СДА

Виев Фулл Версион: Угодити помоћ мене

haiduongbk
27-05-10, 02:50
Мој форум је успешно инсталиран и пуштен у добро користи око 1-2 месеци. Туи нхиен то не ради данас. Нисам успео да преведе текст се не појављује, као што је ова грешка:

Текст превод Романца На крају крајева - шта није у реду?
Две могућности:
- Ниси необрађена упутства за инсталацију. Ви мора бар форум конфигуришете опције језика. Само конфигурисати мод
- Можете подесити погрешан Гоогле АПИ кључ - само подесите одговарајуће вредности тамо.
[Ланг = ВИ] Проверио сам да ли је нормално опција.
Опција језик: Вијетнамски
АПИ кључ за виндовсз.нет: АБКИААААс2ИПс1КСЛХдПимфри5ВкД_кТф8ГИ3вНс3мВб8ВН39цуНцТц-кзхРвТ5Дф7М1вФЈСУзвлЦиКХБДолгнв
То сам поново инсталирати, али још увек не успева. Помозите нам ме.тханк вам толико.
Мој форум је виндовсз.нет

kamilkurczak
27-05-10, 10:40
пропабли забрана од Гоогле-а, покушајте ово решење

1. да гооглетест.пхп фајл са овог кода:

<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

2. Пошаљи ову гооглетест.пхп фајл на серверу у фасциклу форуму корен
3. Покрени виндовсз.нет / роот_фолдер / гооглетест.пхп

Овде имате пуну решење:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост1729 \\

haiduongbk
27-05-10, 11:20
Хвала ти за помоћ. Сам створио фајл: гооглетест.пхп и покрените адресе: виндовсз.нет / гооглетест.пхп. И ја добијам поруку:

Полазећи превод теста
Теста:
Тест грешка: Неуспешно повезивање са 74.125.95.95: Мрежа је недостижан
Повезивање време (мс): 26,974853515625
Није пријављена као у

вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост1729
- Дакле, шта то значи?

kamilkurczak
27-05-10, 15:56
У реду то није забрана од Гоогле-а. Имате проблем у мрежи. ваша мрежа недоступан. То је проблем између вашег сервера и Гоогле.

Прво: Проверите да ли заштитни зид не блокира приступ Гоогле-у.

друго: треба да контактирате са вашим домаћина провајдера и питајте га о проблему са везом.

ПС Ако је ваш форум је домаћин Хостгатор или тхепланет, добићете овакво понашање, јер стаурдаи

haiduongbk
27-05-10, 18:15
Хвала. Користио сам ЈустХост. Као што сте рекли. Проблем се десило са мојим сервером. Су контактирали сам домаћина и проблем је решен. Данас сам код куће, прочитајте корисност и лепоту трговине и користе своје демо форуму мотора сам уживала. Желим да га купим, немате купон Хи?

kamilkurczak
28-05-10, 07:36
Нема проблема,

Можете купити лиценцу .. лево од логотипа је "буи нов!" дугме.

haiduongbk
28-05-10, 16:25
Данас сам га купио тада. Употреба је веома добар, брз и лакши. Али сам нашао моју базу података расте кеш табели. То утиче на перформансе мојој веб страници? Бесплатна верзија нема много табела као кеш

vBET
30-06-10, 10:06
Бесплатна верзија има кеш меморије сто и кеш побољшава перформансе. Можете га искључити ако желите, али је снажно непромишљен. Ако га искључите све преводе ће ићи од Гоогле-а сваки пут - ово је много времена. Кеш вам омогућава да преводе облику локалних ресурса - много, много брже:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1