View Full Version: Atrisinātas Pāriet uz jauno amatu un Atzīmēt forumus kā lasītus
Ar vbet Javascript, ja man apskatīt pavedienu, un tad tas kļūst par jaunu amatu un tad es noklikšķiniet goto pirmo nelasīto ziņojumu pārlūkā vienmēr iet pirmais post, nevis jaunajā amatā.
Arī tad, ja es noklikšķiniet uz Atzīmēt forumus kā izlasītus i get 404 kļūda.
Abas funkcijas darbā ar vbet invalīdiem.
Tā tas arī šeit, visas goto pirmo jauno post saites uz Forum Home goto pirmo pastu un nekad atjaunināt, lai parādītu jums ir apskatīts post, viņi vienmēr paliek treknrakstā.
Atzīmēt forumus lasīt mājas lapā redirects uz forumu mājās un zīmēm nekas!
Es noskatījos šo jautājumu šeit vbet arī par manu forums nav šo jautājumu.
Tas ir diezgan nopietna kļūda, tas saplīst daudz funkciju maniem lietotājiem ir nepieciešams. Varbūt tā ir pētījusi? Paldies.
kamilkurczak
28-06-10, 08:47
ok čūska, es gribētu mēģināt atkārtot šo kļūdu
kamilkurczak
28-06-10, 09:38
Es nevaru atkārtot problēmu, varbūt man ir vecāku versiju forumā. Lūdzu, rakstiet man, ko jums ir precīza versija vBulletin, un es mēģināšu atveidot uz VB versiju, piemēram, jūsu forumā.
Lūdzu, mēģiniet atrast konfliktiem ar citiem mods. Lai to izdarītu, atspējot citu mods un atstāt tikai vBET. ja kļūda nav notiek, pāriet savukārt tālāk mods, lai redzētu, kur ir konflikts.
Es nevaru atkārtot problēmu
Es arī nevar reproducēt preču zīmi forumu kā izlasītu problēma, es esam tikai testē uz diviem forumiem (atsevišķiem serveriem). Forums darbojas vb 3.8.x jaunākās vbet un vbseo.
Tomēr, dodoties uz jaunāko nelasīto ziņojumu ir problēma gan, es esmu saņēmis desmitiem sūdzību. Tas ir arī nedarbojas uz mani šeit. Kad es atslēgt vbet par manu forumu, problēma pazūd.
kamilkurczak
28-06-10, 11:03
ok tagad tā ir atrodama mūsu forumu. Pāriet jaunu post iespējas.
Es mēģināšu rast risinājumu.
ok tagad tā ir atrodama mūsu forumu. Pāriet jaunu post iespējas.
Es mēģināšu rast risinājumu.
Hows tas notiek? jauno amatu saite nedarbojas, un mums ir daudz annoyed locekļi: (
Man ir vienoties, ne atbalsta, ne labot, lielu bug, šķirot to ārā!
KUR IR ATBALSTS, FIX YOUR DAM MOD FFS!
kamilkurczak
30-06-10, 15:34
hello,
Mēs varam attēlot šo kļūdu uz mūsu forumu un tā būs jārisina nākamajā TĀDOS ..
Ja tas būs viegli, mēs sniegs jums ātri noteikt
Atklāti tas nav pietiekami labs, tā galvenā funkcija, un tas rada mana dalībniekiem tiešām sūdzēties, tāpēc es vienkārši sūdzēties jums.
Jums ir jābūt noteiktas šīs dienas, pat nedēļas atpakaļ, jums ir atbrīvot bug plāksteris. Soon. Tas, kas cita apmaksāta mod darītu.
: Mad:
kamilkurczak
30-06-10, 16:40
Mēs mēģināsim noteikt bug, cik drīz vien iespējams.
Atklāti tas nav pietiekami labs, tā galvenā funkcija, un tas rada mana dalībniekiem tiešām sūdzēties, tāpēc es vienkārši sūdzēties jums.
Es tagad saņem ap 50-60 dienā e-pastus par šo problēmu, noteikt būs laba. Tā strādāja fine pirms šīs release.
Es tagad saņem ap 50-60 dienā e-pastus par šo problēmu, noteikt būs laba. Tā strādāja fine pirms šīs release.
Vai tas tiek strādāts? Vai es lūdzu, ir eta?
kamilkurczak
01-07-10, 11:43
Es atklāju kaut kādu iemeslu dēļ par šo jautājumu. izraisa spraudni global_start.
Ja es izslēgtu šo spraudni, šī opcija darbojas labi.
varbūt secībā plugins?
Es strādāju par to. Lūdzu, esiet pacietīgi
Es atklāju kaut kādu iemeslu dēļ par šo jautājumu. izraisa spraudni global_start.
Ja es izslēgtu šo spraudni, šī opcija darbojas labi.
Man nav nekādu ideju, ko tas nozīmē.
kamilkurczak
01-07-10, 22:43
Es uzrakstīju, ka mēs atradām spraudnis, kas ir jautājums. Mēs strādājam uz.
Kā par šo jautājumu noteikt progresē?
kamilkurczak
04-07-10, 13:36
Mēs zinām, kur exacly ir bug. Esam atraduši vbet_global_start funkciju vBET php failu.
droši vien, mums iet slikti url vBulletin funkciju (exec_header_redirect).
Michał strādā par to.
Nav problēmu, mums tiešām ir nepieciešams noteikt šo problēmu asap
Done:) Sorry jums bija jāgaida. Risinājums tiks iekļauta nākamā release. Mums jau izmanto to mūsu forumu, tāpēc jauno post redirection ir darba naudas sodu šeit.
Lai ātri noteikt, lūdzu:
1. Labot includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Find:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Aizstāt ar:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Es redzu nosaukumu, kas jūs aprakstīts 2 jautājumus viens pavediens. Bet Kamil apstiprināts tikai viens no tiem. Pastāstiet, kā tieši jūs zīmes forumu lasīt. Es tikai nevaru atrast šādu iespēju - iespējams, meklē nepareizā vietā;)
Es redzu nosaukumu, kas jūs aprakstīts 2 jautājumus viens pavediens. Bet Kamil apstiprināts tikai viens no tiem. Pastāstiet, kā tieši jūs zīmes forumu lasīt. Es tikai nevaru atrast šādu iespēju - iespējams, meklē nepareizā vietā;)
Tās mājas lapā, zem forumu un, ja jūs dubultklikšķi uz ikonas pa kreisi no katras foruma apraksts.
kamilkurczak
05-07-10, 19:35
I pārbauda to mūsu testa forums, un man nav šo kļūdu
404 error. Viss strādā pareizi.
Tātad, lūdzu, sūtiet uz Michał (vbet) pilnu piekļuvi AdminCP un PM FTP. Viņš mēģinās rast risinājumu un noteikt to!
Paldies:)
kamilkurczak
09-08-10, 11:37
Es joprojām gaida atbildi. nav atbildes - Es pieņemu, ka ir ok.
Ja nē ok, lūdzam rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz
Šis jautājums joprojām pastāv, jo forumdisplay (http://www.computer-juice.com/forums/f10/), ja es noklikšķiniet uz bultiņas, lai goto jaunu post pavedienu, tā vienmēr ņem mani uz pirmo pastu, kas nav pirmo nelasīto ziņojumu.
Reģistrācija manā forumā, un jūs redzēsiet to.
Ja es atslēgt vbet, jautājums iet prom.
http://www.computer-juice.com/error.gif
Modernizētas, lai 3.3.5 un visiem URL jautājumiem, šķiet nemainīgs, tāpēc nav problēmu, thanks.
kamilkurczak
12-08-10, 12:22
ok:)
paldies, lai apstiprinātu
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):