View Full Version: Ugoditi pomoć mene
haiduongbk
27-05-10, 02:50
Moj forum je uspješno instaliran i pušten u dobro iskoristiti za oko 1-2 mjeseci. Tuy nhiên to ne radi danas. Nisam uspio prevesti tekst se ne pojavljuje, kao što je ova pogreška:
Tekst prijevoda nestaju nakon svega - što nije u redu?
Dvije mogućnosti:
- Vi ne lopatara upute za instalaciju. Morate barem foruma konfigurirati opcije jeziku. Samo konfigurirati mod
- Postavite krivo Google API ključ - samo postaviti odgovarajuću vrijednost tamo.
[Lang = VI] Provjerio sam to je normalno opciju.
Opcija jezik: Vijetnamski
API ključ za windowsz.net: ABQIAAAAs2IPs1XLHdPymfri5WkD_xTf8GI3vNs3mVb8WN39cuNcTc-qzhRwT5Df7M1wFJSUzwlCiKHBDolgnw
Ja sam ga reinstalirati, ali to još uvijek ne. Molim vam pomoći me.thank toliko.
Moj forum je windowsz.net
kamilkurczak
27-05-10, 10:40
propably zabranu od Googlea, pokušajte ovo rješenje
1. napraviti googletest.php Datoteka s ovim kodom:
<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
2. Pošalji ovu googletest.php datoteku na poslužitelju na mapu forum korijen
3. pokrenuti windowsz.net / root_folder / googletest.php
Ovdje imate punu rješenje:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729 \\
haiduongbk
27-05-10, 11:20
Hvala na pomoći. Ja sam stvorio sliku: googletest.php i pokrenuti adrese: windowsz.net / googletest.php. I ja sam se poruka:
Početna prijevod testa
Rezultat:
Test pogreške: Nije uspjelo spajanje na 74.125.95.95: Network je nedostupan
Priključak vrijeme (ms): 26,974853515625
To nije prijavljen kao
vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
- Pa što to znači?
kamilkurczak
27-05-10, 15:56
OK nije zabrana iz Googlea. Imate mreže problema. mrežu je nedostupan. To je problem između poslužitelja i Google.
Prvo: provjerite da firewall ne blokira pristup Googleu.
Drugo: trebali biste kontaktirati sa svojim domaćinom usluga i pitajte ga o problemu s vezom.
PS Ako je Vaš forum je domaćin Hostgator ili theplanet, dobit ćete ovakvo ponašanje jer staurday
haiduongbk
27-05-10, 18:15
Hvala Vam. Koristio sam JustHost. Kao što ste rekli. Problem se dogodilo s mojim poslužitelju. Ja sam kontaktirao moj domaćin i problem je riješen. Danas sam kod kuće, pročitajte korisnosti i ljepote trgovine i koriste svoje demo foruma motor sam uživao. Želim ga kupiti, nemate kupon? Hi
kamilkurczak
28-05-10, 07:36
Nema problema,
Možete kupiti licence .. lijevo od znaka je "kupi sada!" gumb.
haiduongbk
28-05-10, 16:25
Danas sam ga kupio onda. Koristeći ga je jako dobar, brz i lakši. Ali sam našao svoje baze podataka čuva povećanje cache memorije stol. To utječe na učinkovitost svojih web stranica? Slobodan inačici nema mnogo stolova kao cache memorije
Besplatna verzija također ima cachea stol i predmemorija poboljšava performanse. Možete ga isključiti, ako želite, ali to je jako nepromišljen. Ako ga onemogućite sve prijevodi će ići od Googlea svaki put - to je puno vremena. Cache vam omogućuje da dobijete prijevod obliku lokalnih resursa - puno, puno brže:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):