СДА

Виев Фулл Версион: Решити Иди на нову дужност и Марк Форумс Реад

Snake
26-06-10, 00:17
Са вбет омогућено да прикажем нити и онда се добија нове поруке и онда кликнем Иди на прву непрочитану поруку претраживача увек иде на први пост, а не ново радно место.

Такође ако кликнем Марк Форумс Реад добијам грешку 404.

Обе функције раде са вбет онемогућен.

Snake
26-06-10, 00:20
Он то ради и овде, све Иди на први нови пост линкове на форуму куће Иди на први пост и никад не ажурира да покаже сте видели поруке, увек остати подебљане.

Означи форуме као прочитане на почетној страници преусмерава Форум Хоме и означава ништа!

Ramses
26-06-10, 02:04
Гледао сам ово питање овде на вбет такође, на мом форуму нема ово питање.

Snake
27-06-10, 19:28
Ово је прилично озбиљна грешка, она разбија многе функције моји корисници треба. Да ли се погледао у? Хвала.

kamilkurczak
28-06-10, 08:47
Ок змија, ја бих покушати да репродукују ову грешку

kamilkurczak
28-06-10, 09:38
Не могу да репродукују проблем, можда сам старија верзија форума. Молимо вас да напишете ми шта си тачно верзија вБуллетин, а ја ћу покушати да га репродукује на ББ верзију као и ваш форум.

Покушајте да пронађете сукоб са другим модс. Да бисте то урадили, онемогућите другим модова и оставити само вБЕТ. ако не дође до грешке, пребаците окренути даље Модс да видимо где је конфликт.

steve
28-06-10, 10:39
Не могу да репродукују проблем

Не могу да репродукују форуму Означи као прочитано проблем, ја само смо тестирали на две форумима (одвојене сервере). Форум ради ВБ 3.8.к најновије вбет и вБуллетин.

Ипак ће најновији непрочитане поруке је проблем на оба, ја сам добио на десетине жалби. То је такође не функционише за мене овде. Када сам онемогућите вбет на мој блог, проблем нестаје.

kamilkurczak
28-06-10, 11:03
Ок сада је на нашем форуму. Иди на нови пост опције.

Ја ћу покушати да нађу решење.

steve
29-06-10, 23:00
Ок сада је на нашем форуму. Иди на нови пост опције.

Ја ћу покушати да нађу решење.

Хоус ово иде? ново радно линк не ради и имамо много нервира чланова: (

Snake
29-06-10, 23:07
Морам да се договоре, без подршке, без поправити, великих грешака, сортирање га!

Snake
30-06-10, 08:01
ГДЕ ЈЕ ПОДРШКА, поправи свој ФФС-БРАНА МО!

kamilkurczak
30-06-10, 15:34
здраво,

Можемо да репродукује ову грешку на нашем форуму и то ће бити решен у наредном реласе ..
Да ли ће бити лако, ми ћемо вам дати брзо поправити

Snake
30-06-10, 16:30
Искрено то није довољно добра, његова главна функција, а то је узрок мог чланове да стварно жали, тако да ћу само жалити за вас.

Требало је да фиксни ових дана, пре чак недељама, морате да објави закрпу грешку. Ускоро. То је оно што други плаћа Министарство одбране ће учинити.

: Мад:

kamilkurczak
30-06-10, 16:40
Ми ћемо покушати да поправи грешке у најкраћем могућем року.

steve
30-06-10, 22:26
Искрено то није довољно добра, његова главна функција, а то је узрок мог чланове да стварно жали, тако да ћу само жалити за вас.

Сада сам све око 50-60 порука дневно у вези са овим проблемом, поправити це бити добро. Она је радила у реду пред овом издању.

steve
01-07-10, 10:41
Сада сам све око 50-60 порука дневно у вези са овим проблемом, поправити це бити добро. Она је радила у реду пред овом издању.

Да ли је ово што су радили на? Могу ли молим вас да ЕТА?

kamilkurczak
01-07-10, 11:43
Нашао сам неки разлог за ово питање. изазива језичак у глобал_старт.
Ако сам искључите овај плугин, ова опција ради добро.

Можда редослед плугинова?

Радим на томе. Молимо будите стрпљиви

steve
01-07-10, 22:24
Нашао сам неки разлог за ово питање. изазива језичак у глобал_старт.
Ако сам искључите овај плугин, ова опција ради добро.

Немам појма шта то значи.

kamilkurczak
01-07-10, 22:43
Написао сам да смо нашли додатак, што је проблем. Радимо на.

steve
04-07-10, 07:59
Како се поправити за ово питање одвија?

kamilkurczak
04-07-10, 13:36
Ми знамо где екацли је грешка. Ми смо га наћи у вбет_глобал_старт функцију у вБЕТ пхп фајл.

вероватно, пролазимо лоше УРЛ СМФ функцију (екец_хеадер_редирецт).

Мицхаł ради на томе.

steve
05-07-10, 06:53
Нема проблема, ми стварно треба поправити за овај проблем АСАП

vBET
05-07-10, 07:33
Урадио:) Извини, морали сте да сачекате. Решење ће бити укључене у следећем издању. Ми смо већ га користе на нашем форуму, тако да ново радно место преусмеравање ради фино овде.

За брзо поправити молим:
1. Уређивање укључује / вбентерприсетранлатор_фунцтионс_хоокс.пхп
2. Пронађи:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Заменити:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {

vBET
05-07-10, 07:38
Видим у наслову који је описано 2 питања у једној нити. Али, Камила потврдила само један од њих. Реците тачно како означите форуму прочитао. Ја не могу да нађу такву могућност - вероватно гледа у погрешном месту;)

Snake
05-07-10, 18:10
Видим у наслову који је описано 2 питања у једној нити. Али, Камила потврдила само један од њих. Реците тачно како означите форуму прочитао. Ја не могу да нађу такву могућност - вероватно гледа у погрешном месту;)

Њен на почетној страници, испод форуме и ако двоструко кликнете на икону са леве стране сваког форума опис.

kamilkurczak
05-07-10, 19:35
Проверио сам то на нашем тесту форум и немам ову грешку
404 error. Све је исправно.

Дакле, пошаљите Мицхаł (вбет) пун приступ админцп и ФТП ПМ. Он ће покушати да нађе решење и поправи то!

Тханкс:)

kamilkurczak
09-08-10, 11:37
Ја још увек чека одговор. Без одговора - Претпостављам да је у реду.
Ако не у реду, пишите овде и ја ћу поново отворити ову тему

Snake
11-08-10, 23:36
Ово питање и даље постоји, у форумдисплаи (хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/форумс/ф10/), ако кликнем на стрелицу да бисте Иди на нову дужност за нит, то ме увек води на први пост, а не први непроцитани пост.

Региструј се на мој форум и да ће га видети.

Ако онемогућим вбет, проблем нестаје.

хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/еррор.гиф

Snake
12-08-10, 00:04
Надоградити до 3.3.5 и све УРЛ-ове питањима изгледа фиксна, тако да нема проблема, хвала.

kamilkurczak
12-08-10, 12:22
ОК:)
хвала за потврду

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1