View Full Version: Решени Иди на нова публикация и Маркирай форумите като прочетени
С vbet разрешена, ако видя конец и след това той получава нов пост и тогава аз кликнете отидете на първото непрочетено мнение браузъра винаги отива на първия пост, а от новия пост.
Също така, ако и щракнете върху Маркирай форумите като прочетени и получи 404 грешка.
И двете функции работят с vbet увреждания.
Това го прави и тук, всички отидете на първото нови връзки мнения на дома на форум отидете на първия пост и никога не се актуализират, за да ви покажа са разгледали поста, за да стоят винаги в получер.
Маркирай форумите като прочетени на началната страница се пренасочва към Начало на форума и нищо марка!
Гледах този въпрос тук и на vbet на моя форум не е този въпрос.
Това е доста сериозен бъг, то се разпада на много функции, от които се нуждаят потребителите ми. Дали като се погледна в? Благодаря.
kamilkurczak
28-06-10, 08:47
OK змия, бих се опитал да възпроизведе този бъг
kamilkurczak
28-06-10, 09:38
Не мога да възпроизвежда проблем, може би имам по-стара версия на форума. Моля да ми пишете какво имате точната версия на Еврофутбол, и аз ще се опитам да го възпроизвежда върху Автоматични версия като вашия форум.
Моля, опитайте да намерите конфликт с други модове. За да направите това, забранете други модове и да оставят само vBET. ако грешката не се случи, превключете на свой ред допълнително модове, за да видим къде е конфликтът.
Не мога да възпроизвежда проблем
Аз също не могат да се възпроизвеждат марка на форума, като прочетен проблем, аз съм само тествани на два форума (отделни сървъри). Форуми работи Vb 3.8.x последното vbet и vbseo.
Въпреки това ще последното непрочетено мнение е проблем и от двете, които съм получил десетки оплаквания. Той също така не функционира за мен тук. Когато деактивирате vbet на моя форуми, проблемът изчезва.
kamilkurczak
28-06-10, 11:03
OK сега може да се намери на нашия форум. Иди на нова публикация опции.
Ще се опитам да се намери решение.
OK сега може да се намери на нашия форум. Иди на нова публикация опции.
Ще се опитам да се намери решение.
Отделени това ще? новата връзка на длъжност, която не работи и ние имаме много раздразнен членове: (
Аз трябва да се споразумеят, без подкрепа, без да определят в голяма бъг, го оправи!
КЪДЕ СЕ ПОДКРЕПА FIX FFS MOD DAM!
kamilkurczak
30-06-10, 15:34
Здравейте,
Ние можем да се възпроизвеждат този бъг в нашия форум и ще бъде решен в следващите ОСВОБОЖДАВАНЕ ..
Ако това ще бъде лесно, ще ви дам един бърз определят
Честно казано това не е достатъчно добър, неговата основна функция, и причинява ми наистина се оплакват, така че аз просто ще ви се оплачете.
Трябва да имат фиксирани това дни, дори седмици по-преди, трябва да пусне кръпка за бъг. Скоро. Това е какво би направил всеки друг платен мод.
:: Лудост
kamilkurczak
30-06-10, 16:40
Ние ще се опитаме да се определи грешката възможно най-скоро.
Честно казано това не е достатъчно добър, неговата основна функция, и причинява ми наистина се оплакват, така че аз просто ще ви се оплачете.
Аз съм сега получават около 50-60 писма на ден, по отношение на този проблем, че решение ще бъде добър. Той е работил добре преди тази версия.
Аз съм сега получават около 50-60 писма на ден, по отношение на този проблем, че решение ще бъде добър. Той е работил добре преди тази версия.
Дали това се работи? Мога ли да се моля ЕТО?
kamilkurczak
01-07-10, 11:43
Открих някаква причина за този проблем. е причинена от плъгин в global_start.
Ако изключите този плъгин, тази опция работи добре.
може би от порядъка на плъгини?
Аз работя върху него. Моля, бъдете търпеливи
Открих някаква причина за този проблем. е причинена от плъгин в global_start.
Ако изключите този плъгин, тази опция работи добре.
Аз нямам никаква идея какво означава това.
kamilkurczak
01-07-10, 22:43
Писах, че ние открихме, плъгин, който е въпросът. Ние работим.
Как се напредва решение за този проблем?
kamilkurczak
04-07-10, 13:36
Ние знаем, където exacly е бъг. Ние го намерихме в vbet_global_start функция в PHP vBET файла.
вероятно, минаваме лош URL функцията на Еврофутбол (exec_header_redirect).
Michał работи по този въпрос.
Няма проблем, ние наистина се нуждаят от решение за този проблем възможно най-скоро
Готово:) Съжалявам, че трябваше да чакам. Решение ще бъде включен в следващата версия. Ние вече сме го използвате в нашия форум, така че пренасочването на нова публикация се работи добре тук.
За бързо решение на проблема, моля:
1. Редактиране включва / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Търсене:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Заменя се с:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Виждам в заглавието, че описаното от Вас по 2 броя в една нишка. Но Камил потвърдиха само една от тези. Моля, каже точно как маркирате форум прочетете. Аз просто не може да намери такъв вариант - вероятно търси в грешното място;)
Виждам в заглавието, че описаното от Вас по 2 броя в една нишка. Но Камил потвърдиха само една от тези. Моля, каже точно как маркирате форум прочетете. Аз просто не може да намери такъв вариант - вероятно търси в грешното място;)
Му върху началната страница, под форуми и ако щракнете двукратно върху иконата на лявата описанието на всеки форум.
kamilkurczak
05-07-10, 19:35
Аз го проверява на нашия тестов форум, и аз нямам този бъг
404 error. Всичко се работи правилно.
Така че, моля изпратете Michał (vbet) пълен достъп до admincp и FTP от PM. Той ще се опита да намери решение и да го оправи!
Благодаря:)
kamilkurczak
09-08-10, 11:37
Аз все още чака за отговор. Без отговор - Предполагам, че е добре.
Ако не е ОК, моля пишете тук и аз ще отворя тази тема отново
Този въпрос все още съществува в forumdisplay (http://www.computer-juice.com/forums/f10/), ако щракнете върху стрелката, за да отидете пускате нови за конец, тя винаги ме отвежда към първия пост не, Първото ново мнение.
Регистрирайте се на форума ми и ще го видите.
Ако забраните vbet, проблема си отива.
http://www.computer-juice.com/error.gif
Обновен до 3.3.5 и всички URL адреси въпроси изглеждат фиксирани, така че няма проблем, благодарение.
kamilkurczak
12-08-10, 12:22
OK:)
благодаря за потвърждаване
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):