev, da je vBET vprašanje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):