Teljes verzió megtekintése: Kérem, segítsen nekem
haiduongbk
27-05-10, 02:50
Saját fórum sikeresen telepített és helyezett jó hasznát körülbelül 1-2 hónap. Tuy nhiên nem működik ma. Én nem lefordítani a szöveg nem jelenik meg, mint például ezt a hibát:
Szöveg fordítása után eltűnnek az összes - mi a baj?
Két lehetőség van:
- Nem parlagon telepítési útmutató. Te kell legalább Forum configure opciót nyelvet. Csak állítsa mod
- Te meg a megfelelő Google API kulcs - csak állítsa be a megfelelő értéket is.
[Lang = vi] Megnéztem ez normális lehetőség.
Opció nyelv: vietnami
API kulcs windowsz.net: ABQIAAAAs2IPs1XLHdPymfri5WkD_xTf8GI3vNs3mVb8WN39cuNcTc-qzhRwT5Df7M1wFJSUzwlCiKHBDolgnw
Már újratelepíteni, de még mindig nem sikerül. Kérem, segítsen me.thank szépen.
Saját fórum windowsz.net
kamilkurczak
27-05-10, 10:40
propably ban a Google-tól, próbáld ezt a megoldást
1. hogy egy googletest.php fájlt ezt a kódot:
<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
2. küldje el ezt googletest.php fájlt a szerverre, hogy a fórum gyökérkönyvtárában
3. fuss windowsz.net / root_folder / googletest.php
Itt van a teljes megoldás:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729 \\
haiduongbk
27-05-10, 11:20
Köszönöm a segítséget. Én létrehozott fájlt: googletest.php és fuss címek: windowsz.net / googletest.php. És kapok üzenetet:
Kezdő fordítási
Vizsgálati eredmény:
Teszt hiba: Nem sikerült csatlakozni a 74.125.95.95: hálózat nem elérhető
Connection (ms): 26,974853515625
Ez nem jelentett, mint az
vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
- Mit jelent ez?
kamilkurczak
27-05-10, 15:56
OK, nem tilalom a Google-tól. Van hálózati probléma. a hálózat nem érhető el. Ez a probléma között, a szerver és a google.
Először is: ellenőrizze, hogy a tűzfal nem blokkolja a hozzáférést a Google.
másodszor: vegye fel a kapcsolatot az Ön host szolgáltató és kérdezd meg a problémát kapcsolatot.
PS Ha a fórum házigazdája a Hostgator vagy theplanet fog kapni ezt a viselkedést, mivel staurday
haiduongbk
27-05-10, 18:15
Köszönöm. Én is JustHost. Ahogy mondta. A probléma történt a szerverrel. Azt a kapcsolatot a fogadó és a probléma megoldódott. Ma otthon vagyok, olvassa el a használati és a szépség a kereskedelem és használja a fórumot motor demo élveztem. Szeretném megvenni, nincs szelvény? Hi
kamilkurczak
28-05-10, 07:36
Nem gond,
Lehet kapni az engedélyt .. balra a logó a "buy now!" gombot.
haiduongbk
28-05-10, 16:25
Ma vettem akkor. Használata nagyon jó, gyors és könnyebb. De találtam az adatbázis folyamatosan növekszik cache táblát. Ez befolyásolhatja a weboldalamon? Az ingyenes verzió nem sok asztal, mint a cache
Ingyenes változata is van cache asztal és cache javítja a teljesítményt. Letilthatja, ha akarsz, de erősen meggondolatlan. Ha letiltja az összes fordítás fog menni a Google minden alkalommal - ez nagyon időigényes. Gyorsítótár lehetővé teszi, hogy fordítások formájában a helyi erőforrások - sokkal, de sokkal gyorsabb:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):