View Full Version: Riješen Petlje
Prema mojim domaćin imam veliki problem s vbenterprisetranslator_seo.php trčanje u moje forumima katalog koji, čini se jednostavno petlje i jesti do procesora. Možete li molim vas provjeriti to. Hvala Vam.
kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Kao što sam vidjeti promijeniti stil stranice i prijevod djela brzo sada.
Čovjek, možete provjerite što pitati o, vbenterprisetranslator_seo.php trčanje u moje forumima katalog koji, čini se jednostavno petlje i jesti do procesora.
Ja sam stalno ubiti to!
kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Pozdrav,
vbenterprisetranslator_seo.php je samo prednji kontroler tako da ako imate petlje - oni svibanj biti uzrokovan drugi mod. Dakle, obratite se svojem davatelju domaćina - Zašto je rekao da su to ciklusi (loop), a što je razlog - mi ćemo znati gdje da počnem.
Bili ste informirani o tome što bi moglo biti uzrok ovog problema Michał. (Od 9. listopada) Jeste li učiniti ništa od Michał popisu? Možete li to potvrditi?
Ovdje imate informacije iz Michał:
"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server
In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Molimo - Provjerite jesu li prvi (jer je prema podacima s ranije postove, mislimo da to ne odnosi na vBET pitanje, ali jedan od ova opcija).
Molimo provjerite posebno ove točke: - Neki pozadina zadataka je bio pokrenut (neki sheduled zadaci), koji je ubojstvo na poslužitelj
pa vas molimo da provjerite: samo idite na admincp-> Scheduled Tasks-> Raspored Zadaća Voditelj i onemogućiti sve - ako je to pomoglo - to je razlog (jedan proces) - samo bi jedno po jedno i naći taj proces.
Ako ne - provjerite prvom i drugom mjestu s ovog popisa.
Molimo, potvrdite ga, jer smo vBET podršci, a mi se bave vBET pitanja - ne poslužitelja podršku.
Molimo sjećam se:
vbenterprisetranslator_seo.php je samo prednji kontroler. Svi zahtjevi koji su poslani na poslužitelj šetnjama kroz ovu sliku, tako da će uvijek biti vidljiv.
Hvala
Da, vBET nikada nije bilo problema. To je uvijek nešto drugo. Ja sada imam postaviti cron posao na moj server za provjeru i ubiti vbenterprisetranslator_seo.php svake 4 minute. A budući da sam to učinio, moja CPU opterećenje je ispod 3 za više od 24 sata. Dok s vbenterprisetranslator_seo.php će se izvoditi u više od 20 puta. Dakle, kako se može nešto drugo!?
Dakle, što loš izgovor je sljedeće?
EDIT: Koja je svrha vbenterprisetranslator_seo.php?
kamilkurczak
22-10-10, 15:03
imate upute što učiniti, a što provjeriti iz vBET.
Dakle, pokušajte to učiniti i potvrdite ovdje. Možete nas pitali o tome - Michał vam je dao popis savjeta.
vbenterprisetranslator_seo.php je prednji kontroler. Sve zahtjeve na poslužitelj (sve modove i dr.). Šetnjama kroz ovu datoteku. To je vrlo kratko datoteku. Dovoljno je pogledati u datoteci.
Ova datoteka je pozvao na svaki zahtjev web sesije tako da ova datoteka je uvijek vidljiv.
Više informacija o pred regulatora: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Dakle, što loš izgovor je sljedeće?
Ako ne ugar naše savjete i ne koristite našu pomoć - zašto ste molba za to? Već je dobio odgovor i to ignorirao. To stvarno ne smeta za vaš poslužitelj će vas liječiti naše savjete kako hrom excuses ili stručno mišljenje. Ono što je bitno za kanalizaciju je hoće ste napravili bilo kakve akcije ili ne.
Dakle, molimo vas da jelen upute koje ste dobili i provjeriti je li uzrokovana nekim rasporedu posao.
To je definitivno nije vbenterprisetranslator_seo.php kriv - jer nema bilo petlja u sve. Svatko tko ima manje da osnovna znanja o PHP će vam reći da. A to nije tema raspravljati - to je činjenica. Otvorite datoteku i provjerite sami - tu su samo neke uvjetne naredbe i varijable promjene. Imajte na umu da jednostavno bacanje loše riječi neće ništa promijeniti ovdje. Ako ste sigurni da je to samo loš izgovor, molim pokažite BILO petlju unutar vbenterprisetranslator_seo.php datoteke ...
Inače, ako ne znate što se događa - onda molimo da ga je prvi ček.
Ako postoji petlje bit će u različitim datoteci koja je pravi cilj zahtjev ili, u nekim rasporedu zadatak (ono što je zamoljen da provjeriti). Također smo već provjerili na forumu (prije sam dao savjete prenijeli Kamil) nema petlje preusmjeravanje događa i nije bilo nikoga.
Kao što već znate mi potrebne informacije koje će potvrditi ili zanijekati to je neki rasporedu zadatak krivnja. Informacije se ne mišljenje stavili u lošem jeziku i na temelju ničega.
Dakle, samo reci mi ovo. Nakon ubojstva vbenterprisetranslator_seo.php Zašto moj uporabe procesora pad od 20-2? Sve što želim znati.
I neće naći petlja na moj forum sada, jer je ubijen vbenterprisetranslator_seo.php svake 4 minute po cron posao.
EDIT: Nije svatko ovdje ima znanja imate o svim tim tehničkim stvarima znate! Je li tako teško razumjeti? Vidim moje CPU ide gore i gore, sve dok se ruši moje stranice. JA držati molba moja hosting tvrtka što je uzrok tome, i daju mi istog razloga svaki put. vbenterprisetranslator_seo.php
Pa što sam trebao učiniti? Oni ne mi reći postoji neki mod radi rasporedu zadatak koji je petlje, oni kažu da je vbenterprisetranslator_seo.php
Oni bi mi daje ova:
17616 25 0 80.640 nitko 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 25 0 80.780 nitko 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 15 0 76.876 nitko 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 15 0 75.036 nitko 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 15 0 70.600 nitko 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php
Dakle, sad sam stvarno jako frustrirana, sa svim tim, jer ako je mod, onda kako moram saznati o tome.
Žao mi je što nisam genij poput tebe.
Zašto pitate opet ono što bi trebalo učiniti, kada smo već napisali ste ono što bi trebalo učiniti. Ako želite da vaš hosting tvrtku vas podržati s ovim pitanjem - ići tamo. Ako želite da vas pomoć oko ovog problema a zatim pomoću podršku koje ste već je dobio.
Mi smo u potpunosti shvatili da ne svatko ima tehničkog znanja - to je razlog zašto smo dati slobodan podršku našem forumu. To je razlog zašto ste dobili upute korak po korak što trebate učiniti. Molimo Vas da koristite one upute i daju nam povratne informacije.
Također - mi se ne reći da je neki drugi mod je uzrok u rasporedu zadatak. Od samog početka smo vam reći da je mogući uzrok problema, a od samog početka smo od Vas traži da potvrdite to. Već je dobio upute kako to učiniti. Molimo vas to učiniti.
Vaša statistika ne govori ništa o tome točan uzrok - oni samo rekao da je pitanje je negdje unutar foruma (jer sve zahtjeve forum proći kroz vbenterprisetranslator_seo.php). Vaš hosting tvrtka ne znaju naš proizvod i ne razumijem. Mi ne od vas tražiti razumijem ako ne želite ili ne moguće - molimo vas da jelen točne upute koje ste dobili. Ako ne vjerujete u naše informacije da nije kriv za datoteke vbenterprisetranslator_seo.php zašto ste još nas pita opet o tome? Vi ne želite čuti istinu od nas. A mi neće lagati, mi ćemo vam dati opet istina - nema petlje unutar vbenterprisetranslator_seo.php. Možda ćete početi razumjeti kad shvatite da ne postoji bilo koji drugi vBulletin datoteku u vašem statistika - a to je zato što sve zahtjeve će vBulletin dolaze kroz vbenterprisetranslator_seo.php (osim admin cp i sl.). Mi ne znamo koji su zahtjevi pravi uzrok problema i čini vam se da zaista ne zanima o rješavanju problema, jer ste i dalje ignorirati i opet upute koje ste dobili od vBET stručnjaka, tvrdeći da je netko tko je potpuno bez pojma o vBET rekli ste da vbenterprisetranslator_seo.php ima petlje. Ako želite da im vjeruju, a zatim zamolite ih da izgledaju iznutra ovu datoteku i pokazati vam bilo koju liniju koda u kojoj je bilo petlje.
Imajte na umu da nećemo biti u mogućnosti da Vam pomoći kada odbijaju koristiti našu pomoć. Biti će nam jako drago kada će to pitanje biti pp od GO, još uvijek mi ne vjeruju da će nestala sama.
Nema smisla više opisala kako je vbenterprisetranslator_seo.php krivnja ili ne. To nije. Ne morate ga razumjeti na lopatara naše upute. Već smo vam opisati zašto vbenterprisetranslator_seo.php nemaju petlje i napisao da ako želite zadržati reći da ga imaju, onda molimo da ga pokazati. Dokle god ne znate što pišete o molim vas, prestanite potkopati tu činjenicu. Koja je tvoja svrha ovdje - da se riješi problem ili kako bi raspravljali o stvarima koje kao što ste već napisao da nemate znanja o? Imajte na umu da raspravlja o petlje u vbenterprisetranslator_seo.php je potpuno struka vremena Vaše i naše, i kreće se vi ne naprijed sa svojim pitanjem.
Ja stvar koju bi bilo puno manje frustriran ako prestanete slušati Pople koji ne znaju vBET, započeti nas slušati, a jelen naše savjete, umjesto da zadrži reći da smo dajući vam lame excuses, čak i bez provjere onoga što pišu o ...
Također odgovor na vaše pitanje koje ste upravo dali:
ako je mod, onda kako moram saznati o tome.
Već je dobio odgovor na to i odlučili ga ignorirati ... Molimo ga koristiti:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Imate opisao tu kako možete isključiti rasporedu zadataka. Samo isključiti jedan po jedan. Isključite jedan i vidjeti da problem i dalje događa. Ako da isključite još jedan i opet ... Ako se problem zaustavi se događa - onda zadnji invaliditetom predviđenog zadatka je odgovoran. Ako isključite sve rasporedu zadataka i problem i dalje će se dogoditi čak i nakon ponovnog pokretanja poslužitelja onda će potvrditi da to nije kriv rasporedu zadataka. U tom slučaju mi ćemo istražiti ga više. U ovom trenutku trebamo potvrdu o tome mogući uzrok, jer mi se čini najvjerojatnije za nas.
OK, hvala. Ja ću učiniti ono što vam kažem.
Mogu li vas pitati samo ovo. Imam vbenterprisetranslator_seo.php u ovoj fazi ubijeno svake 4 minute ako je prisutan. Do sada nisam vidio nikakvih problema na moj forum na taj način, a također i moja CPU opterećenje je izuzetno niska za kao što je 2 dana otkako sam to učinio.
Dakle, ja samo želim znati da li je to loša stvar za napraviti? Ubijanje vbenterprisetranslator_seo.php da je. Što će to utjecati na su?
A moje isprike ako sam došao preko primitivan. Nije moje nakane.
Ubijanje procesa svake 4 minute se nije najbolje rješenje. To je neka rješenja - vaš poslužitelj radi. Ali vi ne znate što ubijanje. Dakle, vaš korisnički s vremena na vrijeme može vidjeti da je vaš forum nije dostupna ako je zapravo njegov zahtjev je ubijen (naravno da će biti dostupna odmah neposredno nakon slanja zahtjeva opet).
Kao što sam napisao sve zahtjeve na forum proći kroz vbenterprisetranslator_seo.php (imate ga u. Htaccess). Tu ide zahtjeva za viđenje forume, teme, albuma - tu ide zahtjeva za ništa. Čak i za dodavanje novih sadržaja (možete izgubiti novi post ako vas ubiti takav zahtjev pred vBulletin je pisati baze podataka).
Dakle, čak i kad rješava vaše glavne server problem to zapravo nije lijek, samo painkiller. Problem doista postoji. Pa preporučujemo da istraži problem. Mi vam je dao prvi smjer. Ako ovaj će se pojaviti pogrešno jednom ćemo vas podržati u rješavanje ovog. Ipak kao i liječnici - prvo moramo potvrditi / eliminirati većinu potencijalni uzrok. Ovo nije dijagnosticirati - ovo je samo liječnički pregled. X-ray, koji će nam omogućiti da riješiti problem ili nam reći da izgledaju više. Nadam se da bilo koji ljubitelj dr. House će shvatiti što mislim;)
lol, hvala vam za to medicinsko objašnjenje. Samo je pitanje sada isključivanjem jednog po jednog rasporedu zadatak je da kad mi je stvarno početi raditi? Jer čini se da uporabe procesora raste vrlo sporo preko kao 2 dana. Nije da se puca se iznenada. Onda bi bilo lakše utvrditi što rasporedu je zadatak.
U redu, tako - Bio sam zabludu vaš opis o ubojstvu procesima svake 4 minute ... U ovom trenutku ja sam malo zbunjen. Možete li, molim Vas objasniti zašto se ubija procese svake 4 minute, kada je problem pojavljuje svaka 2 dana (usput - to će trenutku čak i više na neke rasporedu zadatak kriv jedan).
Molim Vas, dajte mi točan opis situacije. Također - je li doista istina da je CPU potrošnja raste sporo, ili da je na sličnoj razini za dugo vremena, a zatim ide gore drastično. Molimo vas da detaljne informacije. Dajući nam pogrešne informacije koje bi teže da vam pomogne.
Ipak nemojte test. Ako je potrebno dva dana da se pojavi problem, onda molimo da jednostavno isključite sve rasporedu zadataka. Ponovno pokrenite server i čekati. Ako nakon 3 dana ništa loše dogodi - to znači da je jedan od zadataka rasporedu je kriv. Ako još uvijek se događa nešto drugo uzrok. Tako ćete uključiti sve zadatke opet i pustiti nas znati da ti je nešto drugo. Ili će se okrenuti na jedan zakazani zadatak svaka 3 dana ako je neki rasporedu zadatak problem. U tom slučaju poslužitelj će biti stabilan dok ne uključite kriv jedan, a vi ćete znati što je jedan (ostatak zadatka može uključiti tada) - Molim Vas, dajte nam Vaše povratne informacije.
Ako nije predviđen je zadatak problem koji će ga znati u najviše 3 dana. Ako je - znat ćete koje je kriv za više vremena - u tom slučaju molimo Vas da pokrenete okretanje na zadaća iz vBET zadataka kako bi se uklonili ili potvrditi da je vBET pitanje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):