צפה בגרסא המלאה: נפתר Goto חדש לפרסם סמן פורומים כנקראו
עם vbet מופעלת אם אני רואה חוט ואז הוא מקבל הודעה חדשה, ואז אני לוחץ על הודעה goto הראשונה שלא נקראה הדפדפן תמיד הולך להודעה הראשונה ולא להודעה חדשה.
גם אם אני לוחץ על סמן פורומים כנקראו אני מקבל שגיאה 404.
שתי התכונות לעבוד עם vbet נכים.
זה עושה את זה גם כאן, כל החוליות הראשונות goto הודעה חדשה על goto הפורום ההודעה הראשונה ולא עדכון כדי להראות לך לצפות בהודעה, הם תמיד להישאר מודגש.
סמן פורומים כנקראו בדף הבית הפניות לבית בפורום ושום דבר לא מסמן!
צפיתי את הבעיה כאן על vbet גם בפורום שלי אין בעיה זו.
זהו באג רציני למדי, זה שובר פונקציות רבות משתמשים שלי צריך. האם זה נבדק? תודה.
kamilkurczak
28-06-10, 08:47
נחש בסדר, אני ינסה לשחזר את הבאג הזה
kamilkurczak
28-06-10, 09:38
אני לא יכול לשחזר את הבעיה, אולי יש לי גרסה ישנה יותר של הפורום. אנא כתוב לי מה יש לך את הגירסה המדויקת של קהילות, ואני אנסה לשחזר אותו על גרסה vB כמו בפורום שלך.
נסה למצוא הסכסוך עם אופנות אחרות. כדי לעשות זאת, לבטל את אופנות אחרות ולהשאיר רק vBET. אם השגיאה אינה מתרחשת, הבורר אופנות להפוך נוספת כדי לראות לאן הוא הסכסוך.
אני לא יכול לשחזר את הבעיה
אני גם לא יכול לשחזר את הפורום סימן כבעיה לקרוא, בדקתי רק על שני פורומים (בשרתים נפרדים). פורום ריצה vb 3.8.x vbet האחרונים vBSEO.
עם זאת הולך להודעה האחרונה שלא נקראה בעיה על שניהם, קיבלתי עשרות תלונות. זה גם לא מתפקד לי כאן. כשאני להשבית vbet בפורומים שלי, והבעיה נעלמת.
kamilkurczak
28-06-10, 11:03
בסדר עכשיו זה למצוא בפורום שלנו. Goto אפשרויות הודעה חדשה.
אני אנסה למצוא פתרון.
בסדר עכשיו זה למצוא בפורום שלנו. Goto אפשרויות הודעה חדשה.
אני אנסה למצוא פתרון.
ה"איך זה הולך? הקישור להודעה חדשה לא עובד ויש לנו הרבה חברים הרגיז: (
אני חייב להסכים, בלי תמיכה, בלי לתקן באג הגדולות, למיין את זה!
איפה היא תמיכה, תיקון MOD DAM שלכם FFS!
kamilkurczak
30-06-10, 15:34
שלום,
אנחנו יכולים לשחזר את הבאג הזה בפורום שלנו וזה יהיה לפתור relase הבא ..
אם זה יהיה קל, אנחנו ייתן לך התיקון המהיר
למען האמת זה לא מספיק טוב, תפקידו העיקרי, וזה גורם חברים שלי באמת להתלונן, אז אני רק להתלונן לך.
היית צריך קבוע זה ימים ואפילו שבועות לפני, אתה חייב לשחרר תיקון באגים. תוך זמן קצר. זה מה שכל mod שילם אחר היה עושה.
: כועס:
kamilkurczak
30-06-10, 16:40
אנחנו ננסה לתקן את הבאג בהקדם האפשרי.
למען האמת זה לא מספיק טוב, תפקידו העיקרי, וזה גורם חברים שלי באמת להתלונן, אז אני רק להתלונן לך.
עכשיו אני מקבל בערך 50-60 מיילים ליום לגבי בעיה זו, לתקן יהיה טוב. זה עבד מצוין לפני השחרור הזה.
עכשיו אני מקבל בערך 50-60 מיילים ליום לגבי בעיה זו, לתקן יהיה טוב. זה עבד מצוין לפני השחרור הזה.
האם זה להיות עבד? אני יכול בבקשה יש האטה?
kamilkurczak
01-07-10, 11:43
מצאתי סיבה כלשהי לבעיה זו. נגרמת על ידי תוסף ב global_start.
אם אני מכבה את זה plugin, אפשרות זו פועלת טוב.
אולי את סדר plugins?
אני עובד על זה. אנא התאזרו בסבלנות
מצאתי סיבה כלשהי לבעיה זו. נגרמת על ידי תוסף ב global_start.
אם אני מכבה את זה plugin, אפשרות זו פועלת טוב.
אין לי מושג מה זה אומר.
kamilkurczak
01-07-10, 22:43
כתבתי מצאנו תוסף, המהווה את הבעיה. אנחנו עובדים על.
איך הוא פתרון לבעיה זו התקדמות?
kamilkurczak
04-07-10, 13:36
אנחנו יודעים איפה הוא exacly באג. מצאנו אותה פונקציה vbet_global_start בקובץ php vBET.
כנראה, אנחנו עוברים url רע לפונקציה vBulletin (exec_header_redirect).
מיכאל הוא עובד על זה.
אין בעיה, אנחנו באמת צריכים תיקון לבעיה זו בהקדם האפשרי
מה נעשה:) אני מצטער שהיית צריך לחכות. הפתרון ייכלל במהדורה הבאה. אנחנו כבר משתמש בה בפורום שלנו, כך ניתוב מחדש הודעה חדשה הוא עובד בסדר כאן.
עבור תיקון מהיר בבקשה:
1. עריכה כוללת / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. מצא:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. החלף ב:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
אני רואה כותרת שתיארת 2 בעיות חוט אחד. אבל כמיל אישרו רק אחד מאלה. אנא ספר בדיוק איך אתה חותם בפורום לקרוא. אני פשוט לא מצליח למצוא אופציה כזו - כנראה מחפש במקום הלא נכון;)
אני רואה כותרת שתיארת 2 בעיות חוט אחד. אבל כמיל אישרו רק אחד מאלה. אנא ספר בדיוק איך אתה חותם בפורום לקרוא. אני פשוט לא מצליח למצוא אופציה כזו - כנראה מחפש במקום הלא נכון;)
על הבית שלו, מתחת בפורומים ואם אתה כפולה על הסמל בצד שמאל של תיאור כל הפורום.
kamilkurczak
05-07-10, 19:35
בדקתי את זה בפורום של הבדיקה שלנו אין לי את הבאג הזה
404 error. הכל פועל כשורה.
אז, אנא שילחו לגשת (vbet) מיכאל מלאה admincp שלך FTP ראש. הוא ינסה למצוא פתרון ולתקן את זה!
תודה:)
kamilkurczak
09-08-10, 11:37
אני עדיין מחכה לתשובה. תשובה - אני מניח שהוא בסדר.
אם לא בסדר, אנא כתבו כאן ואני יפתח פתיל זה שוב
נושא זה עדיין קיים, forumdisplay (http://www.computer-juice.com/forums/f10/), אם אני לחץ על החץ להודעה חדשה goto עבור חוט, זה תמיד לוקח אותי לתגובה הראשונה, לא להודעה הראשונה שלא נקראה.
הרשמה בפורום שלי ואתה תראה את זה.
אם אשבית vbet, הבעיה נעלמת.
http://www.computer-juice.com/error.gif
לשדרג ל 3.3.5 כל הנושאים כתובות URL נראה קבוע, אז אין בעיה, תודה.
kamilkurczak
12-08-10, 12:22
בסדר:)
תודה על האישור
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):