View Full Version: Lahendatud Mine uus postitus ja Märgi foorumid loetuks
Mis vbet lubatud, kui ma saan vaadata niit ja siis saab uue posti ja siis ma vajutan goto esimese lugemata postituseni brauser läheb alati esimene postitus, mitte uus postitus.
Ka siis, kui ma vajutan Märgi foorumid loetuks ma saan 404-vea.
Mõlemad funktsioonid töötavad vbet keelatud.
Ta teeb seda ka siin kõik goto esimese uue postituseni lingid Forum Home goto esimene postitus ja kunagi uuendada näitamaks mida on vaadatud post, need jäävad julge.
Märgi foorumid loetuks kodulehekülg suunab foorum koju ja märgid midagi!
Ma vaatasin seda teemat siin vbet ka minu foorumis ei ole selles küsimuses.
See on üsna tõsine bug, see puruneb palju funktsioone minu kasutajad vajavad. Kas ta vaatas? Aitäh.
kamilkurczak
28-06-10, 08:47
ok madu, ma püüaks paljundada see bug
kamilkurczak
28-06-10, 09:38
Ma ei saa probleemi taastekitada, äkki mul on vanem versioon foorumis. Palun kirjutage mulle, mida sa pead täpselt versioon vBulletin, ja ma püüan reprodutseerida vB versioon nagu sinu foorum.
Palun proovige leida vastuolu teiste Modifikatsioonid. Selleks, keelake muu Modifikatsioonid ja jätta ainult vBET. kui viga ei esine, lülitage omakorda veelgi Modifikatsioonid näha, kus on konflikt.
Ma ei saa probleemi taastekitada
Ma ka ei saa paljuneda märgi foorum loetuks probleem, ma olen ainult testitud kaks foorumites (eraldi serverid). Foorumid töötab vb 3.8.x hiljemalt vbet ja vbseo.
Samas läheb viimaste lugemata postituseni probleem on nii, ma olen saanud kümneid kaebusi. Samuti ei tööta minu jaoks siin. Kui ma keelata vbet minu foorumeid, probleem kaob.
kamilkurczak
28-06-10, 11:03
ok nüüd on kättesaadav meie foorum. Mine uus postitus võimalusi.
Püüan leida lahendust.
ok nüüd on kättesaadav meie foorum. Mine uus postitus võimalusi.
Püüan leida lahendust.
Hows see läheb? uus postitus link ei tööta ja meil on palju pahane kohal: (
Olen nõus, ei toeta, ei määrata, suur viga, omamoodi it out!
KUS on toetus, FIX OMA DAM MOD FFS!
kamilkurczak
30-06-10, 15:34
tere,
Me ei kanna seda bug meie foorum ja see tuleb lahendada järgmise VIIMINE ..
Kui see on lihtne, Me anname teile kiiresti kindlaks
Ausalt öeldes ei ole piisavalt hea, tema põhifunktsioon, ja see on põhjustanud mu kohal tõesti kurdavad, nii et ma lihtsalt kaevata sind.
Sul peaks olema fikseeritud seda päeva, isegi nädalaid tagasi, sa pead vabastama bug plaaster. Soon. See, mida muul tasustataval mod teeks.
: Mad:
kamilkurczak
30-06-10, 16:40
Me püüame määrata bug niipea kui võimalik.
Ausalt öeldes ei ole piisavalt hea, tema põhifunktsioon, ja see on põhjustanud mu kohal tõesti kurdavad, nii et ma lihtsalt kaevata sind.
Ma olen nüüd saan umbes 50-60 e-kirja päevas selle probleemi kohta, määrata on hea. Ta töötas trahvi enne selle vabastamist.
Ma olen nüüd saan umbes 50-60 e-kirja päevas selle probleemi kohta, määrata on hea. Ta töötas trahvi enne selle vabastamist.
Kas see on töötanud? Kas ma palun on eta?
kamilkurczak
01-07-10, 11:43
Ma leidsin mõned põhjus selles küsimuses. on põhjustatud plugin in global_start.
Kui ma välja lülitada see plugin see variant töötab hästi.
võibolla, et pluginad?
Ma töötan selle peal. Palun ole kannatlik
Ma leidsin mõned põhjus selles küsimuses. on põhjustatud plugin in global_start.
Kui ma välja lülitada see plugin see variant töötab hästi.
Mul pole aimu, mida see tähendab.
kamilkurczak
01-07-10, 22:43
Ma kirjutasin, et me leidsime plugin, mis on küsimus. Me töötame selle kallal.
Kuidas määrata selles küsimuses edenenud?
kamilkurczak
04-07-10, 13:36
Me teame, kus exacly on bug. Leidsime see vbet_global_start funktsiooni vBET php faili.
tõenäoliselt võtame halb url vBulletin funktsioon (exec_header_redirect).
Michał töötab selle kohta.
Pole probleemi, meil on tõesti vaja probleemi lahendada asap
Done:) Sorry sa pidid ootama. Lahendus lisatakse järgmise vabastamist. Oleme juba kasutavad seda meie foorum, nii uus postitus suunamine töötab trahvi siin.
Sest kiirparandus palun:
1. Edit includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Otsi:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Asendatakse järgmisega:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Ma näen pealkiri, mis sa kirjeldasid 2 küsimusi üks niit. Aga Kamil kinnitab vaid üks neist. Palun rääkige täpselt, kuidas sa märgi foorumit lugeda. Ma lihtsalt ei leia sellist võimalust - ilmselt otsin valest kohast;)
Ma näen pealkiri, mis sa kirjeldasid 2 küsimusi üks niit. Aga Kamil kinnitab vaid üks neist. Palun rääkige täpselt, kuidas sa märgi foorumit lugeda. Ma lihtsalt ei leia sellist võimalust - ilmselt otsin valest kohast;)
Oma kodulehel, all foorumites ja kui sa topelt ikooni vasakul iga foorum kirjeldus.
kamilkurczak
05-07-10, 19:35
Ma kontrollisin seda meie test foorum ja ma ei ole seda viga
404 error. Kõik töötab korralikult.
Niisiis, palun saatke Michał (vbet) täielikku juurdepääsu oma admincp ja FTP teel PM. Ta püüab leida lahendus ja seda parandada!
kamilkurczak
09-08-10, 11:37
Ma ikka oodanud vastust. ei vastus - ma eeldan, et on ok.
Kui ei ok, palun kirjutage siia ja ma avada seda teemat uuesti
See probleem ikka olemas, forumdisplay (http://www.computer-juice.com/forums/f10/), kui ma vajutan noolt goto ametikoht niit, ta alati võtab mind esimene postitus, ei Liikumine esimesele lugemata postitusele.
Registreeruge minu foorum ja te näete seda.
Kui ma keelata vbet küsimus läheb ära.
http://www.computer-juice.com/error.gif
Uuendada 3.3.5 ja kõik URLid küsimused tunduvad fikseeritud, seega ei ole probleem, aitäh.
kamilkurczak
12-08-10, 12:22
ok:)
tänu kinnitust
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):