צפה בגרסא המלאה: בבקשה תעזור לי
haiduongbk
27-05-10, 02:50
הפורום שלי התקין בהצלחה הוכנס לשימוש טוב על 1-2 חודשים. Tuy nhiên זה לא עובד היום. לא הצלחתי לתרגם את הטקסט אינו מופיע, כמו השגיאה הבאה:
תרגום טקסט נעלמים לאחר כל - מה לא בסדר?
שתי אפשרויות:
- אתה לא בור הוראות ההתקנה. אתה חייב לפחות להגדיר פורום השפה אפשרות. רק להגדיר mod
- אתה מגדיר את טועה גוגל API מפתח - להגדיר בדיוק את הערך המתאים לשם.
[Vi lang =] בדקתי את זה האופציה הרגילה.
שפה אופציה: ויאטנמית
ה-API מפתח windowsz.net: ABQIAAAAs2IPs1XLHdPymfri5WkD_xTf8GI3vNs3mVb8WN39cuNcTc-qzhRwT5Df7M1wFJSUzwlCiKHBDolgnw
אני מחדש את זה אבל זה עדיין לא מצליח. אנא עזרו me.thank אותך כל כך.
הפורום שלי windowsz.net
kamilkurczak
27-05-10, 10:40
האיסור propably מ-Google, נסה את הפתרון הזה
1. להפוך קובץ googletest.php עם הקוד הזה:
<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
2. לשלוח את הקובץ הזה googletest.php בשרת שלך לתיקיית בפורום שורש
3. לרוץ windowsz.net / root_folder / googletest.php
כאן יש לך פתרון מלא:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729 \\
haiduongbk
27-05-10, 11:20
תודה על העזרה. יצרתי קובץ: כתובות googletest.php ולהפעיל: windowsz.net / googletest.php. ואני מקבל הודעת:
החל לבחון תרגום
מבחן התוצאה:
שגיאת בדיקה: נכשל נסיון להתחבר 74.125.95.95: רשת אינה נגישה
חיבור זמן (ms): 26.974853515625
זה לא כפי שדווח
vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
- אז מה זה אומר?
kamilkurczak
27-05-10, 15:56
אישור זה לא איסור מ-Google. יש לך בעיה ברשת. הרשת אינה נגישה. זוהי בעיה בין השרת שלך ו-Google.
ראשית: בדוק את חומת האש אינה חוסמת גישה ל-Google.
שנית: אתה צריך ליצור קשר עם ספק המארח שלך ולשאול אותו על בעיה בחיבור.
נ.ב. אם הפורום הוא בחסות Hostgator או theplanet, תקבל את ההתנהגות הזאת מאז staurday
haiduongbk
27-05-10, 18:15
תודה. השתמשתי JustHost. כמו שאמרת. הבעיה קרה עם השרת שלי. יש לי קשר עם המארח שלי נפתרה הבעיה. היום אני בבית, קורא את השירות והיופי של סחר ושימוש במנוע בפורום שלהם הדגמה נהניתי. אני רוצה לקנות אותו, אין לך קופון? היי
kamilkurczak
28-05-10, 07:36
אין בעיה,
אתה יכול לקנות את הרישיון .. בצד שמאל של הלוגו הוא "קנה עכשיו!" כפתור.
haiduongbk
28-05-10, 16:25
היום קניתי אותו אז. שימוש זה הוא טוב מאוד, מהיר וקל. אבל מצאתי את מסד הנתונים שלי שומר על שולחן מטמון גוברת. זה משפיע על הביצועים של דף האינטרנט שלי? הגרסה החינמית אין שולחנות רבים כמו זיכרון המטמון
גרסת חינם יש גם שולחן מטמון מטמון משפר את הביצועים. אתה יכול לבטל את זה אם אתה רוצה, אבל זה נמהר מאוד. אם תשבית אותו תרגומים כל ילך מ-Google בכל פעם - זה זמן רב מאוד. מטמון מאפשר לך לקבל תרגומים טופס המשאבים המקומיים - הרבה, הרבה יותר מהר:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):